image

Renault Verzekeringen

Verzeker uw rijplezier

Exclusieve voordelen

  • Alt Image C29

  • Maandelijkse afbetaling zonder kosten: Vereenvoudig uw leven en spreid gratis uw betalingen over maandelijkse afbetalingen. Een autoverzekering tegen lage prijs.
  • Gratis bijstand bij een ongeval, zowel in België als in het buitenland.
  • Tot 3 jaar nieuwwaarde: In geval van total loss of diefstal van uw voertuig binnen de eerste 36 maanden, betaalt Renault Verzekeringen de verzekerde waarde van de wagen terug bij aankoop van een nieuwe Renault.
  • Franchise naar keuze: Kies, naargelang uw budget, voor Engelse franchise (de franchise valt weg als het bedrag van de kosten van de herstelling hoger is dan 2,5% van de verzekerde waarde) of vaste franchise (2,5% van de verzekerde waarde) als de herstellingen uitgevoerd worden in een garage die wordt erkend door Renault Verzekeringen.
  • Total loss dekking op de teruggenomen wagen: In geval van total loss is de wagen die u wilt laten overnemen verzekerd voor de waarde aangegeven door de garage op de orderbestelling van de nieuwe wagen, tot aan de levering van deze laatste.
  • Bill Protect : Door voor Omnium te kiezen, dekt Dacia Assurances uw premies voor autoverzekeringen als u een baan verliest, wordt opgenomen in het ziekenhuis of als u tijdelijk arbeidsongeschikt bent.

Onze verzekeringsformules voor uw wagen

Burgerlijke aansprakelijkheid
Mini Omnium
Full Omnium
Burgerlijke aansprakelijkheid
Mini Omnium
Full Omnium
Burgerlijke aansprakelijkheid
ja
ja
ja
Bijstand
ja
ja
ja
Diefstal of poging tot diefstal
nee
ja
ja
Brand
nee
ja
ja
Glasbreuk
nee
ja
ja
Aanrijdingen met dieren
nee
ja
ja
Schade door natuurgeweld
nee
ja
ja
Materiële schade
nee
nee
ja
Vandalisme
nee
nee
ja
Vluchtmisdrijf
nee
nee
ja
Bill Protect
nee
nee
ja
Burgerlijke aansprakelijkheid
Mini Omnium
Full Omnium

Verzekeringen personen en derden

Burgerlijke aansprakelijkheid (BA)

De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid is verplicht voor iedere wagen. Als u verantwoordelijk bent voor een ongeval, vergoedt uw BA in uw plaats de materiële en lichamelijke schade veroorzaakt aan anderen, evenals lichamelijke schade van de passagiers van het voertuig.

Juridische bescherming

Deze beschermt u in geval van betwisting van aansprakelijkheid. 

Bestuurdersverzekeringen

De lichamelijke schade van de bestuurder wordt niet gedekt door de BA. Sluit een bestuurdersverzekering af om ervoor te zorgen dat ook die letsels gedekt zijn. De verzekering vergoedt de kosten als gevolg van lichamelijke letsels opgelopen door de bestuurder van het voertuig.

Ontdek onze andere diensten

Renault - Financiering

Financiering

Onze financieringsoplossingen

Financier uw wagen
Renault Service - Garantie-uitbreiding

Renault Service

Garantie-uitbreiding

Ontdek al onze formules

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten