modellen uitgerust met Renault E-Tech plug-in hybrid-technologie

modellen uitgerust met

Renault E-Tech plug-in hybrid-technologie

De expertise van Renault op het gebied van plug-in hybrid

E-Tech plug-in hybrid - Renault

de basisbeginselen van E-Tech plug-in hybrid-technologie

Plug-in hybride auto's gebruiken van een technologie die rechtstreeks is afgeleid van onze volledig hybride modellen. De auto is voorzien van batterijen met een hogere capaciteit. Het belangrijkste verschil is de mogelijkheid om je auto via een extern stopcontact op te laden als deze stilstaat. Daarom noemen we deze auto's plug-in hybrids.

3 feiten over de E-Tech plug-in hybrid

aandrijfsysteem
aandrijfsysteem

Gebouwd met 2 elektromotoren en 1 verbrandingsmotor die nauw samen werken. Deze bronnen van vermogen wisselen elkaar af al naar gelang het wegtype, de rijstijl, het laadniveau van de batterij en nog veel meer. De vermogensverdeler automatiseert het overschakelen tussen de verbrandingsmotor en de elektrische motoren.

Tot wel 75% lager brandstofverbruik
Tot wel 75% lager brandstofverbruik

Plug-in hybrid-modellen zijn ontwikkeld om je brandstofverbruik en CO2 -uitstoot tot 75% (volgens de WLTP-cyclus) te verminderen in vergelijking met een auto met verbrandingsmotor.

elektrisch rijden on-demand
elektrisch rijden on-demand

Plug-in hybrid-auto's kun je dagelijks opladen op het werk of thuis, aan openbare of privé-oplaadpunten. De oplaadbare batterij heeft een grote capaciteit, zodat je nauwkeurig kunt plannen waar en wanneer je onderweg moet opladen of om te bepalen je een stop bij het tankstation al dan niet kunt uitstellen.

De dagelijkse gang van zaken met een E-Tech plug-in hybrid

Laad je batterij op wanneer je maar wil.

Ervaar het ongeëvenaarde comfort van volledig elektrisch starten en elektrisch rijden bij lage snelheden. Geniet met volle teugen van de stad, terwijl je comfortabel brandstof bespaart. Voor al je andere ritten wisselen de elektromotoren en de verbrandingsmotor elkaar af voor een optimale actieradius.

vragen over de E-Tech plug-in hybrid-technologie

ontdek ook