Ontdek ons gamma zelfopladende in 2023

 

Interesse in het kopen van een hybride auto in 2023? Bent u op zoek naar een motor die nieuw rijcomfort en een lager brandstofverbruik biedt? Ontdek alle voordelen van onze zelfladende hybride motor. Boek een proefrit of vraag een offerte aan voor uw favoriete zelfladende hybride auto.

 

E-Tech hybride

Waarom zou je de E-Tech aandrijving kiezen?

Deze aandrijving komt aan al je dagelijkse rijbehoeften tegemoet. Elk hybride voertuig combineert een benzinemotor en twee elektromotoren (een hoofdmotor en een bijmotor) die perfect met elkaar samenwerken. Renault biedt je deze oplossing waarbij mobiliteit zonder beperkingen, welzijn aan boord en respect voor het milieu centraal staan:  De Renault hybride wagens van 2022!

Alt Image C29

Nieuwe Renault Espace E-Tech full hybrid

Ontdek de perfecte combinatie van luxe en efficiëntie.

Dankzij geavanceerde hybride technologie biedt deze SUV een soepele en zuinige rit, terwijl de uitstoot wordt verminderd. Met zijn verfijnde design, ruim interieur en geavanceerde functies, brengt de Renault Espace E-Tech full hybrid je naar een nieuw tijdperk van comfort en prestaties.

ontdek onze aanbiedingen
Alt Image C29

Nieuwe SUV Renault Austral E-Tech full hybrid

Met zijn atletische design biedt de nieuwe SUV Austral E-Tech full hybrid evenwichtige proporties, een sterke voorkant en een kenmerkende lichtsignatuur. Een glanzend zwart dak benadrukt de elegante lijnen en de contrasterende zijbeschermingselementen ondersteunen het gespierde silhouet. De gloednieuwe crossover zal efficiënt zijn op lange trajecten en wendbaar in de stad. 

ontdek onze aanbiedingen
Arkana E-Tech full hybrid - hybride stadauto | Renault

Arkana E-Tech full hybrid

de sportieve, robuuste EN ... hybride SUV!

Bespaar tot 40% op het brandstofverbruik met de innovatieve E-Tech hybride-technologie van Arkana. Deze nieuwe sportieve SUV is niet alleen zuinig en ecologisch, maar combineert ook elegantie, vloeiendheid en dynamiek. De perfecte mix om in alle omstandigheden van een aangename rit te genieten.

ontdek onze aanbiedingen
Clio E-Tech full hybrid - hybride stadsauto | Renault

Clio E-Tech full hybrid

alle troeven van een Clio en een hybride

De kleinste wagen van het Renault aanbod is nu ook beschikbaar in een E-Tech versie! Met deze hybride stadswagen geniet je niet alleen van een groot rijcomfort maar verbruik je ook minder. Ervaar hoe gemakkelijk elektrisch rijden is tijdens al je dagelijkse ritten.

Verbruik tot 40% minder in vergelijking met een benzinemotor: deze hybride is ecologisch en zuinig tegelijk.

ontdek onze aanbiedingen
Renault CLIO E-TECH Hybrid voiture citadine hybride

Captur E-Tech full hybrid

Verken nieuwe horizonten met de Renault Captur full hybrid.

Ontdek de Renault Captur full hybrid, de compacte SUV die elektrische kracht en efficiëntie combineert. Met geavanceerde hybride technologie biedt hij een soepele, zuinige en milieuvriendelijke rijervaring. Het gedurfde design, ruime interieur en hoogwaardige functies maken van de Captur full hybrid de ideale metgezel voor al je stedelijke avonturen en daarbuiten.

ontdek onze aanbiedingen

E-Tech

Hybride technologie voor iedereen

Hybride aanbod - Renault

wat is het verschil tussen een zelfoplaadbare en een plug-in Renault hybride wagen

In tegenstelling tot een zelfoplaadbare hybride heb je voor een plug-in hybride een stopcontact nodig. De grote batterij laadt op door regeneratief remmen, maar om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten, moet je de wagen opladen aan de netstroom of een laadpunt.

 

Het E-Tech 2022-gamma kan je 100% elektrisch rijden over grote afstanden.

Hybride aanbod - Renault

meer weten over het Renault E-Tech aanbod

Je oplaadbare hybride auto opladen was nog nooit zo eenvoudig! Voortaan kan je de batterij van je oplaadbare hybride auto bijna overal opladen. Sluit je wagen gewoon aan op de netstroom via het stopcontact bij je thuis of ga naar een publiek laadpunt. Dit netwerk van laadpunten is inmiddels sterk uitgebreid.

Vertrouw op de expertise van Renault

dankzij de expertise van Renault op het vlak van energiebeheer geniet je van aangenaam, ecologisch rijcomfort en bespaar je tegelijk tot 40% brandstof wanneer je in de stad rijdt

Hybride aanbod - Renault

dubbel voordeel tijdens al je dagelijkse ritten

Het doel van een hybride? Jouw beleving in een elektrische wagen nog aangenamer maken. Dankzij de combinatie van een benzinemotor en een elektromotor verbruik je minder en bespaar je tijd en geld!

E-TECH Renault

electric

ontdek onze motorisaties 100% electric

ontdek ons Electric gamma
trade-in

trade-in

schatting van de overnamewaarde van uw huidige voertuig door Renault

zijn waarde schatten
La gamme véhicules particuliers Renault

al onze wagens

berline, stadsauto, monovolume, SUV, gezinsauto

ontdek ons gamma