image

Ontdek de SUV-gamma van Renault

take the alternative road

  • Renault CAPTUR SUV

Captur

Ontdek hoe het aanvoelt om de straten en de lanen te domineren. Alle  stedelijke landschappen kan u aan. Met zijn verhoogd chassis, in de  voor- en achterbumpers geïntegreerde ski’s en zijn vast glazen dak  ontdekt u al wat het leven mooi maakt. Comfortabel geïnstalleerd in zijn schitterend, kleurrijk en vernieuwend interieur, en met uw zintuigen op scherp, geniet u van het beste wat de stad te bieden heeft.

ontdek Capturvraag een offerte
  • Renault KADJAR SUV

Kadjar

Neem in uw nieuwe crossover plaats en verken andere wegen, andere horizonten. Renault Kadjar is een veilige, "verbonden" en gebruiksvriendelijke auto die breekt met de heersende opvattingen. Zijn efficiënte motoren, zijn vele rijhulpsystemen, zijn comfortabele en heldere interieur en zijn intelligente modulariteit maken hem tot de ideale wagen voor het avontuur.

ontdek Kadjarvraag een offerte
  • Renault KOLEOS SUV

Koleos

Koleos verruimt uw horizon. Met een onuitgegeven combinatie van kracht en raffinement verlegt zijn uitgesproken design de grenzen van de veeleisendheid, met een gewaagde stijl als resultaat. Zijn uitstraling dwingt respect af. Zijn brede schouders en gespierde flanken, zijn robuuste voorkant, zijn brede velgen en zijn imposante look op de weg geven deze SUV het karakter van een partner die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Koleos brengt u verder, ongeacht de weg, ongeacht het avontuur.

ontdek Koleosvraag een offerte
  • Renault ARKANA SUV

Arkana

Een slank silhouet dat vanaf de eerste aanblik het verschil maakt. Arkana combineert elegantie, vloeiendheid en robuustheid. Ervaar de nieuwe sportieve SUV met zijn innovatieve E-Tech hybride-technologie, die dynamiek en hoge efficiëntie combineert. Blijf onderweg verbonden met het EASY LINK-multimediasysteem met Google-adreszoekfunctie. Wat de situatie ook is, je zult er graag in rijden!

ontdek Arkanavraag een offerte
Beschikbaar in:
  • Oplaadbare hybrid
  • Hybrid
CAPTUR
vanaf 21.975 €  *
* aanbevolen catalogusprijs BTWi
Beschikbaar in:
  • Hybrid
ARKANA
vanaf 29.250 €  *
* Aanbevolen catalogusprijs BTWi
KADJAR
vanaf 29.650 €  *
* aanbevolen catalogusprijs BTWi
KOLEOS
vanaf 40.350 €  *
* aanbevolen catalogusprijs BTWi

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten