image

Ontdek de SUV-gamma van Renault

Take the Alternative Road

Renault CAPTUR SUV

Nieuwe Renault CAPTUR

Ontdek hoe het aanvoelt om de straten en de lanen te domineren. Alle  stedelijke landschappen kan u aan. Met zijn verhoogd chassis, in de  voor- en achterbumpers geïntegreerde ski’s en zijn vast glazen dak  ontdekt u al wat het leven mooi maakt. Comfortabel geïnstalleerd in zijn schitterend, kleurrijk en vernieuwend interieur, en met uw zintuigen op scherp, geniet u van het beste wat de stad te bieden heeft.

Ontdek Nieuwe CAPTURVraag een offerte
Renault KADJAR SUV

Renault KADJAR

Neem in uw nieuwe crossover plaats en verken andere wegen, andere horizonten. Renault KADJAR is een veilige, "verbonden" en gebruiksvriendelijke auto die breekt met de heersende opvattingen. Zijn efficiënte motoren, zijn vele rijhulpsystemen, zijn comfortabele en heldere interieur en zijn intelligente modulariteit maken hem tot de ideale wagen voor het avontuur.

Ontdek Nieuwe KADJARVraag een offerte
Renault KOLEOS SUV

Nieuwe Renault KOLEOS

Nieuwe KOLEOS verruimt uw horizon. Met een onuitgegeven combinatie van kracht en raffinement verlegt zijn uitgesproken design de grenzen van de veeleisendheid, met een gewaagde stijl als resultaat. Zijn uitstraling dwingt respect af. Zijn brede schouders en gespierde flanken, zijn robuuste voorkant, zijn brede velgen en zijn imposante look op de weg geven deze SUV het karakter van een partner die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Nieuwe KOLEOS brengt u verder, ongeacht de weg, ongeacht het avontuur.

Ontdek Nieuwe KOLEOS
  • Oplaadbare hybrid
CAPTUR
vanaf 21.025 € *
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
KADJAR
vanaf 25.700 € *
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
Nieuwe KOLEOS
vanaf 39.350 € *
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten