ONTDEK ONS GAMMA SUV-AUTO'S 2024

ONTDEK ONS GAMMA SUV-AUTO'S 2024

Verken ons assortiment veelzijdige SUV's die zijn ontworpen om aan alle eisen van uw moderne levensstijl te voldoen.

Renault SUV voor een nieuwe dimensie van autorijden

Bij Renault geloven we dat elke bestuurder recht heeft op een SUV die past bij zijn unieke levensstijl. Onze SUV's zijn zorgvuldig ontworpen om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen en bieden een ongeëvenaarde premium ervaring. Ontdek de diversiteit in ons assortiment, want er is een Renault SUV voor iedereen, voor elk avontuur.

Ons gamma SUV's & Crossovers

Renault ARKANA SUV

Arkana E-Tech full hybrid

De unieke sport-SUV

Een slank silhouet dat vanaf de eerste aanblik het verschil maakt. Arkana combineert elegantie, vloeiendheid en robuustheid. Ervaar de nieuwe sportieve SUV met zijn innovatieve E-Tech full hybrid-technologie, die dynamiek en hoge efficiëntie combineert. Blijf onderweg verbonden met het EASY LINK-multimediasysteem met Google-adreszoekfunctie. Wat de situatie ook is, je zult genieten van het rijden in deze moderne cross-over!

een offerte aanvragen
Nouvel Espace

Espace E-Tech full hybrid

De perfecte combinatie van luxe en efficiëntie

Ontdek de Nieuwe Renault Espace, de uitzonderlijke SUV crossover die stijl en veelzijdigheid combineert. Met zijn gedurfde ontwerp belichaamt dit voertuig de perfecte balans tussen stedelijke elegantie en robuuste terreincapaciteiten. Geniet van een ruim en verfijnd interieur, speciaal ontworpen om comfortabel de hele familie mee te nemen tijdens uw avonturen. Uitgerust met geavanceerde technologie en krachtige prestaties, herdefinieert de Nieuwe Renault Espace de rijervaring. Klaar om alle uitdagingen aan te gaan, brengt deze SUV crossover u overal waar u wilt gaan, met stijl en gemak.

een offerte aanvragen
Alt Image C29

Austral E-Tech full hybrid

De premium crossover

Met zijn atletische design biedt de nieuwe SUV Austral E-Tech hybrid evenwichtige proporties, een sterke voorkant en een kenmerkende lichtsignatuur. Een glanzend zwart dak benadrukt de elegante lijnen en de contrasterende zijbeschermingselementen ondersteunen het gespierde silhouet. De gloednieuwe crossover zal efficiënt zijn op lange trajecten en wendbaar in de stad. 

een offerte aanvragen
Renault CAPTUR SUV

Captur E-Tech full hybrid

De assertieve en elegante compacte SUV

Ontdek de sensatie van het domineren van straten en lanen in een cross-over en trotseer stedelijke landschappen dankzij de Renault Captur SUV. Met zijn verhoogd chassis, in de  voor- en achterbumpers geïntegreerde ski’s en zijn vast glazen dak  ontdekt u al wat het leven mooi maakt. Comfortabel geïnstalleerd in zijn schitterend, kleurrijk en vernieuwend interieur, en met uw zintuigen op scherp, geniet u van het beste wat de stad te bieden heeft.

een offerte aanvragen

elegant, ruim en comfortabel

elegant, ruim en comfortabel

Renault SUV's onderscheiden zich door hun tijdloze elegantie, met een verfijnd exterieurontwerp en ruime interieurs die zijn ontworpen voor het optimale comfort van elke passagier. Hun nauwgezette aandacht voor detail en hoogwaardige materialen creëren een gastvrije omgeving waarin elke rit een unieke ervaring wordt. Ontdek de perfecte balans tussen elegantie, ruimte en comfort aan boord van onze Renault SUV's.

een verbonden en veilige ervaring

een verbonden en veilige ervaring

Renault SUV's bieden een verbonden en veilige rijervaring dankzij geavanceerde technologie. Met intuïtieve connectiviteitssystemen blijft u altijd verbonden met uw digitale wereld terwijl u gefocust blijft op de weg. Bovendien zijn onze SUV's uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties, wat u totale gemoedsrust biedt. Bij Renault zetten we technologie in voor uw veiligheid en comfort, voor zorgeloze en perfect verbonden ritten.

een optimale veelzijdigheid

een optimale veelzijdigheid

Renault SUV's belichamen veelzijdigheid op zijn best. Hun slimme ontwerp biedt uitzonderlijke aanpassingsmogelijkheden om zich aan elke situatie aan te passen. Of het nu gaat om stadsritten, avonturen in de buitenlucht of gezinsreizen, onze SUV's zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Hun wendbaarheid in de stad, ruime laadcapaciteit en algehele veelzijdigheid maken ze perfecte metgezellen voor al uw uitstapjes. Met een Renault SUV is optimale veelzijdigheid altijd binnen handbereik.

CAPTUR
vanaf € 20.550 *
* catalogusprijs BTWi | gecombineerd verbruik WLTP (L/100 KM): 1,4 - 6,1 | CO2 (G/KM): 32 - 143

ieder zijn stijl

  • Beschikbaar in:
  • full hybrid
ARKANA E-TECH FULL HYBRID
vanaf € 27.450 *
* catalogusprijs BTWi

de sport-SUV, helemaal hybride!

  • electric
SCENIC E-TECH 100% ELECTRIC
vanaf € 39.950 *
* catalogusprijs BTWi

we hebben alles veranderd, behalve de naam

  • full hybrid
RAFALE E-TECH FULL HYBRID
vanaf € 44.000 *
* catalogusprijs BTWi

het is door hoger te mikken dat we onszelf heruitvinden

  • Beschikbaar in:
  • full hybrid
AUSTRAL
vanaf € 35.700 *
* catalogusprijs BTWi | gecombineerd verbruik WLTP (L/100 KM): 4,6 - 6,5 | CO2 (G/KM): 104 - 147

tech control. take control.

  • full hybrid
ESPACE E-TECH FULL HYBRID
vanaf € 43.900 *
* aanbevolen catalogusprijs BTWi | gecombineerd verbruik WLTP (L/100 KM): 4,6 - 4,9 | CO2 (G/KM): 104 - 110

Vertrouw op de expertise van Renault

Het vertrouwen op de expertise van Renault is een verstandige keuze. Met een rijke geschiedenis in autotechnologie belichaamt Renault kwaliteit, duurzaamheid en prestaties. Jarenlange ervaring heeft geleid tot betrouwbare, veilige en vooruitstrevende voertuigen. Door te kiezen voor Renault profiteert u van de zekerheid van wereldwijd erkende expertise, wat resulteert in zelfverzekerd rijden en mobiliteitsoplossingen die aansluiten bij hedendaagse uitdagingen.

FAQ

Stadswagens

stadswagens

ontdek onze stadswagens

ontdek onze stadswagens gamma
E-TECH Renault

elektrisch

ontdek onze 100% elektrische motorisaties

ontdek onze elektrische gamma
E-TECH Renault

hybride

ontdek onze hybride motorisaties

ontdek onze hybride gamma