De voordelen van de E-Tech plug‑in hybrid-modellen van Renault

besparingen

Je kunt tot maar liefst 75% brandstof besparen met een plug-in hybrid (WLTP-cyclus). Als je uitsluitend de batterij gebruikt, kun je altijd volledig elektrisch rijden. Je bespaart ook op het onderhoud van je auto, doordat er minder onderdelen vervangen hoeven te worden.

comfort

Plug-in hybrid-modellen combineren twee technologieën en hun respectievelijke voordelen - de zekerheid van de verbrandingsmotor in combinatie met het reactievermogen van de elektromotor.

milieu

Met een CO₂-uitstoot die tot wel 75% lager ligt, komen plug-in hybrid-auto's in aanmerking voor de Crit'Air-sticker niveau 1 (paars). (to be localised by country)

besparingen

E-Tech plug-in hybrid-modellen bieden ook aantrekkelijke besparingen op de bedrijfskosten, terwijl ze ongeëvenaard rijplezier bieden.

E-Tech plug-in hybrid - brandstof - Renault

brandstof

Bespaar tot wel 75% brandstof* in vergelijking met een auto met verbrandingsmotor tijdens je ritten door de stad. Deze besparing is te danken aan de verminderde belasting van de verbrandingsmotor. Als je met een opgeladen batterij rijdt, werkt de verbrandingsmotor uitsluitend om de elektromotor te helpen.

 

*in WLTP-cyclus

E-Tech plug-in hybrid - onderhoud - Renault

onderhoud

De verbrandingsmotor gaat langer mee omdat deze minder vaak wordt gebruikt. Dat betekent dat je aanzienlijk bespaart op onderhoud.

De elektromotor bestaat uit minder complexe onderdelen en heeft geen specifiek onderhoud nodig.

Daarnaast heeft de tractiebatterij een garantie heeft van 8 jaar of 160.000 km.

E-Tech plug-in hybrid - zakelijke klanten - Renault

zakelijke klanten

Door voor je bedrijf te kiezen voor een wagenpark met E-Tech plug-in hybrid-modellen van Renault, profiteer je van jaarlijkse vrijstellingen van de belasting op bedrijfswagens. Dit is een specifieke regeling voor plug-in hybrid-modellen waarvan de CO2 -uitstoot lager ligt dan 60 g/km.

comfort

E-Tech plug-in hybrid - elke dag elektrisch - Renault

elke dag elektrisch

De batterij van een plug-in hybrid is groter dan die van een ander hybride model. Je kunt dus volledig elektrisch verder rijden, tot wel 50 km in gecombineerd gebruik (WLTP-standaard), voor een daadwerkelijke actieradius van tussen de 30 en 60 km.

E-Tech plug-in hybrid - stilte en prestaties - Renault

stilte en prestaties

Ervaar nieuwe rijsensaties in de 100% elektrische modus: soepel, dynamisch, stil én trillingsvrij.

E-Tech plug-in hybrid - prestaties - Renault

prestaties

De combinatie van elektromotoren en de verbrandingsmotor zorgt ervoor dat de rijomstandigheden altijd optimaal zijn. Soepel en stil door de stad, dynamisch en responsief over verschillende wegen. De prestaties van 2 soorten vermogen in 1 auto.

E-Tech plug-in hybrid - vrijheid - Renault

vrijheid

De E-Tech plug-in hybrid-auto kiest automatisch de meest geschikte rijmodus. Druk op de EV-knop op het dashboard en rijd volledig elektrisch wanneer je maar wilt*.

*afhankelijk van het laadniveau van de batterij

milieu

minder uitstoot

E-Tech plug-in hybrid-modellen stoten tot 75% minder CO2 uit dan auto's met verbrandingsmotor. Met een opgeladen batterij kun je in de stad volledig elektrisch gemiddeld tot wel 50 km afleggen met veel minder uitstoot.

Crit'Air 1 (to be localised)

E-Tech plug-in hybrid-modellen vallen in de categorie Crit'Air 1 (paarse sticker).

gerecyclede batterij

Door onze expertise bieden wij nu een betere batterijrecycling dan de Europese regelgeving vereist.

Met de hulp van gespecialiseerde bedrijven en partners worden de batterijen die aan het einde van de levensduur zijn hergebruikt in andere machines, waarna de materialen zoveel mogelijk worden gerecycled.

jouw vragen over de voordelen van plug-in hybrid-modellen

ontdek ook