Uitrustingen Renault MASTER Z.E.

Renault - MASTER Z.E.

Stap binnen in de wereld van Renault MASTER Z.E.

Rij zonder zorgen met MASTER Z.E. ! MASTER Z.E. is erg comfortabel en polyvalent, waardoor je gefocust kunt blijven op je zakelijke activiteiten en kunt genieten van de beste omstandigheden op de baan, zelfs voor lange afstanden.

Renault - MASTER Z.E.

Radar en achteruitrijdcamera

Achteruit parkeren? Eenvoudig!

 

De achteruitrijsensor waarschuwt je bij eventuele obstakels met opeenvolgende bieptonen, die elkaar sneller opvolgen naarmate je het obstakel nadert. Bovendien vereenvoudigt een achteruitrijcamera achteraan het voertuig je manoeuvres. En dankzij de achteruitrijsensor en de daarmee verbonden camera zie je precies wat er zich achter je voertuig afspeelt in je interne achteruitkijkspiegel en op je navigatiescherm.

Renault - MASTER Z.E.

Mobiel kantoor

Er werd aan de kleinste details gedacht. De volledige binnenruimte van Master Z.E. werd speciaal ontwikkeld ten dienste van je productiviteit. Ontplooi de draaibare tafel en documenthouder van je dashboard, om een echt kantoor te creëren.

Renault - MASTER Z.E.

Automatische versnellingsbak

Voor jouw comfort integreert MASTER Z.E. een soepele en stille automatische versnellingsbak.

Renault - MASTER Z.E.

Regen- en lichtsensoren

MASTER Z.E. is uitgerust met intelligente sensoren en schakelt je lichten en ruitenwisser automatisch in en uit. Zo eenvoudig kan het zijn! 

Renault - MASTER Z.E.

Bescherming van de passagiers

Frontale en laterale airbags, veiligheidsgordels vooraan met voorspanners en krachtbegrenzer... MASTER Z.E. beschikt over de modernste en beste veiligheidsvoorzieningen op de markt. 

Renault - MASTER Z.E.

Dynamische trajectcontrole ESC

Rijd gerust in alle omstandigheden. MASTER Z.E. is standaard uitgerust met dynamische trajectcontrole van de nieuwste generatie. Deze combineert drie technologieën: antislip (ASR), onderstuurcontrole en vertrekhulp op hellingen. 

Renault - MASTER Z.E.

Rijhulpsysteem voor vertrekken op een helling

Eveneens standaard op MASTER Z.E. is de vertrekhulp op hellingen waarmee je zelfs op steile hellingen vlot kunt vertrekken.

Multimedia

R-LINK Evolution-multimediasysteem

Renault - MASTER Z.E.

Bellen wordt eenvoudiger en veiliger dankzij R-LINK Evolution! Wanneer je stilstaat, kan je op het grote touchscreen een nummer intoetsen of een van je contactpersonen opzoeken. Tijdens het rijden bedien je het systeem via spraakherkenning. Je moet enkel de naam van je correspondent uitspreken om deze te bellen. Het systeem is erg eenvoudig te synchroniseren! Wanneer je in je MASTER Z.E. stapt, werkt R-LINK Evolution je telefoonlijst automatisch bij.

Gebruik online navigatie van TomTom en zijn talloze LIVE-diensten. Dankzij TomTom Traffic ontvang je de beste realtime verkeersinformatie. 

Renault - MASTER Z.E.

Maak het jezelf gemakkelijk met de vooraf geïnstalleerde apps van R-LINK Evolution: e-mail, R-Link Tweet, Meteo en Renault Assistance. Open tevens de catalogus van de R-LINK Store en download tientallen apps op basis van je behoeften.

Renault - MASTER Z.E.

Dankzij My Renault kan je gratis alle informatie met betrekking tot het herladen van je MASTER Z.E. raadplegen.

Renault MASTER Z.E. in detail

    Z.E. Electric

    Ontdek onze electrische gamma

    Renault electrische gamma
    Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
    Meer weten