image

Renault Pro+

Oplossingen op maat voor alle professionelen.

Renault Pro+ is er speciaal om het dagelijkse leven van professionals makkelijker te maken, met een volledig aanbod van producten en diensten.

Ontdek ons gamma bedrijfsvoertuigen

Ontdek onze uitgebreide keuze aan wagens, met meer dan 350 beschikbare versies, van kleine bestelwagen tot groot bedrijfsvoertuig, via de pick-up en de 100 % elektrische wagens.

KANGOO Express

KANGOO Express

Hij is een echte referentie op de markt. De KANGOO Express past zich aan ieders eisen aan, met zijn 3 beschikbare lengtes (Compact, Express, Maxi), zijn diesel- en benzineversies en 3 lengtemogelijkheden in  elektrische versie (Kangoo Z.E. en Maxi Z.E.). Kangoo Express  beantwoordt aan de meest gevarieerde behoeften, met zijn 2 of 3 plaatsen vooraan en zijn diepere cabine. Zijwanden met of zonder ruiten, met of  zonder zijschuifdeur, een laadvolume van 2,3 m³ tot 4,6 m³, een  laadvermogen tot 800 kg, een nuttige laadlengte tot 2,89 m … één ding is zeker: er is ongetwijfeld een KANGOO Express die speciaal voor u  gemaakt is.

Ontdek KANGOO ExpressVraag een offerte
TRAFIC

Nieuwe TRAFIC

Welk gebruik u er ook van maakt, TRAFIC gaat voor efficiëntie. Deze  dynamische bedrijfsvoertuig heeft stevige, robuuste lijnen. Hij is  praktisch: u kan kiezen uit 2 hoogtes en 2 lengtes. Hij is vernuftig:  hij biedt de grootste laadlengte in zijn categorie. Hij is spaarzaam,  met een verbruik dat onder de 6 l/100 km blijft. En hij is slim, met een cabine die een volwaardig mobiel kantoor vorm waarin u vanzelf plaats vindt voor al uw geconnecteerde tools. Met TRAFIC geniet u van concrete oplossingen voor al uw dagelijkse taken en zorgen.

Ontdek Nieuwe TRAFICVraag een offerte
MASTER

Nieuwe MASTER

Houdt uw activiteit in dat u zware ladingen moet vervoeren over moeilijk terrein? MASTER past zich aan al uw behoeften aan, dankzij zijn verschillende aandrijf- en motorversies. Met zijn zeer lage laaddrempel maakt MASTER Traction het laden makkelijker en het transport vlotter. Hecht u meer belang aan het motorvermogen, kies dan voor de MASTER  Propulsion. Hij is in staat om de zwaarste ladingen te vervoeren (met dubbele achterwielen) en een aanhangwagen te trekken met een gewicht tot 3,5 ton, op gelijk welk terrein. Dankzij de Twin Turbo technologie zijn de MASTER motorversies zowel efficiënt als zuinig, welk model u ook kiest.

Ontdek Nieuwe MASTERVraag een offerte
ALASKAN

ALASKAN

Breed radiatorrooster in chroom, Full LED lichtsignatuur, gesculpteerde wielkasten, gespierde flanken … de krachtige lijnen van de 4x4 ALASKAN pick-up beloven een grote robuustheid. Binnen in de dubbele cabine die 5 passagiers kan ontvangen, bieden het ergonomisch design en de vele ruimte het beste comfort. ALASKAN is een polyvalente wagen die een ton materiaal kan vervoeren. Om het laden te vergemakkelijken, kan de laadklep tot 500 kg aan. ALASKAN heeft ook het vermogen om een  aanhangwagen met een gewicht tot 3,5 ton te trekken.

100% elektrisch: de bedrijfsvoertuigen van de toe

Het elektrische Z.E. gamma

Een elektrische wagen kiezen voor uw professionele activiteit of voor uw wagenpark, dat is kiezen voor een intelligente oplossing, en voor de toekomst. Het aanbod bedrijfsvoertuigen van Renault Pro+ – TWIZY Cargo, KANGOO Z.E., MASTER Z.E. – biedt een antwoord op alle behoeften, met een laadvolume van 180 l tot 22 mm³. U krijgt makkelijk toegang tot het centrum van steden en uw teams kunnen vlot en zonder geluidshinder hun werk doen.

TWIZY Cargo

 TWIZY Cargo

Ideaal voor het transport van handelswaren naar de stad: TWIZY Cargo beschikt over een grote koffer van 180 l die tot 75 kg gewicht aankan.

KANGOO Z.E.

KANGOO Z.E.

KANGOO Z.E. heeft een laadvolume van 3 m³ tot 4,6 m³, een laadvermogen van 650 kg en een bereik tot 200 km.

Ontdek hem

MASTER Z.E.

MASTER Z.E.

Kiezen voor Master Z.E., dat is bijdragen tot een kleinere ecologische voetafdruk met een 100 % elektrische bedrijfsvoertuig. U werkt helemaal zen: de geluidsoverlast is onbestaand en dat zult u zeker kunnen waarderen!

Ontdek hem

Renault Pro+, de partner van uw succes

Bedrijfswagens Renault

De bedrijfsvoertuig op uw maat

Hebt u voor uw professionele activiteit een zeer specifieke bedrijfsvoertuig nodig? Onze wagens bieden tal van ombouwmogelijkheden: isothermische bestelwagens, koelwagens, pechverhelpwagens, ambulances, camping cars, wagens voor het transport van minder mobiele mensen, enzovoort. Al deze wagens worden omgebouwd in samenwerking met een netwerk van erkende carrossiers, zodat ze precies tegemoet komen aan uw bijzondere behoeften.

Kies voor maatwerk

Een gespecialiseerd netwerk voor professionals

Renault Pro+ biedt een specifiek aanbod, afgestemd op professionals en wagenparken. Dit gespecialiseerde netwerk beantwoordt volledig aan de verwachtingen van professionals, met aangepast advies en gepersonaliseerde diensten: keuze van de wagen, ombouwing op maat, aangepaste openingsuren, snelle service, diagnose binnen het uur en  beschikbare vervangwagens.

Ontdek Renault PRO+
Renault PRO +