Verbonden services voor zakelijke klanten

Vereenvoudig het beheer van je bedrijf of wagenpark met onze verbonden services.

 

Optimaliseer het beheer van je wagenpark

Renault EASY CONNECT voor Fleet

Renault EASY CONNECT Fleet

Met  Renault EASY CONNECT voor Fleet, het ecosysteem van verbonden services voor wagenparkbeheerders, helpt Renault je met het verbeteren van je wagenpark.


Gebruik de door Renault geboden telematische oplossingen om verbinding te maken met je wagenpark en gegevens op te halen zoals de kilometerstand, mechanische waarschuwingen, rijgedrag, het bijhouden van het verbruik, en de GPS-posities van je voertuigen.

 

Neem maatregelen om je uitgaven en administratieve lasten te beperken, je chauffeurs te beschermen en je uitstoot terug te dringen door het brandstofverbruik te optimaliseren, minder kilometers te rijden en minder voertuigen in te zetten.

Vergemakkelijk het beheer van je wagenpark

Renault Fleet Management

beperk je administratieve lasten

Renault EASY CONNECT Fleet

verlaag de kosten van het wagenpark

Renault EASY CONNECT Fleet

verbeter de veiligheid van je chauffeurs en hun gegevens

Renault EASY CONNECT Fleet

draag bij aan je milieubeleid

Geïnteresseerd?

Onze partners ontmoeten

EASY CONNECT Fleet

  • RCI Bank and Services Myndfleet bedrijfsklare oplossing;
  • Kuantic;
  • Mastenaut;
  • Optimum Automotive;
  • TomTom Telematics. 

 

Om een goed beeld van je wagenparkactiviteiten te krijgen, moeten alle auto's met telematica-units zijn uitgerust. Renault EASY CONNECT voor Fleet waarborgt veilige en betaalbare verbinding. 

R.ACCESS

De webservice van de nieuwe generatie, R.ACCESS, maakt het mogelijk om het voertuig op afstand te bedienen. Je kunt het voertuig zelfs met je smartphone openen! Ontdek alle mogelijkheden en voordelen van onze R.ACCESS-service.

Renault EASY CONNECT Fleet voor zakelijke klanten

bekend met de interactieve auto?

R.Access is een technische service voor autoverhuurbedrijven (korte en lange termijn) en autodelers. Het is een internetservice waarmee je de deuren en de startonderbreker van een verbonden Renault op afstand kunt bedienen. Ideaal om 24/7 toegang tot je voertuigen te krijgen.

 

Integreer R.ACCESS in je beheersysteem en maak een gebruikersinterface aan (website, smartphone-app...) om de toegang tot de voertuigen te beheren.

 

Om je wagenpark met het systeem te kunnen verbinden, moeten de voertuigen bij het bestellen worden uitgerust met de vooraf ingebouwde optie voor verbonden services, of met het R-LINK multimediasysteem en een Handsfree Card.

Geïnteresseerd?

Ontdek ook...

Renault EASY CONNECT

Renault EASY CONNECT

blijf eenvoudig verbonden tijdens je ritten

ontdekken
multimediaservices

multimediaservices

ontdek een wereld van services

ontdekken