R-LINK 2-systeem

Reizen was nog nooit zo eenvoudig! 

 

Uitrusting, functies, services, updates, compatibiliteit... ontdek alles wat je wilt weten over je R-LINK 2-multimediasysteem. 

7" of 8,7" touchscreen

7" of 8,7" capacitief touchscreen

Het R-LINK 2-multimediasysteem is uitgerust met een groot 7" of 8,7" verticaal touchscreen met een grafische interface die vergelijkbaar is met die van tablets. De schermen zijn duurzaam in gebruik.  . 
Met specifieke gebaren en dankzij de perfecte integratie in het dashboard profiteer je van een optimale veiligheid tijdens het rijden. 

ECO Drive

ECO Drive - R-LINK 2

Bekijk een rapport over je ritten en ontvang rijadvies om je brandstofverbruik te optimaliseren.

R-LINK 2-spraakherkenning

 R-LINK 2-spraakherkenning

Je kunt via de knoppen op het stuur het spraakherkenningssysteem opstarten en navigeren naar een van je favoriete bestemmingen, bellen met iemand uit je telefoonboek (beschikbaar via Bluetooth) of een radiozender inschakelen. Laat je begeleiden door de stem van het systeem!

R-LINK 2-multimediasysteem - Renault Easy Connect

systeempersonalisatie

Stel zelf een startpagina samen voor je systeem. Beheer je profiel en sla al je voorkeuren op: geluidsniveau, instellingen van de binnenspiegel, instellingen van je stoel, favoriete radiozenders, gekoppelde telefoons.

Apple CarPlay™ voor R-LINK 2*

Apple CarPlay™ voor R-LINK 2

Ontdek de beste apps van je iPhone (iPhone 5 en iOS7 of hoger) die door Apple zijn goedgekeurd voor gebruik in de rijmodus op het grote R-LINK 2-scherm.  Verbind je iPhone met de goedgekeurde kabel aan de USB-poort om heerlijk van je eigen muziek te genieten. Je kunt berichten laten oplezen en dicteren, telefoneren en eenvoudig een route instellen.


Vergeet niet je mobiele data in te schakelen om in de auto te kunnen profiteren van
Apple CarPlay™.

 


*Beschikbaarheid afhankelijk van het model en de productiedatum.

Android Auto™ voor R-LINK 2*

Android Auto™ voor R-LINK 2

Zoek de beste toepassingen voor gebruik tijdens het rijden op je smartphone met Android 5 of hoger. Google Maps begeleidt je via het grote R-LINK 2-scherm. Je kunt ook berichten dicteren en snel toegang krijgen tot je favoriete muziek.


Vergeet niet de mobiele data op je telefoon te activeren en gebruik te maken van een hoogwaardige USB-kabel.


*Beschikbaarheid afhankelijk van het model en de productiedatum.

Kaarten in 3D - Renault Easy Connect

Kaarten in 3D

Geniet van heerlijk comfort tijdens je ritten dankzij realistische 3D-kaarten op het 8,7" scherm, in hoge resolutie, waarop gebouwen en bezienswaardigheden worden weergegeven. 

Renault R-LINK 2-scherm

Bedieningspaneel voor de airconditioning, rijhulp en meer

Vanaf het touchscreen kun je de temperatuur nauwkeurig bepalen, probleemloos achteruit inparkeren met Park Assist® en eenvoudig je audio- en videobronnen benaderen dankzij de twee beschikbare USB-poorten en Bluetooth.

 

Afhankelijk van het model en het uitrustingsniveau van je Renault kun je zelf de interieurverlichting en een rijmodus kiezen. Kies daarbij uit vier vooraf geprogrammeerde Multi Experience-modi: Neutral, Eco, Comfort en Sport.

Multimediasysteem - Renault Easy Connect

Verbonden services in de auto

Laat je e-mails veilig hardop voorlezen met de e-mailtoepassing.

 

Je kunt ook in realtime meldingen ontvangen (rechtstreeks via het browserscherm) over gebeurtenissen op de weg die door de Coyote-community zijn gerapporteerd via de Coyote Series-app. 

Renault - TomTom

In realtime bijgewerkte verkeersinformatie van TomTom

TomTom Traffic biedt dekking voor 99% van het wegennet. Elk jaar worden er meer dan 350 miljoen gebeurtenissen op de weg geüpload, met een betrouwbaarheid van tot wel 100 meter. Het systeem wordt elke twee minuten bijgewerkt.   

 

Wacht je op de levering van je nieuwe Renault met R-LINK 2? Profiteer gedurende 36 maanden gratis van TomTom Traffic

Multimediasysteem - Renault Easy Connect

Highway Services - Ga met meer kennis op pad

Highway Services is je ideale maatje op de snelweg. In combinatie met het navigatiesysteem van het voertuig kun je veel slimmer de snelweg op. De voordelen voor jou zijn efficiëntie en besparing van tijd en geld.

 

Highway Services zorgt ervoor dat je bij tolpoortjes altijd bij het juiste poortje aansluit voor jouw betaalmethode. Je weet ook op voorhand welke faciliteiten er langs een snelweg te vinden zijn (beschikbare producten en services) zodat je weet waar en wanneer je moet stoppen.

 

Daarnaast zie je in de toepassing waarschuwingen over gebeurtenissen op de snelweg waarop je rijdt: files, ongelukken, etc.

 

Met Highway Services kun je faciliteiten langs de snelweg beoordelen (gebouw en services) en beoordelingen van anderen bekijken om het meeste uit je bezoeken te halen en de beste locaties te kiezen.

 

Je persoonlijke gegevens in Highway Services

 

Voor Highway Services is de digitale connectiviteit vereist die wordt aangeboden via het pakket 'TomTom TRAFFIC and Connectivity'.

Antwoorden op al je vragen over R-LINK 2

e-Store

Maak je reeks verbonden services groter via onze Store online.