Ontdek Renault

Sinds het prille begin worden we gedreven door passie: passie die ons drijft om steeds verder te gaan en om de uitdagingen van de autowereld aan te pakken om u een gepersonaliseerde ervaring te bieden. Welkom in de wereld van Renault!

Het merk

Al meer dan honderd jaar gaan we met u op pad en stellen we onze passie tot uw dienst zodat ook u met passie leeft.

Het Renault-merk

Renault TALISMAN

Een verleidelijke en uitnodigende stijl, innovatieve concepten, producten en diensten die aan al uw behoeften voldoen ... Ontdek hoe wij het verschil maken.

Ontdek het Renault-merk

De Renault-groep

Hoofdzetel van Renault

Een strategie, ambities, partnerschappen ... Leer meer over een internationale onderneming met Franse roots die al meer dan honderd jaar bestaat.

Ontdek de Renault-groep

Renault in uw land

Voorstelling van Renault

Geschiedenis, belangrijke cijfers, activiteiten, leidinggevenden, ambities, vacatures ... Ontdek alles wat u weten wilt over Renault in België.

Ontdek Renault in België

Passion for life

Wij laten ons inspireren door passie: passie die ons drijft om grenzen te verleggen en om de regels in de autowereld opnieuw te definiëren.

Renault Concept Cars

Renault EZ-ULTIMO

Ontdek ons gamma concept cars die een blik op de toekomst werpen en symbool staan voor onze visie op de autowereld van morgen.

Beleef de innovatie van de Renault concept cars

Renault en de autosport

Renault Sport

Schitterende overwinningen van iconische piloten ... Al 120 jaar lang gaan we – met succes – de strijd aan in de autosport.

Beleef met ons onze passie voor de autosport

Richtlijnen

Omdat wij deel uitmaken van de verandering in richtlijnen, willen we u graag uitleggen wat deze veranderingen precies inhouden en welke gevolgen ze voor u hebben.

WLTP

Renault Concept Car

Omdat we de impact van onze producten op het milieu tot een minimum willen beperken, voldoen al onze nieuwe voertuigen sinds september 2018 aan de WLTP-richtlijn.

Wat houdt de WLTP-richtlijn in?

Aanduidingen diesel & benzine

AdBlue-dieselmotor

Met onze waarden in het achterhoofd hebben we twee nieuwe diesel- en benzinemotoren ontwikkeld die de vervuilende uitstoot van onze voertuigen aanzienlijk verminderen.

Ontdek onze nieuwe diesel- en benzinemotoren

Nieuwe energielabels voor banden

Nieuwe energielabels voor banden

Vanaf 1 mei 2021 is er op basis van de Europese regelgeving voor energielabels een nieuwe labelindeling en registratie (EPREL) vereist voor onze after sales en banden van nieuwe auto's.

Ontdek de nieuweEuropese regelgeving voor banden

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten