Ontdek Renault

Sinds het prille begin worden we gedreven door passie: passie die ons drijft om steeds verder te gaan en om de uitdagingen van de autowereld aan te pakken om u een gepersonaliseerde ervaring te bieden. Welkom in de wereld van Renault!

Het merk

Al meer dan honderd jaar gaan we met u op pad en stellen we onze passie tot uw dienst zodat ook u met passie leeft.

wt5 by reno | Renault

communiceer met reno vandaag

Download de wt5 by reno-app en comuniceer met de officiële Renault avatar om alles te weten te komen over Renault 5. Heb je een R5 R Pass gekocht? Je vindt al je voordelen en veel exclusieve informatie in de app.

Human First Program - Safety by Renault | Renault

Safety by Renault

human first program

Een verbetering van de veiligheid van alle weggebruikers

Delen van gegevens, crashtests, realistische oefeningen... Renault zet zich in om het aantal ongelukken en de ernst ervan te verminderen.

 

Het "Human First-programma" is ontwikkeld in samenwerking met onderzoekers, deskundigen en brandweerlieden. Dit programma heeft slechts één doel: elke dag de veiligheid van alle weggebruikers verbeteren.

Het Renault-merk

Renault TALISMAN

Een verleidelijke en uitnodigende stijl, innovatieve concepten, producten en diensten die aan al uw behoeften voldoen ... Ontdek hoe wij het verschil maken.

Ontdek het Renault-merk

De Renault-groep

Hoofdzetel van Renault

Een strategie, ambities, partnerschappen ... Leer meer over een internationale onderneming met Franse roots die al meer dan honderd jaar bestaat.

Ontdek de Renault-groep

Renault in uw land

Voorstelling van Renault

Geschiedenis, belangrijke cijfers, activiteiten, leidinggevenden, ambities, vacatures ... Ontdek alles wat u weten wilt over Renault in België.

Ontdek Renault in België
Alt Image C29

samenwerking

Renault wordt premium partner van Roland Garros

Renault x Roland Garros

Renault wordt vanaf editie 2022 en in eerste instantie voor een periode van 5 jaar premium partner van tennistoernooi Roland Garros door de elektrische mobiliteit te verzorgen.

ontdek de samenwerking

Renault Concept Cars

Renault Scenic Vision

Ontdek ons gamma concept cars die een blik op de toekomst werpen en symbool staan voor onze visie op de autowereld van morgen.

Beleef de innovatie van de Renault concept cars

Renault en de autosport

Renault Sport

Schitterende overwinningen van iconische piloten ... Al 120 jaar lang gaan we – met succes – de strijd aan in de autosport.

Beleef met ons onze passie voor de autosport

onze iconen

Renault 4CONTROL

Renault is meer dan 120 jaar geschiedenis en mythische auto's die je van generatie op generatie hebben vergezeld. 

een mythische verjaardag
Twingo Anniversary | Renault

30 jaar Twingo

TWINGO OPNIEUW UITVINDEN VOOR ZIJN 30E VERJAARDAG

Renault NFT

Renault gaat met de web3-ontwinkkeling

Met genR5 word je een “insider” bij ons merk, een actief lid van Renaults Web3-initiatief, een ontdekkingsreiziger op zoek naar een nieuwe merkervaring.

Richtlijnen

Omdat wij deel uitmaken van de verandering in richtlijnen, willen we u graag uitleggen wat deze veranderingen precies inhouden en welke gevolgen ze voor u hebben.

WLTP

Renault Concept Car

Omdat we de impact van onze producten op het milieu tot een minimum willen beperken, voldoen al onze nieuwe voertuigen sinds september 2018 aan de WLTP-richtlijn.

Wat houdt de WLTP-richtlijn in?

Aanduidingen diesel & benzine

AdBlue-dieselmotor

Met onze waarden in het achterhoofd hebben we twee nieuwe diesel- en benzinemotoren ontwikkeld die de vervuilende uitstoot van onze voertuigen aanzienlijk verminderen.

Ontdek onze nieuwe diesel- en benzinemotoren

Nieuwe energielabels voor banden

Nieuwe energielabels voor banden

Vanaf 1 mei 2021 is er op basis van de Europese regelgeving voor energielabels een nieuwe labelindeling en registratie (EPREL) vereist voor onze after sales en banden van nieuwe auto's.

Ontdek de nieuweEuropese regelgeving voor banden