Ontdek Renault

Sinds het prille begin worden we gedreven door passie: passie die ons drijft om steeds verder te gaan en om de uitdagingen van de autowereld aan te pakken om u een gepersonaliseerde ervaring te bieden. Welkom in de wereld van Renault!

Het merk

Al meer dan honderd jaar gaan we met u op pad en stellen we onze passie tot uw dienst zodat ook u met passie leeft.

Het Renault-merk

Het Renault-merk

Een verleidelijke en uitnodigende stijl, innovatieve concepten, producten en diensten die aan al uw behoeften voldoen ... Ontdek hoe wij het verschil maken.

Ontdek het Renault-merk

De Renault-groep

De Renault-groep

Een strategie, ambities, partnerschappen ... Leer meer over een internationale onderneming met Franse roots die al meer dan honderd jaar bestaat.

Ontdek de Renault-groep

Renault in uw land

Renault in uw land

Geschiedenis, belangrijke cijfers, activiteiten, leidinggevenden, ambities, vacatures ... Ontdek alles wat u weten wilt over Renault in België.

Ontdek Renault in België

Passion for life

Wij laten ons inspireren door passie: passie die ons drijft om grenzen te verleggen en om de regels in de autowereld opnieuw te definiëren.

Renault Concept Cars

Renault Concept Cars

Ontdek ons gamma concept cars die een blik op de toekomst werpen en symbool staan voor onze visie op de autowereld van morgen.

Beleef de innovatie van de Renault concept cars

Renault en de autosport

Renault en de autosport

Schitterende overwinningen van iconische piloten ... Al 120 jaar lang gaan we – met succes – de strijd aan in de autosport.

Beleef met ons onze passie voor de autosport

Richtlijnen

Omdat wij deel uitmaken van de verandering in richtlijnen, willen we u graag uitleggen wat deze veranderingen precies inhouden en welke gevolgen ze voor u hebben.

WLTP

WLTP

Omdat we de impact van onze producten op het milieu tot een minimum willen beperken, voldoen al onze nieuwe voertuigen sinds september 2018 aan de WLTP-richtlijn.

Wat houdt de WLTP-richtlijn in?

Aanduidingen diesel & benzine

Aanduidingen diesel & benzine

Met onze waarden in het achterhoofd hebben we twee nieuwe diesel- en benzinemotoren ontwikkeld die de vervuilende uitstoot van onze voertuigen aanzienlijk verminderen.

Ontdek onze nieuwe diesel- en benzinemotoren
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten