Nieuwe en gereviseerde original-onderdelen

Alle kenmerken van je auto blijven behouden met de nieuwe en gereviseerde Renault Original-onderdelen: kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. 

Originele Renault onderdelen

Optimale veiligheid en behoud van de prestaties van je Renault: de Originele Onderdelen van Renault zijn ontworpen volgens een heel strikt lastencohier en worden continu getest in onze testcentra.

Pièces d'origine Renault

De voordelen van de Originele Onderdelen van Renault:

  • Veiligheid: 5000 tests per jaar staan garant voor de kwaliteit van onze Renault-onderdelen
  • Milieu: we gebruiken gerecycleerde materialen of materialen die voor recyclage geschikt zijn 
  • Innovatie: dankzij 700 nieuwe patenten per jaar rusten we je Renault uit met de meest performante oplossingen  
  • Kwaliteit: 600 ingenieurs en technici ontwikkelen materialen en productieprocessen van de hoogste kwaliteit 
  • Design: een perfecte geometrie voor een esthetische, aerodynamische en snelle montage 
  • Service: één jaar garantie op onderdelen en werkuren voor herstellingen die in een Renault-garage worden uitgevoerd, en 12 jaar garantie tegen roest voor alle stalen onderdelen

Gereviseerde* Renault Original-onderdelen

Kies voor kwaliteit en bespaar geld

Je hoeft niet meer te kiezen tussen het besparen van geld en het redden van het milieu: kies voor gereviseerde* Renault Original-onderdelen (ook wel Standard Exchange-onderdelen genoemd) en krijg toegang tot meer dan 2000 onderhoudsonderdelen die zijn aangepast voor Renault-auto's van 3 jaar en ouder.

Gereviseerde original-onderdelen - Ondehoud | Renault

Kwalitatief hoogwaardig:

Ze voldoen aan dezelfde eisen en worden geleverd met dezelfde garantie als nieuwe Original-onderdelen, tegen een prijs die is aangepast aan die voor Renault-auto's van meer dan 3 jaar oud.

 

Voordelig:

Bespaar tot 50% op de autoreparatiekosten in vergelijking met wat Renault Original-onderdelen kosten en profiteer van dezelfde garantie en kwaliteit als Renault Original-onderdelen.

 

Ecologisch:

Er wordt voldaan aan de ecologische uitdagingen van de kringloopeconomie: we renoveren en recyclen om de hoeveelheid afval te verminderen.

In vergelijking met het produceren van nieuwe onderdelen kunnen we veel grondstoffen besparen: 80% minder energie, 88% minder water, 92% minder chemische producten en 70% minder afval.

* De term 'gereviseerd' verwijst naar onderdelen uit de kringloopeconomie. Ze worden naar de oorspronkelijke staat hersteld op basis van de specificaties van de fabrikant. Ze worden verkocht onder de noemer Standard Exchange. Als een onderdeel beschikbaar is, kan jouw garage deze aanleveren binnen de leadtijd voor reparaties, mits dit geen grote risico's betekent voor het milieu, de gezondheid en de veiligheid op de weg, en mits het onderdeel niet gratis, op basis van contractuele verplichtingen of tijdens een terugroepactie wordt vervangen (in overeenstemming met de voorwaarden in artikel R. 224-23 van de Consumer Code).

Maak het je gemakkelijk met Renault

Maak je keuze in enkele klikken.