Nieuwe MEGANE Grandtour

Onze technologie, uw succesLaat u verleiden

Diamantvormige 17” velgen van aluminium, kenmerkende look met LED Pure Vision, verchroomde handgrepen en uitlaatpijp... De nieuwe Renault MEGANE Grandtour Bose Edition heeft er alles aan gedaan om u vanaf het eerste moment voor zich te winnen. Laat u verleiden door zijn design.

Kies voor verfijning

Het interieur is afgewerkt met de meest nobele materialen. Stuur en versnellingspook van leder, details van geborsteld aluminium, exclusieve zetelbekleding: De nieuwe Renault MEGANE Grandtour Bose Edition heet u hartelijk welkom in een elegante omgeving. De elektrische bestuurderszetel staat garant voor ongeëvenaard rijcomfort dankzij de massagefunctie en de verstelbare lendensteun.

Bekijk het leven door een Bose®-bril

De Bose®-geluidsinstallatie werd op maat gemaakt voor de nieuwe Renault MEGANE Grandtour Bose Edition en laat u genieten van hogedefinitieklanken en uitzonderlijke geluidskwaliteit. De 9 over de binnenruimte verdeelde luidsprekers, en de in de koffer ingebouwde subwoofer staan garant voor een akoestische ervaring van uitzonderlijke kwaliteit.