Nieuwe Renault MEGANE Grandtour buitenkant

Motoren
RENAULT MEGANE GRANDTOUR

Ontdek de beschikbare motoren per versie

equilibre
equilibre
techno
techno
E-Tech engineered
E-Tech engineered

Hybrid Energy (1)

E-TECH Plug-in Hybrid
vanaf € 38.275,00  *
vanaf € 41.075,00  *
vanaf € 44.325,00  *

* catalogusprijs BTWi

Twijfel je over de meest geschikte motor voor jouw verbruik? Onze verbruikssimulator helpt je graag op weg!

Gedetailleerde specificaties

Meer informatie over de motoren

TCe 115 GPF

polyvalent tot in de kleinste details

 

Deze motor van 1,3 l met 115 pk is het ideale compromis tussen comfort en dynamiek, en past zich moeiteloos aan je verwachtingen aan. Kortom, jouw beste maatje onderweg. Rij zonder zorgen!

TCe 140 GPF / TCe 140 EDC GPF

optimaal op elk vlak

 

Met zijn koppel van 240 Nm en vermogen van 140 pk, is deze 1,3 l turbomotor met directe inspuiting beschikbaar met een handmatige versnellingsbak of een automatische versnellingsbak met dubbele koppeling en zeven versnellingen. Zijn pittige, dynamische acceleraties staan garant voor optimaal rijplezier.

TCe 160 EDC GPF

rijplezier verzekerd

 

Met zijn koppel van 270 Nm biedt deze 1,3 l turbomotor met directe inspuiting en een automatische versnellingsbak met dubbele koppeling en zeven versnellingen je maximaal rijplezier. Klaar voor nog betere prestaties? Kies dan de Sportmodus via je MULTI-SENSE systeem en voel het verschil!

Nieuwe Renault MEGANE Estate dieselmotor

Blue dCi 115 en Blue dCi 115 EDC

efficiënt

Met deze motor - met handmatige versnellingsbak of automatische versnellingsbak met dubbele koppeling en 7 versnellingen - combineer je kracht en veelzijdigheid terwijl je je verbruik onder controle houdt. Zet je schrap!

Nieuwe Renault MEGANE Estate E-TECH

E-tech plug-in hybride

innovatie ten top

Laat je verleiden tot een unieke rijervaring! De oplaadbare E-Tech hybride aandrijving is het resultaat van meer dan 150 patenten die onze Renault experts hebben ontwikkeld. Dit aandrijvingssysteem combineert een 1,6 l benzinemotor van de nieuwste generatie met roetfilter, twee elektromotoren, een versnellingsbak met meerdere modi zonder koppeling en een batterij van 9,8 kWh, waarvoor we respectievelijk teruggrepen naar onze knowhow op het vlak van Formule 1 en Z.E.. Het resultaat? Minder brandstof, minder CO2 en dus minder kosten!


Het elektrische rijbereik bedraagt tot 50 km* (max. 135 km/u) in de gemengde cyclus. De wagen start automatisch in de elektrische modus. Bovendien geniet je dag in dag uit van de vele voordelen die elektrisch rijden je biedt. Dankzij de hybride modus rij je waarheen je wilt. Stil, comfortabel, responsief en wendbaar... klaar voor ongeëvenaard rijplezier?
 

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): met dit nieuwe protocol bekomen we resultaten die beter aansluiten bij de werkelijk vastgestelde resultaten tijdens dagelijkse trajecten, in vergelijking met de NEDC-norm.

(*) in de stadscyclus WLTP (onder voorbehoud van de definitieve homologatie)

MEGANE Grandtour in detail

Ontdek ook...

MEGANE
MEGANE
vanaf € 37.275,00  *
* catalogusprijs BTWi