Renault MEGANE eVISION-showcar

Design, dynamische prestaties, actieradius: MEGANE eVISION-showcar is de basis voor een nieuwe generatie elektrische auto’s van Renault. 

Renault ZBCB-showauto
Renault ZBCB-showauto
Renault ZBCB-showauto
Renault ZBCB-showauto
Renault ZBCB-showauto
Renault ZBCB-showauto
Renault ZBCB-showauto
Renault ZBCB-showauto
Renault ZBCB-showauto
Renault ZBCB-showauto

MEGANE eVISION-showcar belooft baanbrekende prestaties

Youtube is uitgeschakeld. Autoriseer het plaatsen van social cookies om toegang te krijgen tot de inhoud

MEGANE eVision-showcar

Een elektrische auto die geschikt is voor elk gebruik en die alle regels verbreekt

MEGANE eVISION verlegt grenzen voor de wereld van elektrische auto’s. Het CMF-EV-platform is uitgerust met de nieuwste technologieën en maakt het mogelijk om prestaties steeds verder te verbeteren.

Renault ZBCB-conceptauto

MEGANE eVISION-showcar is uitgerust met een futuristisch elektrisch platform ...

Renault is pionier op het gebied van elektrische auto’s en gaat nog verder door het CMF-EV-platform (Common Module Family and Electric Vehicles) op de markt te brengen.

 

Dit nieuwe elektrische en modulaire platform is voornamelijk gericht op vernieuwing, emoties en prestaties. De auto beschikt over vele verbeteringen en innovaties, de auto verlegt grenzen én legt de lat een stuk hoger op het gebied van energie-efficiëntie. 

Renault ZBCB-conceptauto

... voor verbeterde prestaties ...

MEGANE eVISION-showcar trekt zich niets aan van de regels! Dankzij het formaat is rijden in de stad heel eenvoudig. Passagiers hebben veel ruimte, vergelijkbaar met die in auto’s uit het C-segment (en die zijn normaal 15 tot 30 cm langer). 


De toekomstige elektrische auto’s van Renault worden allemaal voorzien van het nieuwe CMF-EV-platform zodat ze beter in te delen en ruimer zijn, zonder dat er extra hoogte of lengte nodig is.

Renault ZBCB-conceptauto

... en een uitstekende actieradius.

MEGANE eVISION-showcar heeft een indrukwekkend nieuw kenmerk: hij is uitgerust met een batterij die de auto de kracht geeft van een sedan terwijl de auto toch een beperkt formaat heeft. Hierdoor past de auto niet meer in de traditionele categorieën en worden de grenzen vervaagd waardoor de overstap naar elektrisch rijden eigenlijk niet kon worden gemaakt.

 

Wat is het geheim? Een ultradunne batterij van 60 kWh. De auto ligt dichter bij de grond en is aerodynamischer. Hierdoor wordt er veel minder elektriciteit verbruikt en is de actieradius groter.

 

 

Afmetingen van een moderne, dynamische crossover

MEGANE is een echte evolutie op het gebied van Renault-design. Passie, geweldige techniek en uitstekende aerodynamica werken samen in dit nieuwe design met nieuwe afmetingen en prachtige kenmerken.

Passie

Renault ZBCB-conceptauto

Het profiel van de auto is van veraf te herkennen. De prachtige verlichting wordt ondersteund door de technologische innovaties van LIVINGTECH. Wanneer je dichterbij komt, zie je het oppervlak van de auto en de nieuwe verlichting die de contouren tot leven lijkt te brengen.

 

Geweldige techniek

Renault ZBCB-conceptauto

Alle details van MEGANE eVISION-showcar verwijzen naar de technologische en elektrische innovaties. Ontdek hoe de nieuwe generatie elektrische auto’s van Renault eruit zal komen te zien met dit ’gladde oppervlak’ en de ’flush-inspiratie’. Dit concept is nog beter omdat we ervoor hebben gekozen om inklapbare deurgrepen te gebruiken die één zijn met de deur (flush) totdat ze nodig zijn. 

Aerodynamica

Renault ZBCB-showauto

MEGANE eVISION-showcar is gebaseerd op de MORPHOZ-conceptauto en is uitgerust met grote wielen. Om de efficiëntie te vergroten, zijn ze aan de buitenkant zo veel mogelijk afgesloten en bevinden ze zich dichter bij de carrosserie om de aerodynamica van de auto te verbeteren.

Wil jij deze conceptauto realiteit maken?

Renault-reeks

Renault-reeks

Al onze auto’s, van MPV’s tot stadsauto’s (inclusief sedans en SUV’s).

Ontdekken
Megane E-Tech 100% electric - elektrische wagen | Renault

Onze elektrische auto's

Meer informatie over onze elektrische auto's

Ontdekken