Nieuwe CLIO E-TECH Hybrid

Alle troeven van een CLIO en bovendien een hybride motor

vanaf
22.100 € *
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
CLIO Stadswagen hybride buitenkant

Gemiddeld verbruik WLTP (l/100km) : 4,3 – 4,5. CO2 (g/km) : 98 – 102.

CLIO... is nu ook een hybride wagen

Met de zelf-oplaadbare motor biedt Nieuwe CLIO E-TECH Hybrid je een ongeëvenaard rijplezier en lager brandstofverbruik.

Uitrustingen

Ontdek alle troeven van de CLIO...

... Grote binnenruimte, grote verbonden schermen, maximale veiligheid en supermoderne rijhulpsystemen.

Renault CLIO E-TECH Hybride - automatisch noodremhulpsysteem

CLIO is jouw engelbewaarder en houdt op elk ogenblik alle risico‘s in het verkeer en de omgeving in het oog. Een voorligger die bruusk remt, een voetganger die plotseling oversteekt… Deze stadsauto waarschuwt je en kan zelfs automatisch de noodrem indrukken.

Renault CLIO E-TECH Hybride - EASY LINK-systeem

Het gloednieuwe ingebouwde EASY LINK-multimediasysteem is niet alleen volledig personaliseerbaar, maar ook intuïtief en eenvoudig te bedienen dankzij het touchscreen van 9,3 inch met hoge resolutie.

Renault CLIO E-TECH Hybride - Adressen opzoeken via Google

Plan je een reis naar Berlijn of zoek je een Italiaans restaurant? Vind de juiste bestemming dankzij de gedetailleerde informatie van Google met ruim 100 miljoen POI‘s.

MOTOREN

Nieuwe CLIO E-TECH Hybrid: CLIO geeft een nieuwe dimensie aan hybride wagens

Renault CLIO E-TECH Hybride

Tot 80% elektrisch rijbereik in de stad

Beleef een ongeziene rijervaring. Nieuwe CLIO E-TECH Hybrid combineert elektrische en thermische motoren met een bijzonder efficiënte automatische Multi-mode versnellingsbak. Het resultaat: systematisch starten met elektrische aandrijvingskracht, maximale elektrische rijervaring tot 80% van de tijd in de stad en het plezier van een stille elektrische wagen

Renault CLIO E-TECH Hybride

Bespaar in de stad of onderweg

Door te kiezen voor een hybride wagen kan je je brandstofverbruik in de stad en onderweg verminderen. Je zal namelijk tot 40% minder brandstof verbruiken in vergelijking met een benzinemotor. Reis in alle vrijheid met je Nieuwe CLIO E-TECH Hybrid: groot rijbereik, geen aansluiting... en al het comfort en de binnenruimte van een CLIO!

Renault CLIO E-TECH Hybride

Nieuwe rijsensaties

Nieuwe CLIO E-TECH Hybrid biedt je alle rijplezier en veiligheid met krachtige acceleraties dankzij zijn gecombineerd vermogen van 140pk. Het razendsnelle reactievermogen van de elektrische motoren in combinatie met de automatische versnellingsbak Multi-mode zorgen voor een snelle start en soepele schakeling tussen verschillende versnellingen. Geniet van de verschillende modi van MULTI-SENSE en personaliseer je rijervaring.

Klaar om de weg op te gaan met je Nieuwe CLIO E-TECH Hybrid?

Wilt u het voertuig zien?

Vind de dichtstbijzijnde verdeler.

of
miniDealocMap
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken. | Cookies beheren|Meer weten