Motoren van Renault: een volledig gamma motoren, op maat van iedereen

Van een volledig elektrische wagen en de oplaadbare E-TECH Plug-In hybride tot de E-TECH hybride... Wij hebben een motor op maat van uw behoeften!

Ontdek al onze elektrische motoren

Milieubewust rijden was nog nooit zo gemakkelijk dankzij onze elektrische wagens, oplaadbare hybride wagens en hybride wagens. 

Z.E.: kies voor 100% elektrisch

Elektrotechnologie van Renault

Onze elektrotechnologie is het resultaat van onze expertise uit de Formule 1. Dit is jouw garantie voor een maximaal rijbereik. Je doorkruist de wereld in alle stilte en zonder vervuilende uitstoot. Beter nog, je bespaart een aardige duit!

Ontdek onze elektrotechnologie

De oplaadbare E-TECH Hybride: elektrisch rijden wanneer ik dat wil

De oplaadbare hybride technologie van Renault

Start je dagelijkse rit 100% elektrisch of kies de hybride modus als je grotere afstanden wil afleggen. Onze E-TECH Hybride-technologie biedt je het beste van twee werelden.

Ontdek de oplaadbare hybride technologie

E-TECH Hybride: de voordelen van elektrisch rijden zonder aansluiting

Hybride technologie

Je geniet ten volle van alle voordelen van elektrisch rijden: snelle reacties en krachtige acceleraties, een lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot... Onze hybride technologie laat je genieten van een nieuwe rijervaring zonder opladen via het stopcontact. 

Ontdek de hybride technologie

Herontdek ook onze brandstofmotoren

Speciaal voor jou optimaliseerden we ook onze brandstofmotoren. Denk maar aan een roetfilter, AdBlue-tank... we lieten niets aan het toeval over!

LPG-technologie

Technologie LPG - Renault

De combinatie van benzine en LPG biedt een groot aantal voordelen, zowel voor het milieu als jouw portemonnee.

Ontdek onze Renault-wagens op LPG

Onze brandstofmotoren

Brandstofmotoren - Renault

Ontdek welke verbeteringen we bij onze diesel- en benzinemotoren doorvoerden om de uitstoot van schadelijke stoffen tijdens het rijden te beperken.

Ontdek onze geoptimaliseerde brandstofmotoren

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten