Er is een nieuwe functie toegevoegd aan My Renault: Mijn bestellingen. Met deze praktische tool kun je de voortgang van je auto volgen, van bestelling tot levering. Je wordt in elke fase van het proces op de hoogte gehouden, voor een optimale aankoopervaring.

JOUW DAGELIJKSE VOERTUIG BIJ DE HAND

Maar laten we bij het begin beginnen. My Renault is een persoonlijke ruimte die elke Renault klant toegang geeft tot een wereld van diensten. Met een paar klikken doorzoek je de gegevens van je voertuig, beheer je jouw contracten, praat je met een Renault expert of kan je connected services gebruiken.

 

De My Renault applicatie maakt het dagelijks leven eenvoudiger

My Renault geeft toegang tot je persoonlijke ruimte en is ontworpen om je dagelijkse automobiele leven gemakkelijker te maken. De My Renault app houdt je op de hoogte van alles wat met je auto te maken heeft en je te ontzorgen. Zo haal je het maximale uit je Renault, zonder gedoe. Kilometerstand, levensduur van de batterij van je elektrische voertuig, de locatie van je auto... In één oogopslag heb je via het hoofdscherm de app toegang tot een groot aantal belangrijke gegevens over jouw auto.

 

Beheer de agenda van jouw Renault

Met de My Renault app kan je ook voor jouw Renault zorgen wanneer u maar wilt, waar je ook bent. Door in te loggen kun je je onderhoudsgeschiedenis consulteren en een waarschuwing aanvragen om je volgende onderhoudsbeurt of een andere interventie te plannen. Het enige wat je nog hoeft te doen is je afspraak boeken bij je Renault dealer naar keuze voor je verder gaat met de orde van de dag.

 

Hulp van een expert nodig?

Vraag het gewoon! Of het nu gaat om een eenvoudige vraag of een probleem, de My Renault app biedt je graag hulp aan, wat je ook nodig hebt. Heb je een vraag? Neem contact op met onze adviseurs. Hulp nodig om je connected services te gebruiken? Ontvang een antwoord via onze online chat. Pech onderweg? Neem contact op met Renault Assistance. Je kunt er zelfs de dichtstbijzijnde dichtstbijzijnde Renault-dealer mee vinden.

 

Contracten, uitgebreide garanties, aanbiedingen...

Ten slotte kun je in de My Renault app ook je servicecontracten en uitgebreide garanties vinden. Via de app krijg je ook gepersonaliseerde aanbiedingen en voordelen op verschillende momenten tijdens de levensduur van je Renault.

MIJN BESTELLINGEN : FOLLOW YOUR VEHICLE FROM DAY ONE

Je hebt de Renault gevonden die je nodig hebt en je hebt je bestelformulier getekend? Wacht dan niet langer: registreer je op het My Renault-platform en volg het fabricageproces van je Renault vanaf de eerste dag en volg stap voor stap het fabricageproces tot aan de levering.

 

Je Renault in zes stappen

Of je nu op de Renault-website bent of in de app op je smartphone, met de Mijn bestellingen functie weet je precies waar je auto zich in het productieproces bevindt.

  • Bestelling. Je hebt net getekend voor je auto en deze eerste stap is de bevestiging.
  • Productie. Dit is de tweede stap. Je Renault is in productie gegaan. Plaatwerk, verven, assemblage... Met elke dag die voorbij gaat, raakt je auto steeds meer af.
  • Wachten op transport.. De productie van je Renault is voltooid en je wacht op transport naar het importcentrum.
  • Transport. Nu is hij klaar! Je auto is toevertrouwd aan een transporteur die hem naar het importcentrum brengt.
  • Aankomst en voorbereiding. Het grote moment nadert. Je auto is bijna aangekomen bij je dealer, die er de laatste hand aan zal leggen. Ons doel? Je auto onberispelijk afleveren!
  • Levering. Dit is de zesde en laatste fase. Je dealer heeft je gebeld of een e-mail gestuurd. Je Renault is klaar. Maak nu een afspraak en ga hem persoonlijk ontdekken!

 

De voordelen van het volgen van je bestelling

Dankzij Mijn bestellingen heb je volledig zicht op het hele proces tot aan de overdracht van je Renault. Je hoeft niet langer contact op te nemen met de dealer. Met slechts een paar klikken kun je de vooruitgang van de productie van je nieuwe auto in real time volgen.

 

Deze nieuwe functie laat zien dat wij je vanaf het begin een uitzonderlijke klantervaring willen bieden.