Van het zoeken naar oplossingen binnen Onderzoek & Ontwikkeling tot het activeren van partnerships met eerstehulpverleners, Renault werkt op alle fronten om de weg voor iedereen veiliger te maken met zijn Human First Program. Ontdek de drie pijlers die onze nieuwste veiligheidstechnologieën ondersteunen

Veiligheid begint bij je auto slimmer te maken

Renault innoveert elke dag om je wagen veiliger te maken. Concreet betekent dit tot 32 geavanceerde rijhulpsystemen en 60 veiligheidsvoorzieningen in je Renault om jou en alle weggebruikers te beschermen.

Een sterk partnership met eerstehulpverleners

Echte verantwoordelijkheid betekent ook samenwerking met brandweerlieden en systemen integreren om hen te helpen bij hun interventies. Deze werkwijze heeft al geleid tot de opleiding van meer dan 5.000 brandweerlieden in 33 landen en een snellere manier van werken bij ongevallen.

Met het oog op je veiligheid zetten we ons onderzoek verder

Renault blijft innoveren om zijn wagens steeds veiliger te maken en onze afdeling ‘Onderzoek en Ontwikkeling’ werkt de komende jaren verder aan revolutionaire veiligheidstechnieken . Ons doel? Het aantal ongevallen verminderen en ook voorkomen.