RENAULT TIJDENS DE MONDIAL DE L'AUTOMOBILE 2022 IN PARIJS

Ontdek al het nieuws en exclusiviteiten van Renault, gepresenteerd tijdens deze 120e editie van de Mondial de l'Automobile in Parijs.

Mondial de l'Auto de Paris 2022 - Renault

Renault tijdens de Mondial de l'Automobile 2022 in Parijs

Van 18 tot 23 oktober kun je plaatsnemen in één van de 12 voertuigen uit ons E-Tech-assortiment, inclusief de gloednieuwe Renault Austral SUV E-Tech Full Hybrid. Ontdek onze 5 nieuwste conceptcars, kies voor interactie met de toekomstige Renault avatar … of kijk eens rond in de The Originals-shop.

toekomstige iconen van Renault

EEN GEHEEL NIEUWE KIJK OP AUTO'S EN MOBILITEIT

Renault beschouwt het als zijn dagelijkse missie om trends te zetten, hoogwaardige technologie te beheersen en échte moderniteit op de automarkt te brengen. Innovatie maakt al meer dan 120 jaar integraal deel uit van het DNA van het bedrijf. Dat blijkt wel uit de conceptcars die tijdens deze autosalon in Parijs worden getoond. Eens te meer.

Renault 4EVER TROPHY CONCEPT

4ever Trophy E-Tech Electric

De Renault 4EVER TROPHY CONCEPT is een voorbode van de toekomstige, voor 2025 geplande elektrische Renault 4. Dit is een recreatievoertuig dat is ontworpen om de wereld en het einde van de straat te verkennen.

Renault 5 E-Tech electric prototype

R5 E-Tech Electric Prototype

Alle elementen van de R5 zijn aanwezig, zoals proporties, karakter, plezier, versterkt door een eigentijds design, belangrijke technologische moderniteit en een 100% elektrische aandrijving.

Renault Scenic Vision

Renault Scenic Vision

De Scenic Vision belichaamt het engagement van Renault op het gebied van milieu, veiligheid en inclusie, met zijn hybride aandrijving met waterstof en elektriciteit en duurzame materialen.

ontdek ook

Renault R5 TURBO 3E

R5 Turbo 3E E-Tech Electric

De R5 is geboren voor wedstrijden en specifieker voor driften, met zijn 380 pk en 700 Nm directe koppel.

Renault Hippie Caviar Motel showauto

Kangoo Hippie Caviar Motel E-Tech Electric showauto

Een 100% elektrisch mobiel motel, geïnspireerd op extreme sporten, om er even tussenuit te zijn te midden van de natuur.

Renault en technologie

INNOVATIE IS STEVIG VERANKERD IN HET DNA VAN

Renault is altijd al toonaangevend geweest op het gebied van innovatie - om de mobiliteit van de gebruikers te vergemakkelijken, de veiligheid te waarborgen of zelfs de toekomst van het vervoer te inspireren. De laatste voorbeelden bevatten nieuwe verbonden technologieën, een avatar om mee in gesprek te gaan en Web3.

Avatar reno - Renault

ontdek reno, Renault‘s officiële avatar

Renault introduceert zijn avatar en zijn naam is… reno!

Een ware belichaming van ingebouwde intelligentie en verbonden technologie, die jou zal vergezellen en ondersteunen in de toekomstige voertuigen van het merk.
 Er staat je een interactieve ervaring te wachten op de Autosalon in Parijs. Binnenkort is reno beschikbaar in een speciale app.

ontdek de avatar reno
openR link avec Google intégré - Renault

openR link met Google ingebouwd

Net zo snel als een smartphone: openR link is een heruitvinding van verbonden rijden. Met een 12" intuïtieve interface en ingebouwde Google-functies, verlegt dit systeem de grenzen van multimediasystemen.

ontdek openR link

Renault E-Tech gamma

gamme Renault E-Tech

meer dan 10 jaar expertise op het gebied van elektrisch rijden en technologie, geërfd van

100% elektrisch, Hybrid of Plug-In Hybrid: de keuze is aan jou bij het E-Tech-assortiment. Dit is ontworpen met het oog op rijplezier en energie-efficiëntie, in de stad en op uitgestrekte wegen.

meer informatie over de E-Tech-technologie
De gloednieuwe Renault Megane E-Tech Electric

Renault Megane E-Tech Electric

De Renault Megane E-Tech Electric heeft de compacte carrosserie van een sedan, de style van een cross-over en sportieve lijnen. Deze auto nodigt uit tot een adembenemende rit en heeft zijn publiek al gevonden.

De nieuwe Renault Austral E-Tech Hybrid

De nieuwe Renault Austral SUV E-Tech Full Hybrid

De nieuwe Renault Austral SUV E-Tech Full Hybrid beschikt over maar liefst 200 pk bij een verbruik van slechts 4,6 l/100 km en de laagste CO2-emissies op de markt. Hoogstwaarschijnlijk de meest efficiënte hybride motor.

ontdek ook

Renault Twingo E-Tech 100% électrique

Renault Twingo E-Tech 100% electric

Renault Arkana E-Tech hybride

Renault Arkana E-Tech full hybrid

Renault Captur E-Tech hybride

Renault Captur E-Tech hybrid

ontdek ook ...

Renault E-Tech Hybrid-reeks

Renault-reeks

Personenauto's, bedrijfswagens, busjes, elektrische auto's en nog veel meer. Ontdek Renault's uitgebreide reeks modellen.

de originals - museum

Het museum met de Originals

Welkom bij de remixmachine van Renault!

de originals - shop

Shop met Originals

Verwen jezelf met wat kleins of groots met de producten in de officiële shop van Renault!