RENAULT PREMIUM PARTNER VAN ROLAND-GARROS

RENAULT PREMIUM

PARTNER VAN ROLAND-GARROS

Renault - Elektrisch wagenpark Roland-Garros

Renault x Roland-Garros

Renault en Roland-Garros hebben dezelfde roots. Ze zijn beide geboren in Frankrijk, hebben een sterke internationale ambitie en delen de gemeenschappelijke waarden van "Made Of France", passie en durf.

 

De samenwerking tussen Renault en de Franse Tennisfederatie (FFT) is gebaseerd op duurzame mobiliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid. 

 

Het Renault-logo is te zien op de netten van de vijf belangrijkste banen van het toernooi, waaronder het Center Court. Het komt dus prominent in beeld, van de kwalificatierondes tot aan de finale. 

Renault is premium partner van Roland-Garros

Youtube is uitgeschakeld. Autoriseer het plaatsen van social cookies om toegang te krijgen tot de inhoud

mobiliteitsoplossingen

Solutions de charge - R5 E-Tech 100% electric Roland-Garros | Renault

laadstations

Renault heeft op een steenworp afstand van het stadion van Roland-Garros 40 laadpunten geïnstalleerd op de hippodroom van ParisLongchamp. Zo kunnen de E-Tech 100% electric-modellen die gebruikt worden tijdens het toernooi, gemakkelijk worden opgeladen.

Er wordt tijdens het toernooi zo'n 130.000 kilometer elektrisch gereden.

een elektrisch wagenpark

Duurzame mobiliteit is een belangrijke doelstelling voor beide merken. 


Tijdens het toernooi komt deze toewijding tot uiting in de beschikbaarheid van een vloot 100% elektrische E-Tech-voertuigen en E-Tech full hybrid, waardoor de vloot voor meer dan 80% geëlektrificeerd wordt. 

 

Renault beschikt ook over een stand van 150 m² op de gronden van Roland-Garros. De toeschouwers kunnen er Renault 5 E-Tech 100% electric ontdekken.

car sharing

In het kader van de samenwerking met Roland-Garros heeft Renault een car sharing-platform ontwikkeld. Hiermee kunnen tennisfans op een innovatieve en milieuvriendelijke manier het complex bereiken.

 

Voorafgaand aan elke wedstrijd informeert de FFT bezoekers hierover. Om het gebruik van dit platform te stimuleren, mogen de eerste gebruikers het hele toernooi gratis parkeren bij het stadion* en krijgen ze een gratis rondleiding achter de schermen.

 

*onder voorbehoud van beschikbare plaatsen

Renault 5 E-Tech 100% electric Roland-Garros

Renault - R5 Roland-Garros concept

Als eerbetoon aan de samenwerking met het Grand Slam-toernooi lanceert Renault de Renault 5 E-Tech 100% electric Roland-Garros. 

 

Het exterieur van de auto heeft een unieke stijl en is buitengewoon sportief. Deze speciale uitvoering is beschikbaar in vier kleuren: pearl white, night blue, starry black, en het exclusieve matte schist grey. 

Onderaan het voorportier staat het logo van Roland-Garros, in het midden van een Andreaskruis, een knipoog naar het ontwerp van het stadion. 

 

Het interieur is geïnspireerd op sportkleding. Dit zie je terug in de dicht en fijn geweven stof op de lichtgrijze stoelen.

ontdek ook

Renault 5 E-Tech 100% electric

Renault 5 E-Tech 100% electric

ontdekken
Scenic E-Tech 100% électrique

Scenic E-Tech 100% electric

ontdekken
Rafale E-Tech full hybrid

Rafale E-Tech full hybrid

ontdekken