CONCEPT 4EVER TROPHY E-TECH 100% ELECTRIC

CONCEPT 4EVER TROPHY E-TECH 100% ELECTRIC

avontuur voor iedereen

histoire 4L - Renault 4EVER TROPHY CONCEPT

een icoon van de nieuwe generatie

De futuristische, elektrische Renault 4 is een eerbetoon aan zijn iconische voorganger, waarvan er maar liefst 8 miljoen verkocht werden. Deze auto staat symbool voor eenvoud, wendbaarheid, robuustheid - deels luxe en deels avonturier...

 

Om de 25e verjaardag van de 4L Trophy te vieren, onthult de Renault 4EVER TROPHY CONCEPT een 100% elektrische uitvoering van de 4L die wilde en spannende avonturen belooft. 

ontdek de geschiedenis van de 4L
Youtube is uitgeschakeld. Autoriseer het plaatsen van social cookies om toegang te krijgen tot de inhoud

100 %

elektrisch

100 kW

motorvermogen

770 mm

off-roadbanden

iconisch design

KLAAR OM ALLES OP ZIJN PAD TE VERKENNEN

Van het einde van de straat tot de wereld rond: de Renault 4EVER TROPHY CONCEPT is een 100% elektrische showauto die zich leent voor vele doelen. Deze auto omvat alles wat avonturiers en lange-afstandsverkenners mogen verwachten: eenvoudige vormen, robuuste betrouwbaarheid, minimaal onderhoud en een geluidloze uitlaat en nul CO2-emissies !

EEN BEKEND GEVOEL

De Renault 4EVER TROPHY CONCEPT is gemaakt voor zware omstandigheden, maar ook voor even leuke als milieuvriendelijke weekenden. Deze auto is een moderne kijk op de persoonlijkheid en kenmerken van de "historische" 4L.

voorgrille en optiek - Concept 4ever Trophy E-Tech 100% électrique
voorgrille en optiek
dak - Renault 4EVER TROPHY CONCEPT
dak
kwartpaneel - Renault 4EVER TROPHY CONCEPT
kwartpaneel
wielboog - Renault 4EVER TROPHY CONCEPT
wielboog
achterspoiler - Renault 4EVER TROPHY CONCEPT
achterspoiler, geïnspireerd op de 4L Evolution Rally
verticale achterlichten - Renault 4EVER TROPHY CONCEPT
verticale achterlichten

nieuwe look

RENAULT 4EVER TROPHY IN DE KLEUREN VAN DE 4L VAN 1962

De 4EVER Trophy onthult zijn nieuwe kleurenschema aan het grote publiek tijdens het komende Roland Garros 2023 toernooi in Parijs. Naast de kleur Ile-de-France Blue, om het verfijnde en technologische design te versterken, verschijnen er fluorescerende gele accenten op de banden van de imperiaal, de bumper, de schokdemperveren en de wielemblemen, als een sprankelende knipoog naar de tennisballen van de French Open.

ontdekkingsgeest

vision de l'aventure - Renault 4EVER TROPHY CONCEPT

een andere visie op avontuur

De Renault 4 is al meer dan 60 jaar een metgezel voor avonturiers om de wereld te verkennen. De auto is een waar genot voor amateurs en professionele coureurs en heeft ook de waarden van delen en elkaar helpen hoog in het vaandel staan. 

 

De Renault 4EVER TROPHY CONCEPT zet deze traditie van onbevangenheid, hang naar ontdekking en boven jezelf uitstijgen voort.

KLAAR VOOR WELKE EXPEDITIE DAN OOK

Je kunt besluiten heel ver te reizen of om juist in de buurt te blijven. Wat je ook beslist: de Renault 4EVER TROPHY CONCEPT is er klaar voor. Je kunt met een gerust hart op weg dankzij de uitgebreide off-roaduitrusting, een stoere dakdrager, de LED-verlichting en de vanuit het dashboard aanpasbare bandenspanning - er is zelfs een schep.

Renault 4EVER TROPHY CONCEPT
  • verlichting
   verlichting

   Innovatieve verlichting voor de Renault 4EVER TROPHY CONCEPT - het is alsof de voorgrille oplicht en je met een doordringende blik aanstaart…

  • grote wielen
   grote wielen

   De oversized velgen zijn voorzien van 770 mm banden en automatische bandenspanningregeling waardoor off-road rijden een fluitje van een cent is.

  • Bumpers en accessoires
   Bumpers en accessoires

   Stevige bumpers beschermen de carrosserie tegen botsingen.

  • imperiaal
   imperiaal

   Het is altijd een geruststellende gedachte dat je alles kunt meenemen dat je onderweg mogelijk nodig hebt: een reservewiel, watertanks of extra uitrusting!

nieuw tijdperk

100% électrique - Renault 4EVER TROPHY CONCEPT

100% electric

De Renault 4EVER TROPHY CONCEPT loopt voor op de auto's van morgen met zijn voorin geplaatste 100% elektrische motor en speciaal ontworpen platform dat schokken en trillingen absorbeert (smart effect).

 

4 gebundelde krachten - besparingen, duurzaamheid, respect en plezier!

VAN CONCEPT NAAR REALITEIT

les grandes lignes - Renault 4EVER TROPHY CONCEPT

cruciale aspecten van de toekomstige Renault 4

De Renault 4EVER TROPHY CONCEPT is een voorbode van de toekomstige elektrische Renault 4 en symboliseert de toekomst van de mobiliteit.

 

Deze auto is wendbaar, stil, milieuvriendelijk, rijdt offroad hetzelfde als op asfaltwegen en maakt elke rit eenvoudig, zuinig... en spannend!

ontdek ook ...

avatar reno - Renault

wt5 by reno-applicatie

Renault introduceert reno, de officiële avatar.  Deze avatar is te vinden in de toekomstige voertuigen van het merk. Binnenkort is interactie met reno mogelijk via een speciale app.

Prototype R5 E-Tech 100% électrique - Renault

Prototype R5 E-Tech 100% electric

De Renault 5 E-Tech electric prototype stuwt de iconische R5 100% elektrisch de toekomst in.

Scenic Vision H2-Tech - Renault

Scenic Vision H2-Tech

De Scenic Vision, een conceptcar met een hybride aandrijving op waterstof en elektriciteit, belichaamt met gerecyclede en recycleerbare materialen de strategische verbintenissen van Renault op het gebied van duurzame ontwikkeling.