Hippie Caviar Hotel Showcar

Een terras op het dak, een buitenbed, levering via drone, vijfsterrencomfort ...
De nieuwe elektrische conceptcar van Renault werpt een heel nieuw licht op de campingcar.

 

Hippie Caviar Hotel Showcar: een mix van avontuur en vijfsterrenluxe

HIPPIE CAVIAR HOTEL Showcar

De vipbestelwagen met diensten op maat

Alt Image C29

eersteklas bestelwagen met Hippie Chic design

De Hippie Caviar Hotel Showcar toont trots het nieuwe design van de Renault Trafic met een krachtigere en expressievere voorkant. De voorkant pronkt in 'Almond Flakes' watergroene kleur met glinstering terwijl het woongedeelte een witte tint met betonlook kreeg. Een lederen band benadrukt het dashboard met gevlochten look. Net zoals in een kamer van een vijfsterrenhotel met een door de natuur geïnspireerde inrichting, is het interieur strak en boordevol natuurlijke materialen zoals exotisch hout en plantaardige linnen- en wolvezels.

Alt Image C29

luxueus interieur voor rondtrekkers

De Hippie Caviar Hotel Showcar heeft een bank die je kan omvormen tot een zeer comfortabel bed van 145 cm x 195 cm. In de 'contemplation' positie is de bank naar buiten gericht, met een geopende kofferklep terwijl de gordijnen bescherming bieden tegen slecht weer en ongewenste blikken. In de 'cosy' positie vormen de bank en de hoekzetel een gezellige ruimte die naar binnen is gericht. Het knusse dakterras met een laag tafeltje en twee zetels met neerklapbare rugleuning is bereikbaar via een uitschuifbare ladder.

Alt Image C29

klaar voor een eersteklaservaring

De Hippie Caviar Hotel Showcar onderscheidt zich door een eersteklas beleving dankzij diensten die ongetwijfeld vijf sterren waard zijn: levering van een logistieke container (douche, sanitair, elektrische laadpaal enz.) op de gewenste locatie, conciërgediensten die je online kan bestellen met een levering via drone op het dak of de bank in de 'contemplation' positie.

De legendarische Estafette

renault estafette

meer dan 60 jaar succes

De Estafette campingcar was zijn tijd ver vooruit en wist de eerste surfers - eerder zeldzaam in die tijd - te verleiden. Al snel volgden gezinnen die van natuur en avontuur hielden. Deze sixties bestelwagen was goed uitgerust: slaapbanken, een keukenblok met twee vuren, een koelkast, een verwijderbare tafel ... Hij begaf zich moeiteloos op de Europese wegen.

Met een vlakke vloer, onafhankelijke wielen, een superkorte draaicirkel, een geavanceerde cabine en een schuifdeur aan de zijkant maakte de Estafette beslist indruk en gaf hij de bestelwagen een frisse aanblik. Eerst verraste hij met felle kleuren zoals oranje, geel en blauw. Daarna blonk hij uit dankzij zijn veelzijdigheid en rijgemak.

Door een samenwerking met Sabem (naamloze vennootschap voor hout en materialen) zag het Campingcar-model het levenslicht in de jaren 1960. Sindsdien is hij weer helemaal in en laat hij met zijn retrolook menig harten sneller slaan!

 

Van concept tot realiteit

Trafic SpaceNomad

Trafic SpaceClass Escapade