Renault KANGOO Z.E. Concept

De elektrische show car voor in de stad – KANGOO Z.E. Concept – geeft u alvast een voorsmaakje van de nieuwe KANGOO-familie die in 2020 op de markt komt. Deze concept car is precies een werkplaats op wielen en kan perfect worden aangepast aan het soort werk en de gewenste mobiliteit.

KANGOO Z.E. Concept

KANGOO Z.E. CONCEPT

Een technologisch en esthetisch design

  • KANGOO Z.E. Concept - Lichtsignatuur

Een unieke lichtsignatuur

Achter het volledig transparante rooster herbergt KANGOO Z.E. een gloednieuwe lichtsignatuur. Kenmerkend is de lijn die de twee koplampen in typerende C-vorm (C Shape) met elkaar verbindt. In het midden daarvan pronkt het logo van Renault. Deze lichtsignatuur geeft de elektrische voertuigen van Renault een nieuwe visuele identiteit.


Het koetswerk van KANGOO Z.E. Concept wordt aan de zijkant en achterkant als het ware omgord door een lichtgevende lijn. Deze staat symbool voor het typische hightech karakter van de toekomstige elektrische voertuigen van Renault. Deze lichtgevende lijn vertrekt aan het logo achteraan en benadrukt de rails van de schuifdeuren. Hij loopt door over de handvatten van de deuren.

  • KANGOO Z.E. Concept - Design

Hightech en futuristische details

Net zoals elk elektronisch voorwerp kan KANGOO Z.E. Concept rekenen op een modern design dat tot in de kleinste details is uitgewerkt. Dat is zichtbaar in de strakke afwerking van talrijke onderdelen zoals de dorpels, ruiten, koplampen, inzetstukken in de deuren, het rooster enz.

 

Het rooster van de voor- en achterbumper kreeg een grafisch accent dat verwijst naar de luchtopeningen van elektronische apparaten.

Van concept car naar realiteit?

Bedrijfsvoertuigen van Renault

Ontdek

Ons gamma bedrijfsvoertuigen

Onze bedrijfsvoertuigen
KANGOO Z.E. - Buitenkant

Rij elektrisch

Renault KANGOO Z.E.

Ontdek nu

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten