Renault Kangoo E-Tech 100% électrique

Kangoo E-tech 100% electric

De iconische personenauto voor vrijetijdsbesteding met het gezin, nu volledig elektrisch.

tot

285 km

actieradiusmet WLTP gecombineerde cyclus

motor

90 kW

of 120 pk

tot

170 km

teruggewonnen actieradius in 27 minuten De maximale teruggewonnen actieradius hangt af van de gecombineerde WLTP-rijcyclus op een snel laadstation op gelijkstroom, met een vermogen van ten minste 80kW.

bagageruimte

850 L

Aides gouvernementales pour véhicules électriques - Renault

vlaamse premie voor nul-emissievoertuigen

Om in aanmerking te komen voor de Vlaamse premie voor nul-emissievoertuigen moet het voertuig geregistreerd zijn in 2024 en een maximale waarde hebben van € 40.000 (inclusief btw, kortingen, opties en accessoires).

Zo kan een premie tot € 5.000* worden aangevraagd na de bestelling van een voertuig dat aan deze voorwaarden voldoet, door iedereen die woont in het Vlaamse Gewest (natuurlijke personen, rechtspersonen zonder winstoogmerk (vzw’s, ...), autodeelplatformen: vereniging of onderneming).

 

Aarzel nietom ons aanbod aan voertuigen te bekijken. Velen komen in aanmerking voor deze premie.

 

*maximaal te ontvangen korting volgens voorwaarden.

100% elektrisch

Kangoo E-Tech electric - gezinscamper | Renault

de elektrische personenauto voor vrijetijdsbesteding

Kangoo E-Tech Electric, van nature een gezinsauto, houdt rekening met Moeder Natuur en het milieu: geen CO2-uitstoot en geluidloos rijden!

 

Met zijn 45 kWh batterij biedt de Kangoo E-Tech 100% electric een bereik tot 285 km.

 

Drie remmen met energieterugwinning en een warmtepomp zorgen ervoor dat deze lang meegaat. Je kunt er zo gezellig en zorgeloos op uit met je gezin.

 

Meer dan 27 minuten snel opladen heb je niet nodig om 170 kilometer terug te winnen. Dat geeft je passagiers de tijd om in te stappen of om je auto op te laden. Je kunt de twee schuifdeuren zelfs tijdens het opladen openen!

Bereken de actieradius en de laadtijd van je Kangoo E-Tech 100% electric

Selecteer je batterijtype en kies een of meer bedrijfsparameters (gemiddelde snelheid, temperatuur, enz.) om de actieradius van Kangoo E-Tech 100% electric te simuleren.

Selecteer je batterijtype en het oplaadniveau (bij de start en het gewenste maximum) en controleer de oplaadtijden volgens het type infrastructuur.

Door in Kangoo E-Tech 100% electric te rijden, bespaar je geld op jouw brandstofbudget! Pas deze simulatie van de oplaadkosten en potentiële brandstofbesparingen aan door de verschillende criteria aan te passen aan je persoonlijke situatie.

referentie voertuig

Afgelegde afstand per jaar : 10.000 km

Huidig verbruik: 6 l/100km

Type brandstof

Geselecteerde brandstofprijs: € 1,71 /l

Met Megane E-Tech 100% electric

soort opladen

kosten van herladen € 0,27

jouw besparing met Megane E-Tech 100% electric

jouw besparing met Megane E-Tech 100% electric

€ 1.026,00besparingen over een jaar

KANGOO E-TECH 100% ELECTRIC
€ 0,00/jaar
je auto
€ 1.026,00/jaar
kosten met uw huidige voertuig

€ 0,00

volledige lading

€ 0,00

Mobilize laadoplossingen

Ga met een gerust gevoel met je gezin op weg. Je kunt je Kangoo E-Tech Electric overal opladen op vaste of openbare laadstations.
Alt Image C29

MOBILIZE CHARGE PASS

jouw charge pass

Ben je een reis aan het maken? Met je Mobilize charge pass vind je op het laadnetwerk van IONITY meer dan 260.000 laadstations, met 1710 oplaadpunten met hoog vermogen. Vind snel een compatibel laadstation via de My Renault-app of direct op je easy link-touchscreen, en volg de instructies.

ontdek Mobilize charge pass
Laad je Kangoo E-Tech Electric gemakkelijk op je thuisnetwerk op met een wallbox-laadpunt, via een versterkt of soms via een standaard stopcontact thuis.
Kangoo E-Tech - oplaadenoplissingen | Renault

Mobilize power solutions

jouw thuislaadoplossing

Maak gebruik van aangepaste assistance door je laadstation thuis zo in te stellen dat het perfect aansluit op je wensen. Onze gespecialiseerde technici installeren je nieuwe laadoplossing uiteraard voordat je Kangoo E-Tech Electric wordt afgeleverd en binnen maximaal 45 dagen nadat de bestelling is geplaatst.

ELECTRIC CONNECTED SERVICES

De connected services van je Kangoo E-Tech Electric zijn ontzettend handig en ondersteunen je wanneer dat nodig is.

Renault Kangoo E-tech - Opladen plannen

opladen plannen

Plan het opladen direct via easy link of de My Renault-app. Je Kangoo E-Tech Electric laadt automatisch op totdat het maximumniveau is bereikt op een door jou ingesteld tijdstip.

Renault Kangoo E-Tech - Laadpunten vinden

laadpunten vinden

Of je nu op pad gaat voor je werk of je plezier, het systeem van easy link dat je aan boord hebt, geeft aan waar je het dichtstbijzijnde laadpunt kunt vinden, wat het kost je auto daar op te laden en welk type stopcontact je er aantreft. Volg de aangegeven route en begin met opladen als je er bent.

Renault Kangoo E-tech - De temperatuur instellen

de temperatuur van de cabine instellen

Wil je dat je auto klaarstaat met de ideale binnentemperatuur? Je kunt de cabine verwarmen of de airco alvast aanzetten met de programmeerbare functie Climate control in easy link, of op afstand met de My Renault-app.

100% Kangoo

Renault Kangoo E-Tech - confort

volledig comfort Kangoo

Zorg voor precies hetzelfde uitzonderlijke interieur van Kangoo bij je elektrische versie: Vijf volledige zitplaatsen, veel bagageruimte (600 l), twee schuifdeuren aan de zijkanten (615 mm) die zelfs als je je auto oplaadt, open kunnen, en tot slot unieke modulariteit. De ideale reisgenoot op al je avonturen! Maar dat niet alleen. de modulaire dakdragers die je zonder gereedschap kunt plaatsen, dragen je bagage, ski's, fiets en nog veel meer. 

PERFECTE AFMETINGEN

Afmetingen van Kangoo E-Tech electric - gezinscamper | Renault
Afmetingen van Kangoo E-Tech electric - gezinscamper | Renault
Afmetingen van Kangoo E-Tech electric - gezinscamper | Renault

reis met een gerust hart

14 GEAVANCEERDE RIJHULPSYSTEMEN

Ga zorgeloos op pad! Kangoo E-Tech Electric heeft veertien geavanceerde systemen die jou als bestuurder helpen tijdens het rijden en het manoeuvreren.

Renault Kangoo E-Tech - adaptive cruise control

adaptive cruise control

Blijf op een veilige afstand van de auto voor je. Het systeem van de Kangoo E-Tech Electric remt wanneer de afstand te klein is en versnelt wanneer de weg vrij is.

Renault Kangoo E-Tech - hulp voor de bestuurder op de snelweg en in de file

hulp voor de bestuurder op de snelweg en in de file

Regelt je snelheid tussen 0 en 170 km/u, zorgt ervoor dat je op een veilige afstand blijft van de auto voor je en dat je in je rijstrook blijft. In langzaam rijdend verkeer remt en versnelt de Kangoo E-Tech Electric vanzelf voor een comfortabele en zorgeloze rijbeleving.

connectiviteit

Renault Kangoo E-Tech - recharge sans fil

ingebouwd easy link-multimediasysteem

Vind laadpunten met het Easy Link-multimediasysteem en rijd overal probleemloos naartoe met het navigatiesysteem.

 

Laad je smartphone direct op met de draadloze inductielader en vind je playlists, apps en favoriete services terug op het 8" touchscreen met draadloos smartphone spiegelen (compatibel met Android Auto™ en Apple CarPlay™).

kom meer te weten over het easy link-multimediasysteem