Renault MORPHOZ Concept

MORPHOZ is een Conceptcar die toont welke visie Groupe Renault heeft ten aanzien van persoonlijke en gedeelde elektrische mobiliteit.

MORPHOZ kan aan alle typen gebruik worden aangepast en is het begin van een nieuwe familie autonome, futuristische en ingenieuze elektrische modellen.

MORPHOZ Concept-car Renault
MORPHOZ Concept-car Renault
MORPHOZ Concept-car Renault
MORPHOZ Concept-car Renault
MORPHOZ Concept-car Renault
MORPHOZ Concept-car Renault
MORPHOZ Concept-car Renault
MORPHOZ Concept-car Renault
MORPHOZ Concept-car Renault

MORPHOZ Concept

Duurzame elektrische mobiliteit zonder beperkingen

Renault MORPHOZ verlegt de grenzen van elektrisch rijden. Deze intelligente en modulaire Conceptcar is aan te passen aan al je behoeften.

Youtube is uitgeschakeld. Autoriseer het plaatsen van social cookies om toegang te krijgen tot de inhoud

Een modulaire auto die aan jouw behoeften kan worden aangepast

MORPHOZ heeft niet alleen een modulair interieur, maar kan ook fysiek worden aangepast aan al je behoeften en wensen. Blijf je in de stad? Kies voor de City-versie. Ga je op een langere reis? Schakel over op de Travel-modus. 

MORPHOZ Concept-car Renault

De vonken vliegen ervan af

De iconische C-vormige verlichting van Renault, de inductielader en de digitale HD-camera's ter vervanging van de buitenspiegels zijn allemaal een toonbeeld van de duurzaamheid en het elektrische vermogen van MORPHOZ. 

 

MORPHOZ heeft niet alleen een crossover-look, maar is ook stijlvol dankzij de opvallende, vloeiende lijnen. De cabine bestaat uit een uitschuifbaar dashboard, een kantelbare passagiersstoel en verschuifbare stoelen achterin. Hierdoor is de cabine volledig aanpasbaar.

MORPHOZ Concept-car Renault

City-modus

De opvallende look van MORPHOZ wordt benadrukt door diens eigen kenmerkende verlichting; deze geeft de auto een opvallende stijl. Dankzij de korte motorkap en de verscholen achterbumper is de overhang minimaal; zo wordt rijden en parkeren in de stad eenvoudiger.  

 

MORPHOZ heeft niet alleen een actieradius van 400 km, maar is ook flexibel en adaptief genoeg om alles aan te kunnen wat jij in de stad wilt doen. De City-modus van MORPHOZ staat symbool voor dynamisch rijden in volledig elektrische steden. 

MORPHOZ Concept-car Renault

Travel-modus

MORPHOZ is uitgerust met de Travel Extender zodat je aanvullende accu's van maximaal 50 kWh kunt meenemen. Op deze manier kun je je actieradius vergroten tot 700 km. Dankzij het gestroomlijnde profiel en de speciale voorkant zijn de aerodynamica optimaal.  

 

De lange versie van MORPHOZ biedt meer beenruimte voor passagiers en ruimte voor extra bagage. In de auto is alles afgestemd op de inzittenden en hun onderlinge interactie.

Een auto in het hart van meerdere gedeelde ecosystemen

MORPHOZ Concept-car Renault

Een echte 'auto voor het leven'...

In MORPHOZ genieten passagiers van de ruime en praktische cabine. Gezelligheid is van groot belang en stimuleert inzittenden om het gesprek met elkaar aan te gaan. De sfeer is verwelkomend en sereen. Kunstmatige intelligentie begroet de bestuurder en dient als proactieve virtuele assistent die klaar staat om alle verzoeken in te willigen. 

 

Als de Sharing-modus wordt geactiveerd, wordt de passagiersstoel naar achteren gedraaid zodat iedereen met elkaar kan praten zoals in een huiskamer. De kunstmatige intelligentie biedt afspeellijsten en videogame-uitdagingen aan om interactie tussen passagiers te stimuleren.

MORPHOZ Concept-car Renault

... voor duurzame, gedeelde mobiliteit.

De MORPHOZ Conceptcar is een toonbeeld van de manier waarop Groupe Renault de mobiliteitsrevolutie in wilt gaan. Communicatie en interactie staan hoog in het vaandel terwijl de uitdagingen in de stad van morgen het hoofd worden geboden.  

 

Dankzij de veelzijdige Travel Extender-accu's kun je met MORPHOZ uitstekend uit de voeten in deze omgeving. Als je de stroom niet nodig hebt in de auto, kun je de accu's ook gebruiken om thuis apparaten van stroom te voorzien, of zelfs anderen in de buurt. Daarnaast kunnen de accu's bij een laadpunt beschikbaar worden gesteld zodat andere auto's ze kunnen gebruiken. Zoals in een Smart City-ecosysteem mag worden verwacht, rijdt MORPHOZ veilig, lettend op andere gebruikers, bestuurders en voetgangers.

Wil je dat concept werkelijkheid wordt?

Renault gamma

Renault-gamma

Al onze auto‘s, van MPV‘s tot kleine auto‘s en van sedans tot SUV‘s.

Ontdek
Austral E-Tech full hybrid - hybride wagen | Renault

E-Tech

meer weten over de technologie

ontdek onze E-Tech-technologie