Renault TREZOR Concept

Renault TREZOR Concept

Maak u klaar voor een toekomst vol passie! Renault TREZOR Concept is een elektrische coupé voor twee en markeert het begin van een nieuwe reeks concept cars. Zo verkennen we het design en de technologieën van toekomstige modellen. Deze elektrische GT heeft een uitnodigende stijl en is voorzien van functies die speciaal op rijplezier zijn gericht. Deze wagen belichaamt onze visie op mobiliteit van de toekomst en onze passie voor de autowereld.

Renault TREZOR Concept - Op de weg
Renault TREZOR Concept - Zijkant
Renault TREZOR Concept - Voorkant
Renault TREZOR Concept - Dak
Renault TREZOR Concept - Koetswerkdesign
Renault TREZOR Concept - Velgen
Renault TREZOR Concept - Achteraanzicht

Renault TREZOR Concept

Koetswerkdesign in typische Renault-stijl

Ook Renault TREZOR Concept kreeg, net zoals het volledige Renault-gamma, een vernieuwd design: eenvoudige, verleidelijke en uitnodigende lijnen, een kenmerkende voorkant en een lichtsignatuur in C-vorm. Ons nieuwe design was al zichtbaar in Renault DEZIR Concept, in Nieuwe Renault CLIO en ten slotte ook in Renault TREZOR Concept.

Youtube is uitgeschakeld. Autoriseer het plaatsen van social cookies om toegang te krijgen tot de inhoud
Renault TREZOR Concept - Panoramisch uitzicht

Design dat put uit een rijke geschiedenis aan sportwagens

Een luchtinlaat in honingraatvorm siert de motorkap van Renault TREZOR Concept en vormt een brug naar de carrosseriestructuur achteraan. Aan de bestuurderszijde werd de benzineklep vervangen door een analoge meter die het batterijniveau aangeeft. De kenmerkende achterlichten in glasvezel zijn uitgerust met een rode laserlamp.

Renault TREZOR Concept

Interieurdesign: authentiek en modern

De overwegend rode kleur geeft het interieur van Renault TREZOR Concept een verleidelijke, warme uitstraling. Hoogwaardige materialen, zoals hout en leder, leggen de nadruk op het rijplezier. Dit interieur, waarin vakmanschap en technologie samengaan, geeft een blik op onze toekomstige modellen: nog strakker, verfijnder en meer verbonden.

Renault TREZOR Concept - Instappen

Een originele manier van instappen

In Renault TREZOR Concept neemt u plaats door over de carrosserie te stappen – een knipoog naar klassieke racewagens. Deze sportieve, aantrekkelijke manier van instappen wordt kracht bijgezet door de bovenstijl die in rood leder is bekleed. De hoofdsteunen worden automatisch ingetrokken en nodigen u uit om plaats te nemen.

Renault TREZOR Concept - Interieur

Een volmaakte harmonie van hout, leder en technologie

Verrassing! Binnenin Renault TREZOR Concept pronkt een instrumentenpaneel in rood hout met een ingebouwd bagagevak. Met lederen riemen maakt u daarin de op maat gemaakte koffers vast. Deze hebben dezelfde dieprode kleur als de lederen zetelbekleding. Met zijn eerder sobere instrumentenpaneel en grote aanraakscherm doet het interieur zeer hightech aan. Op het rechthoekige stuur werden de traditionele bedieningsknoppen vervangen door aanraakschermen.

Aanbiedingen

Van concept car naar realiteit?

De concept cars van Renault

Ontdek

Onze concept cars

Bekijk het gamma
Human First Program - Safety by Renault | Renault

ontdek

safety by Renault

ontdek het Human First programma