Hoe beheer ik mijn gekoppelde diensten als ik mijn auto verkoop?
Wanneer u uw auto verkoopt, moet u:
- Herinner de nieuwe eigenaar aan de resterende gratis periode (beschikbaar in uw My Renault-account, onder de sectie “Contracten”);
- Verwijder uw gegevens uit het voertuig door het multimediasysteem te resetten. Volg hiervoor de instructies in de gebruikershandleiding van uw multimediasysteem;
- Verwijder het voertuig uit uw My Renault-account en geef aan dat u het heeft verkocht.