Hoe kan ik het delen van mijn voertuiggegevens stopzetten?
U kunt het delen van gegevens vanuit uw auto rechtstreeks via het display in de auto opschorten telkens wanneer u de auto start, of op elk gewenst moment, door de volgende stappen te volgen:
- R-LINK Evolution: Hoofdmenu -> Diensten -> Instellingen -> Gegevens delen, tik vervolgens op AAN / UIT.
- R-LINK2: Hoofdmenu -> Apps -> Privacy, selecteer vervolgens AAN/UIT.
- EASY LINK: Tik op het verbindingspictogram bovenaan het hoofdscherm en selecteer vervolgens AAN of UIT voor het delen van gegevens op het tabblad Gegevens.
- openR link: Ga naar ‘Gebruikersprofiel’ en tik op ‘Privacyinstellingen’. Kies vervolgens of u uw gegevens wel of niet met Renault wilt delen.
Check je verkoopdocumenten, waaronder je bestelbon, om te achterhalen welke uitrusting je auto heeft.