image

Het merk Renault

Dag na dag worden we gedreven en geïnspireerd door onze passie. Wij leveren onze diensten met passie, zodat onze producten en diensten ook jou een leven vol passie bieden.

Passion for life

Wat maakt het verschil?

Renault TREZOR Concept

French Design

Een verleidelijke en uitnodigende stijl, zowel aan de binnen- als buitenkant … en innovatieve concepten die de autosector nieuw leven inblazen. Dat is wat wij noemen French Design. 

Renault interieur

Easy Life

Onze belofte? Je begeleiden, beantwoorden aan je behoeften en je leven vereenvoudigen zodat je er nog meer van kan genieten.

Onze expertises

Mégane R.S.

R.S.

De autosport ligt in het hart van onze geschiedenis. Van de Formule 1™ tot de Renault Sport Series worden we gedreven door onze passie voor de autosport.

 

Onze indrukwekkende palmares is dan ook het resultaat van onze expertise en knowhow. We willen niet alleen onze ervaring in de wereldwijde autosport met je delen, maar je ook het allerbeste van onze R.S.-technologieën laten ontdekken door onze sportmodellen.

Ontdek het R.S.-gamma
Renault ZOE

Renault Z.E.

Als pionier en koploper in elektrische mobiliteit willen we het dagelijkse gebruik van 100% elektrische wagens steeds gemakkelijker en toegankelijker maken. Dat doen we met ons aanbod van specifieke producten, oplossingen en diensten.

 

Geen stress, geen vervuilende uitstoot, gewoon rijden en opladen ... ons gamma voor particuliere en professionele klanten biedt een antwoord op je dagelijkse behoeften én de milieu-uitdagingen van vandaag.

Ontdek het Z.E.-gamma
Renault TALISMAN INITIALE PARIS

INITIALE PARIS

Gun jezelf het beste van French Design met INITIALE PARIS. Met zijn opvallende design, hoogwaardige materialen, audiosysteem van hoge kwaliteit en de MULTI-SENSE-technologie naargelang van het model combineert INITIALE PARIS het beste van onze knowhow voor een zinnenprikkelende ervaring.

Renault-bedrijfsvoertuigen

Renault Pro+

Renault Pro+ bestaat uit een speciaal gamma bedrijfsvoertuigen, diensten en een netwerk voor professionele klanten.

 

Onze ambitie? Je leven gemakkelijk maken met oplossingen op maat die aan je professionele vereisten voldoen zodat je nog efficiënter kunt werken. 

Ontdek Renault Pro+

Onze technologieën

Renault R-LINK

R-LINK

Onze geïntegreerde multimediasystemen R-LINK 2 en R-LINK Evolution bieden je een intuïtieve en verbonden rijervaring.

Renault MULTI-SENSE

MULTI-SENSE

Activeer MULTI-SENSE op de geïntegreerde R-LINK 2-tablet voor de instelling van alle rijtechnologieën waarover je voertuig beschikt.

Renault 4CONTROL

4CONTROL

Behoud de controle in alle omstandigheden dankzij onze exclusieve 4CONTROL-technologie voor een unieke rijervaring.

Kwaliteit ... dag na dag

Renault-kwaliteit

Al meer dan 120 jaar begeleiden wij je in je dagelijkse verplaatsingen. Het vertrouwen dat we van je krijgen, is van essentieel belang als we willen evolueren.

 

Daarom zetten we ons in – van onze ingenieurs tot onze medewerkers in de garages en werkplaatsen – opdat al onze voertuigen en diensten uitblinken in kwaliteit en duurzaamheid. Een glimlach op je gezicht, dat is onze prioriteit. 

Wil je ons gamma ontdekken?

Personenwagens

Ontdek

Ons gamma

Onze personenwagens
Het gamma concept cars

Verkennen

Onze concept cars

Al onze concept cars