Ons gamma bedrijfswagens

De meeste Renault-wagens met kofferklep achteraan zijn transformeerbaar in bedrijfswagen met 2 zitplaatsen. Op die manier verbeter je het vervoer van je medewerkers met een optimaal budget.

Transformeer je Renault in een bedrijfsvoertuig

Renault CAPTUR

Pro-Bedrijfspakket

Met de transformatie «Pro-Bedrijfspakket» laat je de achterbank vervangen door een volledig platte vloer in overeenstemming met de technische en wettelijke vereisten. De transformatie is goedgekeurd door Renault België Luxemburg en combineert het design van je wagen perfect met onze afwerkings- en kwaliteitsnormen. 

 

De montage gebeurt door soldering en uitsnijding, met respect voor de vormen van de wagen. De kit wordt bevestigd op de originele ankerpunten van de wagen met een lichte structuur in aluminium. De laadzone van je bedrijfswagen is vlak. Berging is mogelijk onder de vloer (reservewiel, bergruimte).

 

Deze transformatie is volledig omkeerbaar. Zo kan je je wagen na een aantal jaar weer in zijn originele configuratie verkopen.

 

ONTDEK ONZE PRO-AANBIEDINGEN

Tapijt in textiel voor alle Pro-Bedrijfspakketten

Alle «Pro-Bedrijfspakketten» worden geleverd met een tapijt in geborduurd textiel. Dit garandeert de stabiliteit van de goederen en de geluidsdemping van de wagen.

 

Op aanvraag kan het tapijt in textiel vervangen worden door een rubberen tapijt. Dat is beter geschikt voor transport van bevuilende voorwerpen. Andere opties zijn beschikbaar, zoals bijvoorbeeld een wand in traliewerk.

 

ONTDEK ONZE PRO-AANBIEDINGEN

Alt Image C29
Model Laadlengte
Renault CAPTUR 1.400 mm
Renault SCENIC 1.440 mm
Renault GRAND SCENIC 1.680 mm
Renault KADJAR 1.510 mm
Renault ESPACE 1.750 mm
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten