Inrichtingen Renault Pro+

Als antwoord op de specifieke behoeften van je beroep, bieden we je een ruime keuze getransformeerde en uitgeruste wagens.

Renault MASTER groot volume

Groot volume

Nood aan volume? Renault MASTER Cargo is de ideale wagen voor grote ladingen. Dankzij het cabinechassis met voorwiel- of achterwielaandrijving, beschik je over 19 tot 26 m3, met of zonder alkoof, met of zonder laadklep. Je kunt je Renault MASTER Cargo ook aanpassen: kleur, hoogte, treeplanken of een laadrek zijn veelgevraagde accessoires.

Renault Master goederenvervoer

Isothermische voertuigen en koelwagens

Dankzij ons gamma isothermische bedrijfsvoertuigen en koelwagens blijft de koelketen gegarandeerd.


Werk je in de horeca of ben je traiteur, slager of transporteur van voedingsmiddelen? Wij bieden je de oplossing met een voertuig dat is aangepast aan je activiteiten. Isolatie van bestelwagen of isothermische kist: je kiest zelf.

Renault Master goederenvervoer

Personenvervoer

Vervoer tot 17 personen met Renault TRAFIC of Renault MASTER in de versie Combi of Bus.


- Renault TRAFIC in de versie Passenger heeft 6 tot 9 zitplaatsen en biedt een aangename en comfortabele rit aan je passagiers.
- Renault MASTER Combi in de versie met 6 tot 9 zitplaatsen beschikt over een grote koffer van 4,7 m3 (versie L2H2) om passagiers en bagage te transporteren.
- Met zijn 17 zitplaatsen is de Renault MASTER Bus dé referentie bij de mini-cars. Ideaal voor vervoer in het stadscentrum of vervoer van scholieren. Gegarandeerd 100% tevreden.

Renault TRAFIC ambulance

Interventie- en hulpdienst

Als leider van het marktsegment, bieden wij talrijke voertuigen voor gezondheidszorg, noodinterventie, noodhulp, ordediensten...


Renault TRAFIC is de voorloper in de sector van ziekenwagens. Renault MASTER domineert bij noodhulp en hulp aan slachtoffers.


Ambulance, politievoertuig, brandweerwagen, wagen voor ordediensten op de snelweg: onze bedrijfsvoertuigen redden levens.

Renault TRAFIC dubbele cabine

Dubbele cabine

Beschikbaar op de modellen Renault MASTER en Renault TRAFIC. De dubbele cabine is nuttig voor het transport van je teams naar de werven. Dankzij deze aanpassing vervoer je comfortabel 4 tot 7 personen. Mét behoud van de grote laadruimte en de fiscale voordelen van een bedrijfswagen.

Renault KANGOO laadbak

Laadbak

Transformeer je Renault KANGOO in een bedrijfswagen met laadbak om je puin, aarde, plantafval of ander afval te transporteren. Dankzij de gelede motor kan de laadbak erg snel worden geledigd zonder mankracht.

Renault Master plateauwagen met schotten

Plateauwagen met schotten

Beschikbaar op Renault MASTER L2,L3, L4, enkele of dubbele cabine, voorwiel- of achterwielaandrijving. De plateauwagen met schotten garandeert het praktische vervoer van je materiaal en verpakte goederen. Gemeenten, openbare werken, vakmannen in de industrie- en bouwsector? Plateau met laterale en achterste schotten, opklapbaar en verwijderbaar. Voor een eenvoudig transport van al je goederen.

Renault KANGOO vervoer van personen met beperkte mobiliteit

Vervoer van personen met beperkte mobiliteit

Dankzij zijn knowhow heeft onze gespecialiseerde afdeling specifieke oplossingen ontwikkeld voor het uitrusten van voertuigen voor het transport van personen met beperkte mobiliteit. Het aanbod voor transport van personen met beperkte mobiliteit is beschikbaar bij Renault KANGOO, Renault TRAFIC en Renault MASTER en biedt vervoer van 1 tot 9 passagiers, ook personen in een rolstoel. Ontdek ook de toepassingen voor rij-assistentie en hulp bij verplaatsing. Geschikt voor particulieren maar ook voor taxi’s, verenigingen en gezondheidsdiensten.

Renault Master foodtruck

Foodtrucks en meer

Foodtrucks, evenementvoertuigen, mobiele boetieken… Elk project is uniek. Daarom passen Renault TRAFIC en Renault MASTER zich aan je behoeften aan, zodat je de weg op kan gaan en overal geraakt waar je gaan wil. 

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten