image

Renault Services

Het onderhoud van je Renault regelen, een afspraak maken ... dat kan allemaal in MY Renault ... We gaan tot het uiterste om je gemakkelijke en snelle oplossingen voor te stellen, die bovendien volledig aan je behoeften zijn aangepast.  

Onze forfaits voor onderhoud en mechaniek

Om jou en je wagen te begeleiden, bieden wij je all-inforfaits aan, met inbegrip van "wisselstukken en werkuren" die zijn aangepast aan de leeftijd van je wagen.

Online offerte

Voor uw online offerte, schrijf u in op My Renault.

U vindt op My Renault de online agenda van uw wagen, alsook een lifestyle magazine.  Deze zeer praktische dienst is volledig gratis en biedt u tal van exclusieve voordelen op maat. 

NOG IETS ANDERS NODIG?

Renault Service, dat is ook:

Carrosserie en voorruit - Renault

Carrosserie en voorruit

Herstelling en vervanging van je voorruit, vernieuwing van je carrosserie... Renault Service is eenvoudig: een enkele plek voor de werken aan je carrosserie en voorruit, met of zonder afspraak.

Meer weten
Originele onderdelen - Renault

Originele onderdelen

Alle kenmerken van je auto blijven behouden met de originele Renault onderdelen, waaronder de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

Meer weten
Voorbereiding van de technische keuring - Renault

Voorbereiding van de technische keuring

Wij doen het nodige zodat je Renault moeiteloos door de technische keuring raakt. 

En savoir plus
My Renault

My Renault

Registreer uw Renault gratis in enkele muisklikken en krijg toegang tot de online onderhoudsagenda van uw auto, tal van persoonlijke voordelen, advies, boeiende artikelen en nog véél meer.

Ontdek My Renault

Maak het je gemakkelijk met Renault

Maak je keuze in enkele klikken.

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten