image

Ontdek ons gamma zelfoplaadbare en plug-in hybrid wagens in 2021

 

Is een hybride wagen iets voor jou? Wil je een aandrijving die ongezien rijcomfort en een lager verbruik combineert? Maak kennis met de E-Tech-versie van de Clio, de Captur, Megane, Megane Grandtour en Arkana.

 

 

E-Tech hybride

Waarom zou je de E-TECH aandrijving kiezen?

Deze aandrijving komt aan al je dagelijkse rijbehoeften tegemoet. Elke wagen combineert een benzinemotor en twee elektromotoren (een hoofdmotor en een bijmotor) die perfect met elkaar samenwerken. Renault biedt je deze oplossing waarbij mobiliteit zonder beperkingen, welzijn aan boord en respect voor het milieu centraal staan:  De Renault hybride wagens van 2021!

Renault CLIO E-TECH Hybrid

Clio E-Tech hybrid

alle troeven van een Clio en een hybride

De kleinste wagen van het Renault aanbod is nu ook beschikbaar in een E-Tech versie! Met deze hybride stadswagen geniet je niet alleen van een groot rijcomfort maar verbruik je ook minder. Ervaar hoe gemakkelijk elektrisch rijden is tijdens al je dagelijkse ritten.

Verbruik tot 40% minder in vergelijking met een benzinemotor: deze hybride is ecologisch en zuinig tegelijk.

ontdek de Clio E-Tech hybridontdek onze aanbiedingen
Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

Captur E-Tech plug-in hybrid

ontdek de plug-in hybrid technologie van Renault

Elektrisch rijden met een hybride SUV? Dat kan!

 

Met de oplaadbare hybride SUV verplaats je je in alle stilte dankzij de elektromotor, terwijl je voor langere ritten op elk moment kan rekenen op de brandstofmotor.

ontdek de Captur E-Tech plug-in hybridontdek onze aanbiedingen
Renault MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid

Megane E-Tech plug-In hybrid

De compacte berline is nu een plug-in hybride!

Megane is uitgerust met het nieuwe E-Tech plug-in hybrid-aandrijfsysteem en biedt het beste van twee werelden met een ongeëvenaarde rijbeleving. Rij op werkdagen in de elektrische modus. Schakel in het weekend over op de hybride modus en ga op weg zonder je zorgen te maken over de actieradius.

ontdek Megane E-Tech plug-in hybridontdek onze aanbiedingen
Renault MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid

Megane Grandtour E-Tech plug-in hybrid

de elegante en moduleerbare break is nu ook beschikbaar in een oplaadbare hybride versie

Niets kan tippen aan de hybride versie van de Megane moduleerbare gezinsbreak. Geniet van een verstevigde structuur, een moduleerbare koffer en de grootste laadruimte binnen het segment... en rijd tegelijk ecologisch!

ontdek de Megane Grandtour E-Tech plug-in hybridontdek onze aanbiedingen
Renault ARKANA E-TECH Plug-in Hybrid

Arkana E-Tech hybrid

de sportieve, robuuste EN ... hybride SUV!

Bespaar tot 40% op het brandstofverbruik met de innovatieve E-Tech hybrid-technologie van Arkana. Deze nieuwe sportieve SUV is niet alleen zuinig en ecologisch, maar combineert ook elegantie, vloeiendheid en dynamiek. De perfecte mix om in alle omstandigheden van een aangename rit te genieten.

ontdek Arkana E-Tech hybridontdek onze aanbiedingen

E-Tech

Hybride technologie voor iedereen

Hybride aanbod - Renault

wat is het verschil tussen een zelfoplaadbare en een plug-in Renault hybride wagen

In tegenstelling tot een zelfoplaadbare hybride heb je voor een plug-in hybride een stopcontact nodig. De grote batterij laadt op door regeneratief remmen, maar om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten, moet je de wagen opladen aan de netstroom of een laadpunt.

 

Het E-Tech 2021-gamma kan je 100% elektrisch rijden over grote afstanden.

Hybride aanbod - Renault

meer weten over het Renault E-Tech aanbod

Je oplaadbare hybride wagen opladen was nog nooit zo eenvoudig! Voortaan kan je de batterij van je oplaadbare hybride wagen bijna overal opladen. Sluit je wagen gewoon aan op de netstroom via het stopcontact bij je thuis of ga naar een publiek laadpunt. Dit netwerk van laadpunten is inmiddels sterk uitgebreid.

meer weten

Vertrouw op de expertise van Renault

dankzij de expertise van Renault op het vlak van energiebeheer geniet je van aangenaam, ecologisch rijcomfort en bespaar je tegelijk tot 40% brandstof wanneer je in de stad rijdt

Hybride aanbod - Renault

dubbel voordeel tijdens al je dagelijkse ritten

Het doel van een hybride? Jouw beleving in een elektrische wagen nog aangenamer maken. Dankzij de combinatie van een benzinemotor en een elektromotor verbruik je minder en bespaar je tijd en geld!

E-TECH Renault

electric

ontdek onze motorisaties 100% Electric

ontdek ons Electric gamma
La gamme véhicules particuliers Renault

al onze wagens

berline, stadsauto, monovolume, SUV... ontdek ons gamma

ontdek

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten