image

Ontdek ons gamma zelfoplaadbare en Plug-in hybride wagens

Is een hybride wagen iets voor jou in 2020? Wil je een aandrijving die ongezien rijcomfort en een lager verbruik combineert? Maak kennis met de E-TECH-versie van de Nieuwe CLIO, de Nieuwe CAPTUR en binnenkort ook de MEGANE Grandtour.

E-TECH Hybrid

Waarom zou je de E-TECH aandrijving kiezen?

Deze aandrijving komt aan al je dagelijkse rijbehoeften tegemoet. Elke wagen combineert een benzinemotor en twee elektromotoren (een hoofdmotor en een bijmotor) die perfect met elkaar samenwerken. Vanaf 2020 biedt Renault je deze oplossing waarbij mobiliteit zonder beperkingen, welzijn aan boord en respect voor het milieu centraal staan.

Renault CLIO E-TECH Hybrid

Nieuwe CLIO E-TECH Hybrid

Alle troeven van een CLIO en een hybride

De kleinste wagen van het Renault aanbod is nu ook beschikbaar in een E-TECH versie! Met deze hybride stadswagen geniet je niet alleen van een groot rijcomfort maar verbruik je ook minder. Ervaar hoe gemakkelijk elektrisch rijden is tijdens al je dagelijkse ritten.

Verbruik tot 40% minder in vergelijking met een benzinemotor: deze hybride is ecologisch en zuinig tegelijk.

Ontdek de CLIO HybridOntdek onze aanbiedingen
Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

Nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

Ontdek de Plug-in hybride technologie van Renault

Elektrisch rijden met een hybride SUV? Dat kan!

 

Met de oplaadbare hybride SUV verplaats je je in alle stilte dankzij de elektromotor, terwijl je voor langere ritten op elk moment kan rekenen op de brandstofmotor.

Ontdek de CAPTUR Plug-in HybridOntdek onze aanbiedingen
Renault MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid

Nieuwe Megane Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid

De elegante en moduleerbare break is nu ook beschikbaar in een oplaadbare hybride versie

Niets kan tippen aan de hybride versie van de MEGANE moduleerbare gezinsbreak. Geniet van een verstevigde structuur, een moduleerbare koffer en de grootste laadruimte binnen het segment... en rijd tegelijk ecologisch!

Ontdek de MEGANE Grandtour Plug-in HybridOntdek onze aanbiedingen

E-TECH

Hybride technologie voor iedereen

Wat is het verschil tussen een zelfoplaadbare en een Plug-in hybride?

In tegenstelling tot een zelfoplaadbare hybride heb je voor een Plug-in hybride een stopcontact nodig. De grote batterij laadt op door regeneratief remmen, maar om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten, moet je de wagen opladen aan de netstroom of een laadpunt.

 

Dankzij het E-TECH 2020-gamma kan je 100% elektrisch rijden over grote afstanden.

Hybride aanbod - Renault
Hybride aanbod - Renault

Meer weten over het Renault E-TECH aanbod

Je oplaadbare hybride wagen opladen was nog nooit zo eenvoudig als in 2020! Voortaan kan je de batterij van je oplaadbare hybride wagen bijna overal opladen. Sluit je wagen gewoon aan op de netstroom via het stopcontact bij je thuis of ga naar een publiek laadpunt. Dit netwerk van laadpunten is inmiddels sterk uitgebreid.

Meer weten

Vertrouw op de expertise van Renault

Dankzij de expertise van Renault op het vlak van energiebeheer geniet je van aangenaam, ecologisch rijcomfort en bespaar je tegelijk tot 40% brandstof wanneer je in de stad rijdt.

Dubbel voordeel tijdens al je dagelijkse ritten

Het doel van een hybride? Jouw beleving in een elektrische wagen nog aangenamer maken. Dankzij de combinatie van een benzinemotor en een elektromotor verbruik je minder en bespaar je tijd en geld!

Hybride aanbod - Renault
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten