Ontdek ons gamma zelfopladende en plug-in hybride wagens in 2022

 

Is een hybride wagen iets voor jou? Wil je een aandrijving die ongezien rijcomfort en een lager verbruik combineert? Maak kennis met de E-Tech-versie van de Clio, de Captur, Megane, Megane Grandtour en Arkana.

 

 

E-Tech hybride

Waarom zou je de E-Tech aandrijving kiezen?

Deze aandrijving komt aan al je dagelijkse rijbehoeften tegemoet. Elk hybride voertuig combineert een benzinemotor en twee elektromotoren (een hoofdmotor en een bijmotor) die perfect met elkaar samenwerken. Renault biedt je deze oplossing waarbij mobiliteit zonder beperkingen, welzijn aan boord en respect voor het milieu centraal staan:  De Renault hybride wagens van 2022!

Alt Image C29

Nieuwe SUV Renault Austral E-Tech hybrid

Binnenkort beschikbaar

Met zijn atletische design biedt de nieuwe SUV Austral E-Tech hybrid evenwichtige proporties, een sterke voorkant en een kenmerkende lichtsignatuur. Een glanzend zwart dak benadrukt de elegante lijnen en de contrasterende zijbeschermingselementen ondersteunen het gespierde silhouet. De gloednieuwe crossover zal efficiënt zijn op lange trajecten en wendbaar in de stad. De komst is gepland voor eind 2022.

blijf op de hoogte
Renault ARKANA E-TECH Plug-in Hybrid

Arkana E-Tech hybride

de sportieve, robuuste EN ... hybride SUV!

Bespaar tot 40% op het brandstofverbruik met de innovatieve E-Tech hybride-technologie van Arkana. Deze nieuwe sportieve SUV is niet alleen zuinig en ecologisch, maar combineert ook elegantie, vloeiendheid en dynamiek. De perfecte mix om in alle omstandigheden van een aangename rit te genieten.

ontdek onze aanbiedingen voor de Arkana E-Tech hybride wagens
Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

Captur E-Tech plug-in hybride

ontdek de plug-in hybride technologie van Renault

Elektrisch rijden met een hybride SUV? Dat kan!

 

Met de oplaadbare hybride SUV verplaats je je in alle stilte dankzij de elektromotor, terwijl je voor langere ritten op elk moment kan rekenen op de brandstofmotor.

ontdek onze aanbiedingen voor de Captur E-Tech plug-in hybride wagens
Renault CLIO E-TECH Hybrid

Clio E-Tech hybride

alle troeven van een Clio en een hybride

De kleinste wagen van het Renault aanbod is nu ook beschikbaar in een E-Tech versie! Met deze hybride stadswagen geniet je niet alleen van een groot rijcomfort maar verbruik je ook minder. Ervaar hoe gemakkelijk elektrisch rijden is tijdens al je dagelijkse ritten.

Verbruik tot 40% minder in vergelijking met een benzinemotor: deze hybride is ecologisch en zuinig tegelijk.

ontdek onze aanbiedingen voor de Clio E-Tech hybride wagens
Renault MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid

Megane E-Tech plug-In hybride

De compacte berline is nu een plug-in hybride!

Megane is uitgerust met het nieuwe E-Tech plug-in hybride-aandrijfsysteem en biedt het beste van twee werelden met een ongeëvenaarde rijbeleving. Rij op werkdagen in de elektrische modus. Schakel in het weekend over op de hybride modus en ga op weg zonder je zorgen te maken over de actieradius.

ontdek onze aanbiedingen voor de Megane E-Tech plug-in hybride wagens
Renault MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid

Megane Grandtour E-Tech plug-in hybride

de elegante en moduleerbare break is nu ook beschikbaar in een oplaadbare hybride versie

Niets kan tippen aan de hybride versie van de Megane moduleerbare gezinsbreak. Geniet van een verstevigde structuur, een moduleerbare koffer en de grootste laadruimte binnen het segment... en rijd tegelijk ecologisch!

ontdek onze aanbiedingen voor de Megane Grandtour E-Tech plug-in hybride wagens

E-Tech

Hybride technologie voor iedereen

Hybride aanbod - Renault

wat is het verschil tussen een zelfoplaadbare en een plug-in Renault hybride wagen

In tegenstelling tot een zelfoplaadbare hybride heb je voor een plug-in hybride een stopcontact nodig. De grote batterij laadt op door regeneratief remmen, maar om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten, moet je de wagen opladen aan de netstroom of een laadpunt.

 

Het E-Tech 2022-gamma kan je 100% elektrisch rijden over grote afstanden.

Hybride aanbod - Renault

meer weten over het Renault E-Tech aanbod

Je oplaadbare hybride auto opladen was nog nooit zo eenvoudig! Voortaan kan je de batterij van je oplaadbare hybride auto bijna overal opladen. Sluit je wagen gewoon aan op de netstroom via het stopcontact bij je thuis of ga naar een publiek laadpunt. Dit netwerk van laadpunten is inmiddels sterk uitgebreid.

Vertrouw op de expertise van Renault

dankzij de expertise van Renault op het vlak van energiebeheer geniet je van aangenaam, ecologisch rijcomfort en bespaar je tegelijk tot 40% brandstof wanneer je in de stad rijdt

Hybride aanbod - Renault

dubbel voordeel tijdens al je dagelijkse ritten

Het doel van een hybride? Jouw beleving in een elektrische wagen nog aangenamer maken. Dankzij de combinatie van een benzinemotor en een elektromotor verbruik je minder en bespaar je tijd en geld!

E-TECH Renault

electric

ontdek onze motorisaties 100% electric

ontdek ons Electric gamma
trade-in

trade-in

schatting van de overnamewaarde van uw huidige voertuig door Renault

zijn waarde schatten
La gamme véhicules particuliers Renault

al onze wagens

berline, stadsauto, monovolume, SUV, gezinsauto

ontdek ons gamma