video placeholder

RENAULT MEGANE

E-TECH 100% ELECTRIC

van paardenkracht naar elektrisch vermogen

motor

220 Pk

of 160 kWbeschikbaar in de versies equilibre, techno en iconic. De versie evolution met grotere actieradius is alleen beschikbaar met 130 pk

snelheid

7,4 sec

0-100 km/ubeschikbaar in de versies evolution en equilibre met 220 pk

tot

470 km

autonomieafhankelijk van de versie

geniet van

5 jaar

of 100 000 km garantieaanbod geldig voor particulieren en professionals. Renault behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op elk moment stop te zetten.

Gemiddeld brandstofverbruik (kWh/100km WLTP) van 15,8 naar 16,1. CO2-uitstoot (g/km WLTP) vanaf 0.

Aides gouvernementales pour véhicules électriques - Renault

vlaamse premie voor nul-emissievoertuigen

Om in aanmerking te komen voor de Vlaamse premie voor nul-emissievoertuigen moet het voertuig geregistreerd zijn in 2024 en een maximale waarde hebben van € 40.000 (inclusief btw, kortingen, opties en accessoires).

Zo kan een premie tot € 5.000* worden aangevraagd na de bestelling van een voertuig dat aan deze voorwaarden voldoet, door iedereen die woont in het Vlaamse Gewest (natuurlijke personen, rechtspersonen zonder winstoogmerk (vzw’s, ...), autodeelplatformen: vereniging of onderneming).

 

Aarzel nietom ons aanbod aan voertuigen te bekijken. Velen komen in aanmerking voor deze premie.

 

*maximaal te ontvangen korting volgens voorwaarden.

6 redenen om elektrisch te kiezen

Hij kan overal worden opgeladen: aan wisselstroom of gelijkstroom, stopcontact of snellaadpunt. Dankzij zijn veelzijdigheid heeft de 60kWh⁽¹⁾ batterij een actieradius tot 300 km in 30 minuten.meer weten
Megane E-Tech 100% electric brengt je verder met een bereik tot 470 km WLTP⁽¹⁾!meer weten
Thuis opladen kost ongeveer €3 per 100 km, wat drie keer minder is dan zijn tegenhanger met verbrandingsmotor⁽²⁾. Bovendien komt hij in aanmerking voor de ecologische bonus en de conversiepremie.meer weten
Met Megane E-Tech 100% electric bespaar je tot € 1.700 op brandstof* per jaar, 23% op onderhoud⁽²⁾ en elke kilometer is tot 3 keer goedkoper⁽²⁾. Hij komt ook in aanmerking voor de ecologische bonusmeer weten
Mobilize ondersteun je. Bestel jouw gratis Mobilize laadpas om onderweg op te laden en laat Mobilize Power Solutions een laadpunt bij je thuis installeren!meer weten
Megane E-Tech 100% electric vindt het rijplezier opnieuw uit dankzij de korte, precieze besturing, het lagere gewicht en het lage zwaartepunt, die allemaal bijdragen aan zijn dynamiek.
Megane E-Tech 100% electric | Renault

tot €1.700 per jaar besparen op brandstof* en tot 23%** op onderhoudskosten in vergelijking met een voertuig met verbrandingsmotor in dezelfde categorie

(1)   Afhankelijk van versie op WLTP-cyclus, werkelijke actieradius afhankelijk van rijomstandigheden.

 

* De schattingen van de brandstofbesparing zijn gebaseerd op een vergelijking met een compacte auto in hetzelfde segment die 8 liter per 100 kilometer verbruikt ("Compact hatchback and three-box saloon, 4,1 tot 4,5 m") op basis van een gemiddeld jaarkilometrage van 15.000 kilometer. Brandstof- en elektriciteitskosten zijn gebaseerd op gemiddelde cijfers in België van €1,9038/l en €0,2024/kWh in februari 2023.

** De geschatte onderhoudsbesparingen zijn gebaseerd op een vergelijking met een compacte auto met verbrandingsmotor in hetzelfde segment, gebaseerd op een jaarlijks kilometrage van 15.000 km over een periode van 3 jaar, inclusief het verversen van motorolie, oliefilter, cabinefilter en remvloeistof. Onder de voorwaarden van een onderhoudscontract van 3 jaar / 45.000 km.

pure sensatie

puur design

De compacte carrosserie van een sedan, crossover-stijl, gewelfde achterkant, sportieve lijnen. De aerodynamische lijnen geven de auto een stijlvolle look, voor een opwindende rit. De 20" wielen, kenmerkende full LED-verlichting, iriserende 3D-strook aan de achterkant en goudchromen accenten zorgen voor een volstrekt origineel design.

Renault Megane E-Tech Electric - focus op cockpit
  • openR en openR link, nieuwe generatie interfaces

   Met het nieuwe openR-scherm beschik je over één van de grootste ingebouwde digitale displays - maar liefst 774 cm2 ruimte om te gebruiken en een lust voor het oog. Bekijk beelden in hoge resolutie. Houd de belangrijkste informatie op het instrumentenpaneel in het oog: snelheid, navigatie of laadniveau.

  • een ongelofelijke rijervaring

   In de nieuwe cockpit draait het volledig om de bestuurder. De bedieningselementen zijn rondom het compacte stuur aangebracht om ruimte te besparen en veiliger te rijden. De nieuwe elektrische stuurbekrachtiging en het lage zwaartepunt zorgt voor responsiever en nauwkeuriger rijgedrag.

  • extra ruimte

   Het hele idee van ruimte is op de schop genomen. Door het nieuwe dashboard te koppelen aan een verbrede structuur en door het ontbreken van een transmissietunnel ontstaat er meer been- en opbergruimte: 209 mm beenruimte achterin en maar liefst 33 l opbergruimte.

  • Smart car

   De Megane E-Tech Electric beschikt met het openR link-systeem met Google integrated* over een state-of-the-art systeem dat anticipeert op je behoeften en reageert door zich beter aan te passen aan jouw omgeving. *Google, Google Play, Android Auto, Google Maps en andere merken zijn geregistreerde handelsmerken van Google LLC

  • achteruitrijcamerasysteem

   Schakel in één vloeiende beweging over van een traditionele achteruitkijkspiegel naar een uitgebreid camerabeeld dat gebruikmaakt van een achteruitrijcamerasysteem en een daksensor. Geniet van vrij zicht, zelfs met lange passagiers of een overvolle achterbank.

Renault Megane E-Tech Electric - voorkant, dashboard, achterstoelen, bagageruimte

ergonomisch en ruim

Het exclusieve platform van de Megane E-Tech 100% electric heeft een volledig vlakke vloer. Er is extra ruimte dankzij de verbrede structuur en een nieuw, extra-smal openR-dashboard: 209 mm beenruimte achterin, 33 l laadruimte.

een hoogwaardige rijervaring

Leun achterover en ontspan in het geheel nieuwe passagiersgedeelte waar alles is ontworpen om het reizen gemakkelijk te maken. Neem plaats in de verstelbare stoel die optimale ondersteuning biedt en bedien het grote L-vormige openR-display van 12 inch.

modulair design en opbergruimte

Draadloze inductielader voorin, USB-C-poort achterin, opbergvak in het midden, 33 l opbergruimte in het midden en aan de zijkanten en 440 l inhoud bagageruimte. Megane E-Tech 100% electric, voor een perfecte rit.

voor professionals Megane evolution ER E-Tech 100% electric

Megane E-Tech 100% electric - Renault

de voordelen

 • 100% aftrekbaar.
 • tot 470 km riijbereik (WLTP).
 • 60 kWh batterij gecombineerd met een 130 pk motor.

 

uitrustingen

 • optimalisatie van de autonomie met specifieke carrosserie
 • 9" openR Link met navigatie, Google integratie en Arkamis auditorium met 6 speakers
 • Geïntegreerde GPS en Google
 • elektronisch geregelde airconditioning met 2 klimaatzones
 • achteruitrijcamera
 • handenvrije instap- en startkaart
 • middenconsole met verstelbare armsteun
 • full LED koplampen
 • ...

Offerte in Financiële Renting met aankoopoptie van 35 % op een duurtijd van 60 maanden voor een Megane equilibre E‑Tech 100 % Electric ER EV60 220hp super charge. Prijs in financiële renting € 349/maand excl.BTW, voorschot van 15 %, korting afgetrokken. Aanbevolen catalogusprijs: € 35 000 excl. BTW. Aanbieding geldig van 03/07/2023 tot en met 31/07/2023, enkel bestemd voor professionele doeleinden.

 

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: Renault België-Luxemburg n.v. (Invoerder), Bergensesteenweg 281, 1070, Brussel, BTW BE 0403 463 679, Rekeningnummer bij een Belgische bank, RPR Brussel. Uw Renault verdeler treedt op als agent in nevenfunctie.

100% elektrisch

Renault Megane E-Tech Electric - elektrisch platform

360° innovatie

Het nieuwe, revolutionaire CMF-EV-platform is uitgerust met een 60 kWh ultradunne accu en een compacte elektrische motor van 160 kWh. Dankzij een geoptimaliseerde gewichtsverdeling, langere wielbasis, volledig vlakke vloer en een laag zwaartepunt is de auto uiterst wendbaar. Bovendien zorgt dit voor meer ruimte in de auto.

Meer autonomie

Aan boord regelt een warmtepomp in combinatie met een innovatief thermisch beheersysteem automatisch de temperatuur van het passagierscompartiment, de accu en de motor. Ongeacht de weersomstandigheden profiteer je van een optimale actieradius en optimaal thermisch comfort*.

Geavanceerde aerodynamica

Innovatieve aerodynamica helpt ook om de actieradius te vergroten. De beperkte hoogte, dakvorm, smalle banden, gewelfde bumpers en intrekbare deurgrepen zijn structurele kenmerken die de efficiëntie verhogen.

*Standaard op Evolution, Techno en Iconic. Optioneel op Equilibre-versie

De auto opnieuw uitvinden

Megane E-Tech 100% electric vergezelt je altijd, ongeacht de bestemming. Dankzij de R&D-expertise van Renault, bereikt hij een actieradius van maar liefst 470 km (autonomie volgens WLTP-mixte cyclus op de versie evolution ER). Renault biedt tijdelijk 5 jaar (of tot 100.000 km) garantie op je Megane E-Tech 100% electric, aarzel dus niet en geniet zorgeloos van deze nieuwe krachtpatser.

 

De batterij van Megane E-Tech 100% electric is ontworpen om minstens zo lang mee te gaan als de levensduur van je auto.

Renault biedt je dan ook een garantie van 8 jaar of tot 160.000 km, en garandeert tijdens die periode een batterijcapaciteit van minstens 70% van de oorspronkelijke capaciteit.

Log in op je MyRenault-app voor een certificaat van je batterijstatus.

onze laadoplossingen - Megane E-Tech 100% electric | Renault

laadoplossingen

Voor opladen thuis, op het werk of onderweg beschik je over een groot aantal mogelijkheden op maat. Renault Megane E-Tech 100% electric wordt geleverd met een laadkabel modus 3, type 2. Deze kun je gebruiken met een Wallbox thuis of bij een openbaar laadstation.

onze laadoplossingen
Renault Megane E-Tech Electric - opladen en actieradius

simuleer de actieradius en oplaadtijd

Voer de gegevens van jouw Megane E-Tech 100% electric in en schat de werkelijke actieradius van je auto, afhankelijk van de rijomstandigheden. Je kan ook zien hoe lang het duurt om je auto op te laden, afhankelijk van het type oplaadpunt en het gewenste oplaadpercentage.

De Renault Megane E-Tech Electric - connected services

blijf verbonden met je auto

Maak je dagelijkse leven gemakkelijker met behulp van de My Renault-app, waarmee je de auto op afstand vanaf je telefoon kunt bedienen: de resterende actieradius, nabijgelegen laadstations, laadplanning, rit plannen en nog veel meer. De connected services van Renault helpen je niet alleen dagelijks, maar ontwikkelen zich ook en worden mettertijd steeds beter met nieuwe functies.

De Renault Megane E-Tech Electric - connected services

FAQ elektrisch

Heb je bijkomende vragen over elektrische voertuigen ? Wij beantwoorden ze in onze speciale rubriek.

pure technologie

Renault Megane E-Tech Electric - openR-display

Met Google integratie: jouw verbonden rijervaring

Gebruik het openR link-systeem met Google integrated* om max. 5 accounts te configureren. Je hebt toegang tot al je favoriete apps en geniet van het beste van Google zonder verbinding met je telefoon te hoeven maken.
Google Maps
Google Assistent
Google Playstore

*Google, Google Play, Android Auto, Google Maps en andere merken zijn geregistreerde handelsmerken van Google LLC 

Youtube is uitgeschakeld. Autoriseer het plaatsen van social cookies om toegang te krijgen tot de inhoud

kwalitatief hoogwaardig geluid van Harman Kardon

Het exclusieve nieuwe Harman Kardon-systeem biedt een meeslepende ervaring voor alle passagiers. Dit systeem levert in totaal maar liefst 410 W aan geluid via 2 tweeters aan de zijkanten van het dashboard, 2 woofers in de voordeurpanelen, 2 tweeters en 2 woofers in de achterdeurpanelen en 1 subwoofer in de bagageruimte. Vijf verschillende soundscapes en Quantum Logic Surround™-technologie maken van muziek een onvergetelijke ervaring.

Maximale veiligheid

26 rijhulp- en veiligheidssystemen garanderen een zorgeloze rit.

Renault Megane E-Tech Electric - rijhulpsystemen

rijhulpsystemen

Geniet van een intuïtievere en soepelere rijervaring dankzij de 8 rijhulptechnologieën waarmee de Megane E-Tech 100% electric is uitgerust.

Renault Megane E-Tech Electric - veiligheid

veiligheid

Rijd volkomen veilig! Intelligente rijhulpsystemen houden de verkeersomstandigheden in de gaten en waarschuwen je voor onverwachte gebeurtenissen op de weg.

Renault Megane E-Tech Electric - parkeerhulpsystemen

parkeerassistent

Nooit meer stress bij fileparkeren of andere parkeermanoeuvres: met parkeerhulpsystemen wordt parkeren een fluitje van een cent.

3 personaliseerbare versies

versie

iconic
vanaf € 43.500 *
* catalogusprijs BTWi | gecombineerde autonomie WLTP (km): 290 - 470 | CO2-uitstoot (g/km WLTP): 0 | gemiddeld verbruik (kWh/100 km WLTP): 15,8 - 16,1
 • 6-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen met massage-en geheugenfunctie en Easy Entry bestuurder
 • 12" openR Link met navigatie, Google integratie en HARMAN KARDON premium sound met 9 speakers
 • alu 20"-velgen "ENOS" met diamant look
 • dakschildering in een andere kleur dan het koetswerk
ontdek deze versie

Ga nog verder

Ontdek onze verschillende financieringsaanbiedingen en alle accessoires die speciaal zijn ontworpen voor jouw toekomstige Megane E-Tech 100% electric.

 RenaultMegane E-Tech Electric - financiering

Financieringsopties en services voor de Megane E-Tech 100% electric

een financiering speciaal voor jou, zodat je kunt genieten van de Megane E-Tech 100% electric-ervaring

bekijk onze oplossingen
 Renault Megane E-Tech Electric - inruilen

inruilen

vraag een geschatte inruilwaarde voor jouw auto aan

een schatting aanvragen