accessoiresRenault 5

Personaliseer en uitrust je Renault 5. Kies uit de accessoires die bij je passen en die je Renault 5 uniek zullen maken.

accessoires - Renault 5 E-Tech 100% electric

personalisatie

accessoires dus Renault 5

Speciaal ontworpen voor Renault 5, een reeks praktische en stijlvolle accessoires. Van veelkleurige opbergdozen tot afdekhoezen voor de versnellingspook, deze exclusieve accessoires zullen je zeker bevallen.

rangements 3D print@flins - Renault 5 E-Tech 100% electric

opslag 3d print@flins

Opruimen zal je leuk vinden! Innovatief en gemaakt in Flins, 3 slimme opbergers met 3d geprinte deksels:

  • grote centrale doos: 3 ontwerpen om uit te kiezen (numbeR5, 1972, onbeperkt 5) en 2 kleuren beschikbaar (blauw of grijs)
  • kleine centrale koffer: 3 ontwerpen om uit te kiezen (numbeR5, loveR5, witch 5) en 2 kleuren beschikbaar (blauw of grijs)
  • centrale organizer: wave 5 model, 2 kleuren beschikbaar (blauw of grijs)
e-pop shifters - Renault 5 E-Tech 100% electric

stijl tot in je vingertoppen

Onverwachte, verfijnde, e-pop shifters, aanpasbare versnellingshendels, zijn verwisselbaar in een oogwenk.  Laat je smaak of persoonlijkheid zien door de jouwe te kiezen uit de 4 aangeboden stijlen: numbeR5, 1972, fR5nch, wt5™.

Zowel accessoires als essentieel

Niets is te goed voor Renault 5, net als voor jou. Zorg voor zijn uiterlijk, win aan stijl.

Praktisch elektrisch rijden met Renault 5

Elektriciteit betekent ook veel praktische ideeën om de laadkabel van Renault 5 gebruiksvriendelijker te maken. Het enige wat je hoeft te doen is alles wat je wilt in de accu te steken ... met een nieuwe adapter.

verbeterd transport

Echte stadsauto, Renault 5 kan ook de wijde wereld in. Door hem uit te rusten met een trekhaak en een fietsendrager, kun je genieten van momenten in de buitenlucht en van ontdekking.

attelage escamotable - Renault 5 E-Tech 100% électrique

verwijderbare trekhaak

De praktische en gebruiksvriendelijke RDSO-trekhaak zonder kogelkop behoudt het design van Renault 5: zodra het kogelkopstuk is verwijderd, is het vrijwel onzichtbaar.

Fietsendrager  - R5 E-Tech 100% electric | Renault

neem je fietsen mee

Bevestigd aan de trekhaak, maken de kantelbare fietsdragers het mogelijk om tot drie fietsen te vervoeren met behoud van toegang tot de kofferbak van Renault 5. En omdat ze opvouwbaar zijn, zijn ze gemakkelijk op te bergen.