Hoe kan ik het delen van gegevens uit mijn gekoppelde diensten met Renault stopzetten?
Je kunt het delen van gegevens voor diensten die zijn gekoppeld aan Renault op elk moment tijdelijk uitschakelen door naar de instellingen van je „Voertuig“ te gaan. Tik vervolgens op ‘Netwerk en internet’ en daarna op ‘Verbindingen’. Je kunt je keuze dan aanpassen.
over hetzelfde onderwerp
Hoe gebruik ik mijn connected services?Hoe kan ik de status van mijn services bekijken?Welke gegevens worden met Renault gedeeld wanneer ik mijn gekoppelde diensten gebruik?Wat moet ik doen als een van mijn connected services niet werkt?Wat gebeurt er als ik mijn auto verkoop?Hoelang kan ik mijn connected services gebruiken?