Wat gebeurt er als ik mijn auto verkoop?
Als je je auto doorverkoopt, vergeet dan niet je persoonsgegevens te wissen. Je kunt je multimediasysteem resetten vanuit het beheerdersprofiel (het eerste account dat in de auto is aangemaakt) aan de hand van de volgende stappen:
- Ga naar Auto, kies Instellingen, vervolgens Systeem en tot slot de optie Resetten.
- Tik op Fabrieksinstellingen herstellen en vervolgens op Resetten om het systeem terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.
Vergeet niet je auto uit je My Renault account te verwijderen door de volgende instructies te volgen:
- Log in op je My Renault account.
- Selecteer de betreffende auto in je virtuele garage.
- Tik op "Deze auto verwijderen".
over hetzelfde onderwerp
Hoe gebruik ik mijn connected services?Hoe kan ik de status van mijn services bekijken?Welke gegevens worden met Renault gedeeld wanneer ik mijn gekoppelde diensten gebruik?Wat moet ik doen als een van mijn connected services niet werkt?Hoe kan ik het delen van gegevens uit mijn gekoppelde diensten met Renault stopzetten?Hoelang kan ik mijn connected services gebruiken?