openR link met Google ingebouwd en meer dan 50 apps in de autoRenault Espace

Via het openR link-multimediasysteem in je Renault Espace E-Tech full hybrid met ingebouwde Google-services* heb je toegang tot Google Maps, de Google Assistent en Google Play in je auto**.  Maak je rijbeleving nóg beter met tot 50 apps direct in je openR link***. Gebruik spraakbediening om de temperatuur aan te passen, je route uit te stippelen, je muziek te selecteren, en nog veel meer. 

 

*Google, Google Play, Android Auto, Google Maps en andere merken zijn geregistreerde handelsmerken van Google LLC

**My Renault connected services, Google Maps en de Google Assistent zijn 5 jaar gratis vanaf de datum waarop je auto is geleverd.
***Volgens land

navigatie - Google - Renault Espace E-Tech full hybrid

realtime navigatie

Het Google Maps*-navigatiesysteem wordt voortdurend in realtime bijgewerkt en zorgt voor volledige gemoedsrust tijdens het rijden, zelfs als de netwerkverbinding tijdelijk wegvalt.
Vermijd onaangename verrassingen zoals afgesloten wegen, nieuwe eenrichtingsstraten en tijdelijke omleidingen.

 

 

spraakbediening - Google - Renault Espace E-Tech full hybrid

spraakbediening

Met spraakbediening voor de Google Assistent* kun je van alles doen, terwijl je je ogen op de weg gericht houdt en je handen aan het stuur blijven. Vraag het systeem om te bellen, tekstberichten te versturen, muziek af te spelen of zelfs om de temperatuur in het passagiersgedeelte te veranderen.

 

* My Renault connected services, Google Maps en de Google Assistent zijn 5 jaar gratis vanaf de datum waarop je auto is geleverd.

meer dan 50 apps in de auto*

Met Waze, Amazon Music of zelfs voor Renault, om er maar enkelen te noemen, heb je jouw favoriete apps altijd bij je in je Renault Espace E-Tech full hybrid met het openR link-systeem. Er zijn nog meer apps beschikbaar via Google Play**

Waze - Google - Renault Espace E-Tech full hybrid
WAZE
Amazon music - Google - Renault Espace E-Tech full hybrid
AMAZON MUSIC
Vivaldi - Google - Renault Espace E-Tech full hybrid
VIVALDI
Radioplayer - Google - Renault Espace E-Tech full hybrid
RADIOPLAYER VOOR RENAULT
Easypark - Google - Renault Espace E-Tech full hybrid
EASYPARK

*volgens land
**Het gebruik van apps gedownload van Google Play vereist een speciaal dataplan. Hiervoor zijn er twee opties: deel de internetverbinding van je telefoon met je Renault; of neem een betaald abonnement bij onze partner Orange (vrijblijvend) waarvan de eerste 3 GB gratis zijn (geldig gedurende 6 maanden).