Een sensueel designMEGANE GRANDTOUR

Renault MEGANE Grandtour grijs

DESIGN BUITENKANT

Bewonder zijn stijl

Evenwichtige verhoudingen, stevige onderbouw, sensuele rondingen, krachtige lijnen, lichtsignatuur met 3D-effect voor- en achteraan, geïntegreerde daksteunen van geanodiseerd aluminium... Renault MEGANE Grandtour heeft stijl! 

  • Renault MEGANE Grandtour - Accessoires
  • Renault MEGANE Grandtour
  • Renault MEGANE Grandtour grijs
  • Renault MEGANE Grandtour grijs

TROEVEN

Elegant design

Met zijn unieke lichtsignatuur, onderbouw met versterkte vloer en geïntegreerde dakdragers van geanodiseerd aluminium, combineert de MEGANE Renault Grandtour stijl met functionaliteit.

Renault MEGANE Grandtour - Koplamp

De Renault MEGANE Grandtour is al van ver te herkennen... van heel ver. De lichten met 3D-effect en Led Pure Vision- en Edge Light-technologie zorgen voor een optimale verlichting van de weg, zowel overdag als ‘s nachts. 

Renault MEGANE Grandtour grijs

De Renault MEGANE Grandtour, de laagste en breedste berline break van zijn categorie, heeft een sportieve en dynamische uitstraling. 

Renault MEGANE Grandtour grijs

Het elegante, verchroomde biesje zet zijn silhouet extra in de verf. En de geïntegreerde dakdragers van geanodiseerd aluminium combineren stijl met functionaliteit

INTERIEURDESIGN Stap in

Maak het je gemakkelijk en geniet. Onze designers en ergonomie-experts hebben de handen in elkaar geslagen om je ongeëvenaard comfort en welzijn te bieden. 

Renault MEGANE Grandtour in detail

Deze andere modellen kunnen u ook interesseren

MEGANE

MEGANEvanaf 20.525 € *Aanbevolen catalogusprijs BTWi

TALISMAN

TALISMANvanaf 30.525 € *Aanbevolen catalogusprijs BTWi

TALISMAN GRANDTOUR

TALISMAN GRANDTOURvanaf 32.025 € *Aanbevolen catalogusprijs BTWi