Renault onthult nieuwe TALISMAN

De grote, luxe berline

  • Renault TALISMAN Berline
  • Renault TALISMAN grande berline
  • Renault TALISMAN Berline

Wil je graag een voorproefje van nieuwe TALISMAN?

Renault TALISMAN grande berline

Een moderne berline...

Onderscheid je! Aan de buitenzijde valt nieuwe TALISMAN meteen op dankzij de kenmerkende hightechverlichting, zowel voor- als achteraan, de dynamische knipperlichten, de iconische voorkant, de met chroom afgewerkte grille en de vernieuwde aluminium velgen. Binnenin werd elk detail ontwikkeld met het oog op stijl en ergonomie. De vernieuwde middenconsole linkt een prachtig design aan verfijnde materialen.

... met nog meer innovatieve rijhulpsystemen...

U bent meester van uw traject, in alle sereniteit! Adaptieve koplampen met LED MATRIX VISION-technologie, Highway & Traffic Jam Companion ... Neem plaats in de geraffineerde cockpit van je nieuwe TALISMAN en geniet van hypertechnologische rijhulpsystemen vanaf het 9,3“ centrale tablet en vanaf het nieuwe 10,2” bestuurdersscherm.

Renault TALISMAN Berline
Renault TALISMAN grande berline

... voor een uitzonderlijk rijcomfort.

Dankzij het MULTI-SENSE-systeem kun je je rijervaring aanpassen aan jouw behoeften. Geniet van het 4CONTROL-aandrijfsysteem  dat je nieuwe TALISMAN een uitzonderlijke grip biedt op de weg, die uw draaicirkel verkort en aldus uw manoeuvres vergemakkelijkt.

Nieuwe TALISMAN Grandtour

De elegantie en veelzijdigheid van een grote break

Neem je graag te veel mee in plaats van te weinig? Geen probleem! De ruime en modulaire nieuwe TALISMAN Grandtour is zowel stijlvol als handig: je profiteert van een uitzonderlijke laadlengte dankzij de inklapbare Easy Break-zetels en de genereuze bagageruimte.

Renault TALISMAN Estate - Break

Nieuwe TALISMAN INITIALE PARIS

Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Nieuwe TALISMAN INITIALE PARIS: een unieke benadering

Ontdek de iconische INITIALE PARIS-versie van nieuwe TALISMAN.

Durf het raffinement! Een elegant profiel met een chromen afwerking, een exclusieve kleur, 19“ lichtmetalen velgen, verwarmde en geventileerde zetels in gematelasseerd nappaleder met massagefunctie ... nieuwe TALISMAN INITIALE PARIS is zowel comfortabel als stijlvol zodat je geniet van een unieke luxueuse
ervaring.

Blijf op de hoogte van de lancering van nieuwe TALISMAN

Terwijl je wacht op nieuwe TALISMAN

Personenwagens'-gamma - Renault

Onze personenwagens

Sedan, stadsauto, MPV, SUV ... Ontdek onze reeks personenauto‘s

Ondtdekken
Renault CAPTUR en Renault CLIO E-TECH Hybrid

Ons E-TECH-aanbod

Ontdek onze hybride motoren voor gebruik in elke situatie.

Ontdekken
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten