Eindelijk is het zover! 25 jaar nadat Renault Kangoo het ludospace-segment (vrijetijdsvoertuigen) heeft uitgevonden met zijn ontwerp dat een klasse apart is, gaat hij nu elektrisch. Ontdek alle specificaties hieronder.

Volledig elektrisch

Gloednieuwe Renault Kangoo E-Tech 100% electric is uitgerust met een 120 pk sterke motor en 245 Nm onmiddellijk beschikbare koppel levert voor soepel rijden en gemoedsrust in alle omstandigheden. Een Eco-modus beperkt de maximumsnelheid (110 km/u) en het vermogen (56 kW) van het voertuig zodat het de actieradius optimaliseert.

Oplaadtijd?

  • van 15% tot 80% in 2 uur en 40 minuten
  • van 15% tot 100% in minder dan 6 uur (via een 7,4 kW aansluiting)

Comfortabel rijbereik

De nieuwe lithium-ion batterij heeft een volledig bruikbare capaciteit van 45 kWh en bestaat uit 8 zelfstandige en gemakkelijk te repareren modules. Daarmee kan Renault Kangoo E-Tech 100% electric tot 285 km rijden (WLTP-cyclus), wat ruim voldoende is voor de meeste dagelijkse behoeften en bovendien de eigendoms- en gebruikskosten stevig naar beneden haalt.

Ruim voor passagiers

Een comfortabele tweede rij en meer ruimte dan enig ander voertuig in zijn categorie: drie volwaardige plaatsen die comfortabel plaats bieden aan drie volwassenen, en een ventilatierooster die alle passagiers achterin optimaal comfort biedt.

Uitbreidbare opbergruimte

Je geniet van een ruime koffer met een volume van 850 liter, de beste in zijn categorie, en de mogelijkheid om deze uit te breiden tot 2.500 liter met de verschuifbare tweede rijbank (enkel en alleen bij nieuwe Renault Kangoo E-Tech100% electric). Verder heb je meer dan 49 liter opbergruimte ter beschikking, inclusief de Easy Life lade.

Veelzijdig voor ieder avontuur

De innovatieve dakdragers, die u zonder gereedschap kunt verstellen, zorgen ervoor dat je nooit ruimte tekort komt en alles kunt meenemen.

Technische hoogstandjes voor veiligheid en gemak

Via de MyRenault smartphone app, de Mobilize charge pass en het Renault Easy Link multimediasysteem staat gloednieuwe Renault Kangoo E-Tech 100 % electric je onderweg steeds bij:

  • Gepland opladen van de accu en bewaking van de accustatus op afstand
  • Geplande voorverwarming of voorkoeling van de passagiersruimte
  • Een oplaadpuntzoeker voor jouw route met meer dan 260.000 laadstations op het IONITY laadnetwork
  • De bestemmingen die je kan bereiken met de resterende lading van de batterij
  • 14 rijhulpsystemen voor veiligheid
  • ...

In première op het Autosalon van Brussel

Kom je nieuwe Renault Kangoo E-Tech 100% electric graag van dichtbij bewonderen?

Breng van 14 tot 22 januari 2023 een bezoekje aan onze stand op het Autosalon van Brussel 2023. Bovendien kun je er onze zeer interessante saloncondities ontdekken alsook onze nieuwe conceptauto’s!