image

Beleef de innovatie van Renault: CAPTUR Concept

Ontdek de wagen van de toekomst. De Renault CAPTUR concept car neemt u mee naar een wereld van comfort en gebruiksgemak, waarin plezier en emotie hand in hand gaan met baanbrekende prestaties.

CAPTUR Concept - Voorkant
CAPTUR Concept - Bovenaanzicht
CAPTUR Concept - Zetels
CAPTUR Concept - Interieur

Renault CAPTUR Concept

In de startblokken

Bereid u voor op ongeziene prestaties. De CAPTUR concept car is een echte outdoor sporter. Met zijn menselijke en gewelfde vormen lijkt hij een hardloper die wacht op het startschot.

Youtube is uitgeschakeld. Autoriseer het plaatsen van social cookies om toegang te krijgen tot de inhoud
CAPTUR Concept - Dak

Een gespierde look

De indrukwekkende golvingen en afmetingen van Renault CAPTUR Concept benadrukken het uitgesproken dynamische karakter dat tegelijk licht en krachtig is. De zachte, vloeiende en verleidelijke vormgeving, zonder rug- of schouderlijn, is gespierd en wordt benadrukt door de speling van het licht, die nog wordt versterkt door de tweekleurige matte en glanzende carrosserie. Dat subtiele verschil geeft hem als het ware een tweede 'huid' die overlapt en zijn gespierde look benadrukt.

Renault CAPTUR Concept

Fun en functioneel

Renault CAPTUR Concept is ontwikkeld als een compacte en veelzijdige crossover die inspeelt op de behoeften van jonge koppels die in de stad wonen. Het ergonomische interieurdesign prikkelt uw zintuigen.

CAPTUR Concept - Interieur

Atletisch en sober

Renault CAPTUR Concept nodigt u uit om het avontuur op te zoeken, ver weg van de platgetreden wegen, en verleidt met zijn sobere, op de sportwereld geïnspireerde interieur. De vloeiende en strakke vormgeving met verzonken oplichtende kabels doet denken aan de opgespannen spieren van een atleet.

 

Om die atletische look te versterken, ontwierpen we comfortzones met elastische kabels van technofiber die ontspanning oproepen, met een knipoog naar een hangmat, en doen denken aan outdoorsporten zoals bergbeklimmen of zeilen.

CAPTUR Concept - Interieur

Licht en praktisch

Renault CAPTUR Concept verrast met een heel nieuw interieur binnen het segment van SUV's en crossovers. We kozen ervoor om het interieur lichter en leuker te maken met een innovatief vleugje flexibiliteit om er een functioneel voertuig van te maken.

 

Een dagje naar het strand? Berg uw funboards makkelijk op tussen de gekruiste elastieken achterin of neem een paar vrienden mee. Hoe u de ruimte opvult, beslist u zelf. U gebruikt ze precies zoals het u past.

Aanbiedingen

Van concept car naar realiteit?

Het gamma concept cars

Explorer

Onze concept cars

Al onze concept cars
Het Technolab

Ontdek

Het Renault-merk

Ontdek wat ons drijft