image

Renault KWID Concept

Onze Renault KWID concept car is het resultaat van een nauwe wereldwijde samenwerking. Hij is speciaal ontworpen en ontwikkeld voor een jong publiek in nieuwe markten zoals India en Brazilië.

  • KWID Concept - Voorkant
  • KWID Concept - Voorkant
  • KWID Concept - Achterkant
  • KWID Concept - Achterkant rechts
  • KWID Concept

KWID Concept

Een robuust en speels design

In de sympathieke, robuuste en hoogtechnologische Renault KWID concept car kent uw verbeelding geen grenzen.

KWID Concept - Rechterkant
KWID Concept - Achterkant links

Een drone als copiloot

We ontwierpen de «Flying Companion», de allereerste drone van dit type binnen de autowereld, om u een aangename en veilige rit te bezorgen. Via achterkant van het dak

KWID Concept

Een 'hightech' concept car

Naast zijn speelse en vindingrijke karakter onderscheidt Renault KWID Concept zich door talrijke technologische hoogstandjes.

KWID Concept - Linkerkant

De crossover die de stad verovert

Met Renault KWID Concept zijn onze designteams er zeer goed in geslaagd om contrasterende kenmerken te combineren. Ondanks zijn speelse karakter en sympathieke snuit heeft hij een robuuste look, die door zijn imposante rooster en flanken met vierkante vormen wordt benadrukt. Renault KWID Concept beschikt over een tweewielaandrijving en heeft een weergaloze all-terrain uitstraling.

KWID Concept - Interieur

Een uniek interieur

De drie zitplaatsen vooraan in Renault KWID Concept hebben een witte zitting en zijn opgehangen. De heldere zetelbekleding in tweekleurig elastomeer nodigt uit om plaats te nemen. Op de bestuurdersplaats in het midden hebt u toegang tot alle voertuiginformatie via een ingebouwd aanraakscherm. Hier kunt u alle voertuigfuncties en uw 'Flying Companion' bedienen.

aanbiedingen

Van concept car naar realiteit?

de concept cars van Renault

Ontdek

Onze concept cars

bekijk het gamma
Technolab

Ontdek

Het Renault-merk

Ontdek wat ons drijft
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten