De E-Tech Electric-technologie

Ontdek hoe leuk rijden is dankzij de E-Tech Electric-technologie ontwikkeld door onze experts. Milieubewust rijden was nog nooit zo eenvoudig. Motoren, batterijen, lager verbruik, besparingen... ontdek wat het elektrische aanbod van Renault voor jou kan betekenen.

Kies voor de innovatie van onze E-Tech Electric-technologie

Onze experts zijn echte pioniers in elektrische motoren en ontwikkelden een technologie met tal van voordelen. Rijd voortaan elektrisch!

Schonere motoren

schone, elektrische motor

Dankzij de E- Tech electric-technologie draag je je steentje bij met minder geluids- en milieuvervuiling. Laad je batterijen op met 100% hernieuwbare energie en rijd zonder uitstoot van koolwaterstoffen, fijne roetdeeltjes en CO2. In de stad rijden was nog nooit zo eenvoudig!

ontdek alles over het opladen van de batterij van je wagen

Vernieuwde rijervaring

elektrisch rijden

Ontdek hoe leuk rijden zonder lawaai en trillingen is dankzij onze elektrische technologie die is gebaseerd op de kennis die onze Renault-experts de afgelopen tien jaar hebben vergaart. Je wagen trekt krachtig op en beweegt soepel en dynamisch op de weg. Geen enkele andere motor doet dit na.

Ontdek hoe aangenaam elektrisch rijden is

Voordelige technologie

besparingen dankzij Z.E. Electric

Met de elektrische technologie van Renault bespaar je voortdurend, aangezien je batterij herladen minder kost dan een volledige tankbeurt. Omdat je wagen geen distributieriem, gloeilampen enz. heeft, bespaar je ook op onderhoudskosten. Ook olieverversingen behoren voorgoed tot het verleden! Profiteer zelfs van gratis parking in de meeste grote steden. 

Welke voordelen biedt elektrisch rijden?

Expertise inzake elektrische technologie

Gamma elektrische wagens van Renault

De Renault-expertise staat centraal in jouw elektrische wagen

Om het hoofd te bieden aan de huidige milieu-uitdagingen, staat elektrische innovatie centraal in onze toekomstvisie. Met bijna tien jaar ervaring in het ontwerp, de productie en de verkoop van elektrische wagens zijn we erin geslaagd om een degelijke basis te leggen voor een schonere mobiliteit. 
 

Ons volledige netwerk focust op elektrische mobiliteit: zo kunnen we je een motor aanbieden die het best is afgestemd op jouw behoeften. Daarnaast geniet je ook van onze geconnecteerde diensten die het dagelijkse gebruik, rijbereik en opladen van je wagen gemakkelijker maken. Leef elektrisch!

E-Tech Electric is meer dan een technologie, het is een levensstijl!

Youtube is uitgeschakeld. Autoriseer het plaatsen van social cookies om toegang te krijgen tot de inhoud

Elektrische mobiliteit zoals je het nog nooit hebt gezien!

Kies voor vernieuwing dankzij de elektrische technologie van onze E-Tech Electric-voertuigen.
Onder je motorkap pronkt geen brandstofmotor maar een batterij die de elektromotor voedt. Hij zorgt ervoor dat jij je in alle sereniteit kunt verplaatsen. Hierdoor heeft je wagen dus ook geen uitlaatpijp nodig en stoot hij geen vervuilende stoffen uit.


Dankzij de batterij met een grote capaciteit rijd je honderden kilometers ver zonder opladen! 

Onze E-Tech Electric wagens zijn trouwens ook voorzien van heel wat connectiviteitsdiensten: controleer je rijbereik, maak je wagen klaar voor vertrek en zoek op voorhand uit waar je je wagen kan opladen aan een laadpaal.

ontdek de geconnecteerde diensten van E-Tech electric

Gamma

Onze elektrische wagens

Ontdek alle voordelen van onze elektrische wagens.

Al je vragen over elektromotoren

Heb je nog een vraag over elektrische wagens? Geen zorgen, wij geven je hier meteen antwoord.