TWINGO ELECTRIC - De beste TWINGO ooit!

Renault TWINGO E-Tech 100% ELECTRIC

de beste Twingo ooit!
vanaf € 23.250 *
* catalogusprijs BTWi | gecombineerde autonomie WLTP (km): 185 - 190 | CO2-uitstoot (g/km WLTP): 0 | gemiddeld verbruik (kWh/100 km WLTP): 16 - 16,3

Twingo E-Tech 100% electric biedt meer dan ooit het allerbeste onder de stadswagens!

Twingo E-Tech 100% electric blijft trouw aan zijn typische karakter waarmee hij in het verleden succes boekte - pittig, handig en perfect personaliseerbaar - terwijl hij voortaan zijn 100% elektrische identiteit waarmaakt. Rijd vlot en wendbaar door de drukke stad met Nieuwe Twingo Electric!

Overheidssteun voor elektrische voertuigen | Renault

geniet nu al van de "zero emissie" -premie van € 5.000*

(premie voor zero emissie-voertuigen, toegekend door het Vlaamse gewest)

* Premie toegekend door het Vlaamse Gewest voor volledig elektrische wagens besteld door particulieren woonachtig in het Vlaamse Gewest. Meer informatie vindt je op de website https://www.vlaanderen.be/milieuvriendelijke-voertuigen/premie-voor-aankoop-van-een-zero-emissievoertuig

TWINGO ELECTRIC maakt zijn nieuwe 100% elektrische identiteit volledig waar...

TWINGO compacte elektrische stadswagen

nog meer fun...

Rijden in de stad? Dat is een makkie dankzij Twingo E-Tech 100% electric! Met zijn motor van 60 kW* (82 pk) en koppel van 160 Nm*, zijn compacte formaat en de beste draaicirkel binnen zijn categorie combineert Twingo E-Tech 100% electric het vlotte rijgedrag van een stadswagen en de kracht van een elektromotor. 

 

Dit is beslist de Twingo van de Twingo's!

TWINGO ZE compacte elektrische wagen - versnellingsbak

... en nog meer comfort!

 

Twingo Electric beschikt over een ‘B’-rijmodus met 3 niveaus voor recuperatief remmen die aan jouw gebruik zijn aangepast.

 

Tijdens je dagelijkse ritten in de stad remt de wagen sterker zodat je het rempedaal minder vaak moet indrukken en meer energie recupereert. Zodra je het gaspedaal loslaat, voel je de wagen meteen vertragen. Goed als je even gas wil terugnemen.

 

Op de autosnelweg remt de wagen veel trager af: je rijdt langer aan dezelfde snelheid verder, precies alsof je freewheel zou rijden. Rij zonder zorgen!

TWINGO Z.E. elektrische stadswagen - laadpaal

Zo eenvoudig is elektrisch rijden...

Met zijn batterij van 22 kWh biedt Nieuwe Twingo E-Tech 100% electric een maximaal rijbereik van 270 km* in de stadscyclus volgens WLTP* en van 190 km* in volledige cyclus volgens WLTP*. Begin je week heerlijk rustig aan.


In de ECO-modus heeft de wagen een rijbereik van zo’n 225 km* door een beperkte acceleratie en maximumsnelheid op snelle rijstroken.


Even pauze nodig? Met de Caméléon-lader laad je je Nieuwe Twingo E-Tech 100% electric thuis, op het werk of bij een laadpunt met wisselstroom (AC) op tot 22 kW. Zo recupereer je tot 80%* energie in slechts 1 uur en tot 80 km* rijbereik in een half uur laden. De pauze zit er al op!
 

Multimediascherm - TWINGO ZE

... dankzij de geconnecteerde diensten die op jouw dagelijkse ritme zijn afgestemd.

Geniet van een complete multimedia-ervaring dankzij Renault CONNECT! Programmeer je volgende laadbeurt, controleer het niveau van de batterij, geef het resterende rijbereik weer, zoek het dichtstbijzijnde laadpunt… Via het EASY LINK-multimediascherm van 7'' of je My Renault-applicatie geniet je van de geconnecteerde Z.E.-diensten die speciaal zijn ontwikkeld om jouw ritten met Twingo E-Tech 100% electric te optimaliseren!

 

Elektrisch rijden was nog nooit zo gemakkelijk!

* Indicatieve waarde in afwachting van homologatie.

De stadscyclus WLTP komt overeen met het stadsgedeelte van de genormaliseerde cyclus. De volledige cyclus volgens WLTP is de genormaliseerde cyclus. Deze bestaat voor 57% uit stadstrajecten, voor 25% uit trajecten in de stadsrand en voor 18% uit trajecten op de autosnelweg. 

troeven

... en toch trouw aan zijn iconische karakter

Binnenaanzicht - TWINGO Z.E.
voortaan nog meer ruimte!
Koffer - TWINGO Z.E.
identieke kofferinhoud
Opbergruimte - TWINGO Z.E.
slimme opbergmogelijkheden
Achteruitrijcamera - TWINGO Z.E.
technologieën die het leven gemakkelijker maken
Alt

versies

Kies de versie van Twingo E-Tech 100% electric die bij jou past

versie

equilibre
vanaf € 23.250 *
* catalogusprijs BTWi | gecombineerde autonomie WLTP (km): 185 - 190 | CO2-uitstoot (g/km WLTP): 0 | gemiddeld verbruik (kWh/100 km WLTP): 16 - 16,3
  • automatische airconditioning
  • elektrische en verwarmde buitenspiegels
  • koplampen met automatische ontsteking en ruitenwissers met regensensor
  • Renault EasyLink : multimediasysteem met 7" scherm, bediening aan het stuur, DAB en bluetooth

afmetingen

Voortaan volledig elektrisch ... En nog altijd even praktisch!

Twingo E-Tech 100% electric combineert een vlot rijgedrag en gebruiksgemak dankzij zijn compacte afmetingen, comfortabele interieur en moduleerbare laadruimte

TWINGO Z.E. afmetingen voorkant
TWINGO Z.E. afmetingen zijkant
TWINGO Z.E. afmetingen achterkant

Renault Twingo E-Tech 100% electric in detail

Ontdek ook...