Twingo Urban Night beperkte reeks - voorkant

Beperkte reeks
NIEUWE TWINGO URBAN NIGHT

Twingo Urban Night beperkte reeks - voorkant links

een supermoderne stadsauto

Door zijn unieke stijl trekt de urban night beperkte reeks van Twingo alle aandacht in de stad. Zijn volledig zwarte kleur met urban motieven aan de flanken geeft de duistere nacht een nieuwe dimensie. Codewoorden zijn street culture, raw art en urban lifestyle. Zowel de elektrische versie als de uitvoering met een brandstofmotor bieden een zelfverzekerde rijervaring, zijn vlot wendbaar en hebben massa's karakter zodat jouw dag er voortaan heel anders uitziet.

twingo urban night - buitenkant achterkant rechts
twingo urban night - buitenkant achterkant links
twingo urban night - buitenkant
twingo urban night - buitenkant voorkant radiatorrooster
twingo urban night - binnenkant deurdrempel
twingo urban night - buitenkant zijspiegel

design met unieke uitrustingen

urban night beperkte reeks van Twingo - design binnenbekleding

het symbool van de stad

Binnenin maakt de urban night beperkte reeks van Twingo van het kleinste detail een grote troef. Van het dashboard tot de zetelbekleding, inzetstukken en exclusieve strips: hij is in alle opzichten buitengewoon. Het zwartgelakte dashboard en de hogere middenconsole met exclusieve urban night sticker zullen je zeker weten te verleiden.

urban night beperkte reeks van Twingo - design buitenkant velgen

herontworpen design

Aan de buitenkant zorgen de velgen in glanzend zwart, de getinte achterruiten en het radiatorrooster met witte inzetstukken voor nog meer karakter. Met zijn kenmerkende strips is de urban night beperkte reeks van Twingo een echte blikvanger.

Twingo urban night beperkte reeks - uitrustingen

uitrustingen en multimedia

Dankzij de achteruitrijcamera, de rijstrookwaarschuwing en de snelheidsbegrenzer rijd je in alle veiligheid. Maar deze zeer beperkte reeks biedt zelfs nog meer comfort met zijn regensensor, inductielader en automatische klimaatregeling. Het Easy Link-systeem met een 7’’-scherm en geconnecteerde navigatie maakt van deze stadsauto een moderne trendsetter.

twingo urban night in detail

Alt

Ontdek ook...