Financieringen voor professionelen

Leasing en huur op lange termijn

Ontdek onze financieringen voor professionele klanten

Financiële leasing

EASYfin Classic

Financieringsoplossingen om op eenvoudige wijze eigenaar te worden van je wagen

Wat is het?

 

Het is een contract waarbij je een vast maandelijks bedrag betaalt voor het huren van het voertuig. Met de huur wordt het voertuig boekhoudkundig afgeschreven. Het leasingcontract bevat een aankoopoptie waarvan het bedrag wordt bepaald bij de ondertekening van het contract (met een wettelijk maximum van 15%). Fiscaal gezien wordt het voertuig op de balans geboekt onder vaste materiële activa.

 

Voordelen van een financiële leasing:

 

Met financiële leasing kan je je kosten spreiden in de tijd en zelf een looptijd (36 tot 60 maanden) vastleggen die het best bij je budget past. Je vermijdt ook dat je de btw moet voorfinancieren. De aankoopoptie geeft je bovendien de mogelijkheid om aan het einde van het contract eigenaar te worden van het voertuig. 

 

Iets voor jou?

 

Financiële leasing is vooral bedoeld voor ondernemingen die het voertuig niet heel intensief gebruiken en het aan het einde van het contract willen kopen. Het is dus in de eerste plaats bedoeld voor zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's.

Financiële renting

Huur met aankoopoptie

Wat is het?

 

Bij financiële renting wordt expliciet een restwaarde voorzien waarvan het bedrag dat bij de ondertekening van het contract wordt vastgelegd, hoger is dan 15% van de investering exclusief btw. Financiële renting is niet mogelijk in het Groothertogdom Luxemburg.

 

Voordelen van een financiële renting:

 

Zoals bij financiële leasing kan je je kosten spreiden in de tijd en zelf een looptijd (36 tot 60 maanden) vastleggen die het best bij je budget past. Vanuit fiscaal standpunt biedt de formule de volgende voordelen: geen voorfinanciering van de btw, behoud van kapitaal en kredietlijnen bij de bank, facturen worden op de resultatenrekening geboekt als huurkosten enz.

 

Iets voor jou?

 

Financiële renting is vooral bedoeld voor ondernemingen die het voertuig niet heel intensief gebruiken. Het is in de eerste plaats iets voor zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's.

Alt Image C29

Huur op lange termijn

EASYdeal

De all-inoplossing

Wat is het?

 

Het is een huurcontract waarvan de huurprijs wordt bepaald in functie van de looptijd en het aantal afgelegde kilometers (op voorhand vastgelegd). De huurprijs houdt rekening met de aankoop- en herverkoopwaarde van het voertuig en het rentepercentage van de financiering. De huur omvat automatisch ook een aantal diensten waaraan je nog bijkomende diensten kunt toevoegen.

 

Voordelen van verhuur op lange termijn

 

Met een verhuur op lange termijn ben je verlost van de problemen met betrekking tot de aankoop, de herverkoop en het gebruik van het voertuig en kan je jeconcentreren op je eigen professionele activiteiten. Bovendien betaal je alleen voor het werkelijke gebruik van je wagen. De formule heeft ook tal van fiscale en financiële voordelen: geen voorfinanciering van de btw, behoud van kapitaal en kredietlijnen bij de bank, facturen worden op de resultatenrekening geboekt als huurkosten enz.

 

Diensten

 

Bij de verhuur op lange termijn kan een onderscheid worden gemaakt tussen diensten die automatisch inbegrepen zijn, en optionele diensten. Over het algemeen inbegrepen: financiële huur, verzekering (burgerlijke aansprakelijkheid, materiële schade en rechtsbijstand), onderhoud en herstellingen, verkeersbelasting, beheer van het wagenpark en 24 uur op 24 pechverhelping. Optioneel: banden, vervangwagen en brandstof.

 

Iets voor jou?

 

De verhuur op lange termijn is zowel iets voor grote ondernemingen en kmo's als voor zelfstandigen en vrije beroepen. Het is een uitstekende formule voor ondernemingen die de gebruikskosten van hun voertuig willen optimaliseren met een volledige dienstengarantie.

Nog iets anders nodig?

Ontdek onze andere diensten

EASYfin

Verzeker je rijplezier

Renault Verzekeringen

Meer details
Garantie-uitbreidingen

Alles voor je Renault

Garantie-uitbreidingen

Meer details
Renault Assistance

Met een gerust hart op weg

Renault Assistance

Meer details
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken. | Cookies beheren|Meer weten