audiosysteem

hifi-audiokwaliteit van Harman KardonRENAULT AUSTRAL E-TECH FULL HYBRID

geluidservaring - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid

meeslepende geluidservaring

De speakers van Harmon Kardon zijn speciaal ontwikkeld voor de Renault Austral E-Tech full hybrid. Ze bevatten geavanceerde audiotechnologie die je volledig aan je omgeving kunt aanpassen. Met de verschillende luistermodi kun je optimaal genieten van je favoriete muziek.

omgeving - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech Full Hybrid

omgeving

Ze hebben een compacte afmeting, zijn gemaakt van duurzaam aluminium en kunnen een breed scala aan medium- en hoge frequenties aan. Ze produceren stabieler geluid en leveren een natuurlijk, meeslepend geluid voor zowel de passagiers voorin als achterin.

subwoofer - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech Full Hybrid

subwoofer

Unieke technologie met minder gewicht en omvang dan de subwoofer, maar wel dezelfde geluidskwaliteit en laag frequentiebereik. Dit compacte design is mogelijk gemaakt door een opening in het chassis, waar de demper wordt geplaatst. Zo kan de externe luchtdruk worden gecompenseerd.

tweeters - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid

tweeters

Ze zijn ontwikkeld met een koepel van hoogwaardig en flexibel materiaal voor een zacht en precieze geluidsproductie, tot zelfs de hoogste hoorbare frequenties.

woofers - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech Full Hybrid

woofers

Optimaal voor dynamische bastonen en de ondersteuning van het middenbereik. Ontwikkeld om samen met de ECS-subwoofer een basgeluid zonder ruis te laten klinken.

eenheid voorin - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech Full Hybrid

eenheid voorin

Optimaal voor dynamische bastonen en de ondersteuning van het middenbereik. Ontwikkeld om samen met de ECS-subwoofer een perfect basgeluid te laten klinken.