De Twingo viert zijn 30e verjaardag

De Twingo viert zijn 30e verjaardag

Renault Twingo

30 jaar Twingo

We zijn in 1993 officieel geïntroduceerd, terwijl andere merken vasthielden aan klassiekere ontwerpen, was de Twingo allesbehalve conventioneel. Zijn charisma was ongekend.

trendy showauto

Renault Twingo - gansta crew retrofit

Onderkop

Twingo Gangsta crew

Inleiding

Deze volledig elektrische vernieuwde Twingo is geïnspireerd door de westkust en de hiphopcultuur. Ook brengt hij een eerbetoon aan de Californische lowrider-trend uit de jaren negentig.

Alt Image C29

Onderkop

Model Twingo Top

Waan je deelnemer aan de modeshows uit de jaren '90 met deze nieuwe volledig elektrische Twingo. Luxe op de catwalk met flitsen van deze trends, rechtstreeks uit die tijd.

Alt Image C29

Onderkop

Twingo Y2K

Deze Twingo is geïnspireerd door de boyband-cultuur uit de jaren '90 en 2000, een periode waarin veel auto's werden opgevoerd. Hij is ultramodern en heeft een volledig elektrische motor ontwikkeld in samenwerking met onze partner R-FIT.

retrofit Twingo

Binnenkort kun je je iconische auto uit de nineties naar het heden transporteren. Net als de drie showauto's, de Twingo, de Renault 4 en de Renault 5, is de Twingo er ook in volledig elektrisch. Alles met de binnenkort beschikbare kits ontwikkeld door onze partner R-FIT.

Sabine Marcelis Twingo

Alt Image C29

een lichtgevend design

Nieuwe elektrische Twingo, ontworpen door Sabine Marcelis, concentreert zich op de interactie tussen licht en de materialiteit van het object en is een uniek model dat een echte terugkeer naar de essentie voorstaat.

 

De materiaalkeuze, afwisselend levendig en transparant, creëert een opvallend lichtspel.

opnieuw uitgevonden:Twingo

Alt Image C29

waag je eens aan uitvinden

De Twingo is wendbaar, compact en toegankelijk, en een perfecte belichaming van het concept van Renault “voitures à vivre”, oftewel auto's voor het leven. Leuk, aangenaam, kleurrijk, praktisch en veelzijdig, iedereen heeft zijn eigen kijk op de Twingo, of zoals het bekende gezegde luidt: “à vous d’inventer la vie qui va avec” (is het aan jou om er wat van te maken).

 

Renault stimuleert het publiek de Twingo opnieuw uit te vinden met AI-tools zoals Midjourney, Stable Diffusion en Dall E. Met deze geavanceerde en toegankelijke beeldgeneratietools kun je geweldige afbeeldingen maken op basis van een aantal trefwoorden.

ontdek ook

NFT - Renault

Renault x Roland-Garros

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

50 jaar R5 - Renault

De R5 viert zijn 50-jarig jubileum

Vier de 50e verjaardag van de Renault 5 door te reizen tussen het verleden, het heden en de toekomst met onderweg enkele originele verrassingen! 

60 jaar 4L - Renault

60 jaar 4L

Een iconisch jubileum van één van onze meest iconische modellen!