RENAULT ONTHULT

Nieuwe Renault TRAFIC Passenger

Jouw ideale reispartner!

Nieuwe TRAFIC Passenger - Renault
  • Nieuwe Renault TRAFIC Passenger

Versie in Carmine Red met een nog expressiever design

Nieuwe TRAFIC Passenger heeft een vernieuwde look met een expressievere voorkant. De nieuwe grille is voorzien van verticale lijnen, wat een mooi contrast is met de extra dynamische motorkap met een prachtige horizontale stijl. Hiermee zul je gegarandeerd opvallen.


Neem de leiding op de snelweg, wat de omstandigheden ook zijn, en val op met de iconische C-vormige LED-koplampen, LED-mistlampen en vele rijhulpsystemen. 

 

Je kunt van Nieuwe TRAFIC Passenger genieten in de exclusieve lanceringskleur, metallic Carmine Red. Met de nieuwe 17" wielen zorg je ervoor dat je overal opvalt.

  • Nieuwe Renault TRAFIC Passenger

Technologie én een modulaire indeling

Nieuwe TRAFIC Passenger heeft een nieuwe cabine waarin technologie, design en gemak perfect samenkomen. Het horizontale paneel van het dashboard loopt naadloos over in de deurpanelen, waardoor er meer ruimte ontstaat. Het stuur, de versnellingspook en de bedieningsknoppen zijn volledig vernieuwd zodat je profiteert van een unieke ervaring. Ontdek hoe leuk het is om te rijden in het volledig uitgeruste interieur: draadloze lader, extra grote bekerhouder, Easy Life-lade en nog veel meer. Ontdek hoe fijn het is om te reizen!


Blijf verbonden achter het stuur via het 8" scherm dat is uitgerust met het EASY LINK-multimediasysteem (verkrijgbaar met en zonder navigatie). Houd contact via je gespiegelde smartphone (mogelijk met Apple CarPlay™). Til je ervaring naar een hoger niveau met de spraakherkenningstechnologie en de bedieningsmogelijkheden op het stuur.

 

Het passagierscompartiment heeft nog altijd een modulaire indeling en biedt geweldig veel comfort. Ga van 5 naar 9 zitplaatsen zonder dat dit ten koste gaat van de laadruimte. Je nieuwe TRAFIC Passenger heeft een optimale temperatuurverspreidingstechnologie voor veel comfort, wat de indeling ook is.

  • Nieuwe Renault TRAFIC Passenger

Verbeterde veiligheid

Rijd met totale gemoedsrust dankzij de nieuwste generatie rijhulpsystemen die zijn ingebouwd in Nieuwe TRAFIC Passenger. Adaptive Cruise Control, de noodstopbekrachtiging (AEBS), Lane Departure Warning en Blind Spot Warning zorgen ervoor dat je veilig blijft tijdens je ritten.


Profiteer van efficiëntie en comfort dankzij de Start & Stop-technologie en van de verschillende motoren die voldoen aan de meest recente Euro 6D-normen om vervuiling te beperken. Selecteer de motor die het beste bij je past, met een handgeschakelde (110 pk en 150 pk) of automatische EDC-versnellingsbak (150 pk of 170 pk). Met deze responsieve zesversnellingsbak met dubbele koppeling kun je snel en vloeiend schakelen voor meer rijcomfort.

 

Terwijl je wacht...

Renault Gamme utilitaire

Onze bedrijfsvoertuigen

De reeks ontdekken
Nieuwe Renault TRAFIC SpaceClass

Nieuwe Renault TRAFIC SpaceClass

Lees meer
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten