Renault onthult

Nieuwe Renault TRAFIC Passenger

jouw partner onderweg

Nouveau TRAFIC Passenger - Renault
  • Nieuwe Trafic Passenger - Renault

KARMIJNROOD KOETSWERK MET EXPRESSIEVER DESIGN

De Nieuwe TRAFIC Passenger krijgt een moderne look met een expressievere voorkant. Het nieuwe verticale radiatorrooster en de motorkap met een vernieuwde, horizontale vormgeving geven hem instant dynamiek. Zo springt hij meteen in het oog.

Dankzij de emblematische C-Shape LED-verlichting, de LED-mistlampen en talrijke rijhulpsystemen ben je altijd veilig onderweg. 

De Nieuwe TRAFIC Passenger in metallic karmijnrood oogt zeer exclusief. Zijn nieuwe 17” velgen geven anderen het nakijken.

 

  • Nieuwe TRAFIC Passenger - Renault

HOOGTECHNOLOGIE EN MODULEERBAAR

De Nieuwe TRAFIC Passenger combineert gebruiksgemak, technologie en design in een nieuw ontworpen bestuurdersruimte. Het dashboard oogt zeer ruim dankzij de horizontale band die tot de deurpanelen loopt. Het design van het stuur, de versnellingspook en de bedieningen is volledig vernieuwd voor een unieke ervaring. (Her)Ontdek hoe leuk rijden is dankzij het volledig uitgeruste interieur met een draadloze lader, een XXL-bekerhouder en een handige Easy Life-lade ... Ga waar je maar wil!

Als bestuurder blijf je altijd verbonden met het EASY LINK-multimediasysteem, met of zonder navigatie, via het scherm van 8”. Houd heel eenvoudig contact dankzij de smartphonereplicatie die compatibel is met Apple CarPlay™. Maar Renault gaat zelfs nog een stapje verder: de wagen is ook uitgerust met spraakherkenning en satellietbediening.

De passagiersruimte behoudt zijn ‘best in class’ moduleerbaarheid en comfort. Breid de ruimte gemakkelijk uit van 5 tot 9 zitplaatsen, zonder in te boeten op laadvolume. Bovendien beschikt je Nieuwe TRAFIC Passenger over een technologie voor een optimale warmteverdeling zodat je altijd van maximaal comfort geniet, ongeacht de inrichting.

  • Nieuwe TRAFIC Passenger - Renault

VERBETERDE VEILIGHEID

Verplaats je in alle veiligheid dankzij de geïntegreerde rijhulpsystemen van de nieuwste generatie met de Nieuwe TRAFIC Passenger. De adaptieve snelheidsregelaar en het actieve noodremsysteem (AEBS) maar ook de rijstrookwaarschuwing en de dodehoekwaarschuwing staan garant voor een optimale veiligheid.

Zuinig en comfortabel? Dat kan dankzij de ingebouwde Stop&Start-technologie en het motoraanbod dat voldoet aan de nieuwste Euro 6 D-Full-emissienorm. Kies de motor die het best bij je past: een handmatige versnellingsbak (van 110 of 150 pk) of een automatische EDC-versnellingsbak (van 150 of 170 pk). Met de dubbele koppeling en 6 versnellingen zorgt deze aandrijving voor meer comfort en een betere reactiviteit door sneller en soepeler te reageren tijdens het schakelen.

 

Wordt verwacht...

Gamma Renault-bedrijfsvoertuigen

ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN

ontdekken
Nieuwe Renault TRAFIC SpaceClass

NIEUWE RENAULT TRAFIC SPACECLASS

ontdekken

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten